Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest już obsada sędziowska na wystawę organizowaną przez mój oddział :
Przemysl - 16.09.2007

[B]Gr.I [/B]
Czesław Buksiński
Małgorzata Supronowicz ( ON)
[B]Gr.II[/B]
Elżbieta Chwalibóg
Tomasz Borkowski
Vladimir Piskay-Słowacja
Petr Rehanek - Czechy
Anna Rogowska
Miroslav Vaclavik - Czechy
[B]Gr.III[/B]
Henryk Stepka
[B]Gr.IV[/B]
Anna Rogowska
Tomasz Borkowski
[B]Gr.V
[/B]Anna Jaskiewicz
[B]Gr.VI[/B]
Petr Rehanek
[B]Gr.VII[/B]
Miroslav Vaclavik
[B]Gr.VIII[/B]
Vladimir Piskay
[B]Gr.IX[/B]
Aleksandra Swisulska
[B]Gr.X[/B]
Elzbieta Chwalibog

[B]Mlody Prezenter[/B]
Elzbieta Chwalibog

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

My będziemy :-). Bardzo lubię tą wystawę :-). Fajna organizacja, kameralnie.
AnkaW, jakby ci sie udało jakoś dojechać do Łańcuta to możemy cię już stamtąd zabrać.

Posted

[LEFT]My tym razem będziemy - nie bedziemy się szwendac po świecie. szkoda tylko,że konkursu "baby" nie bedzie, bo bysmy z Cavisią nasze małe cudeńka pokazały:)
[/LEFT]

Posted

[quote name='Cavisia']
AnkaW, jakby ci sie udało jakoś dojechać do Łańcuta to możemy cię już stamtąd zabrać.[/QUOTE]

Cavisia bardzo dziękuję za propozycję. Muszę posprawdzać rozkłady jazdy :lol:

Posted

[quote name='Cavisia']Kika, zostawiasz sobie CUŚ????? Będziemy z gówniarczykami jeździć???:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Takie male biało-brązowe CUŚ zostaje- jak się tylko da będziemy jeździć, bo póki co to diablicy w rekach utrzymac sie nie da- takie żywe srebro z niej:):):)
Przypomina troszkę Bafiśkę ze szczenięctwa.

[quote name='AnkaW']Cavisia bardzo dziękuję za propozycję. Muszę posprawdzać rozkłady jazdy :lol:[/quote]

Aniu Ty masz ze Stalowej autobus bezpośrednio do nas:) Z tymi wielkimi psami wezmą Cię może.A Tomek się nie wybiera z białą kulką?

Posted

Autobus do Przemyśla bladym świtem? To musze dokładnie posprawdzać i byłoby super. A piesio będzie tylko jeden, najmłodszy lizus.
Tomek niestety chyba nie jedzie bo przymierzał się do bawienia, ale nie wiem niestety na jakim jest etapie.

Posted

Łaaa mam autobus :multi::multi: - jak dobrze pójdzie dojedziemy na 9.30
Czy daleko jest z dworca PKS na teren wystawy? Dojdę piechotą na czas czy muszę szukać jakiegoś dojazdu?

Posted

[quote name='AnkaW']Łaaa mam autobus :multi::multi: - jak dobrze pójdzie dojedziemy na 9.30
Czy daleko jest z dworca PKS na teren wystawy? Dojdę piechotą na czas czy muszę szukać jakiegoś dojazdu?[/quote]

Kawałek jest, jak wysiądziesz z autobusu i przejdziesz tunelem po dworcem PKP masz taxi, a może i po stronie PKS są - tego nie pamiętam. U nas taksówki są bardzo tanie - sądzę,ze na stadion 10 zł. Ci wystarczy:)

Posted

[quote name='Cavisia']Super, że się spotkamy :-). Kika, ale weźmiesz swoją latorośl? Moja będzie, niech się oswaja z wystawami:cool3: :cool3: .[/quote]

Ją to trzeba cywilizowac od podstaw:) Na razie ani się przytulic nie da, czasem pogłaskac można ,tylko goni jak wariat ze swoimi szalonymi siostrzyczkami i obgryza chłopaków.Już od piątku stadko się zmniejsza i powoli zostanie sama ,więc może uda sie ją wyprowadzic na porządnego psa:):):)
Jak tylko będzie mozliwosc to diabełka zabiorę.
Szkoda,że prezes z konkursu baby zrezygnował- to poszalałybyśmy na ringu:)

Posted

Kika, a może prezesa namówić :cool3: :cool3: . Poczekaj, aż pojadą szczenięta, to bardziej się uspokoi. U mnie też charakter Andrei pokazał sie dopiero jak została tylko ona.

Posted

[quote name='AnkaW']Tomek niestety chyba nie jedzie bo przymierzał się do bawienia, ale nie wiem niestety na jakim jest etapie.[/quote]
Zgadza się:lol: Sceniorki mają być kole 10 lipca.

Posted

[quote name='Tomek67']Zgadza się:lol: Sceniorki mają być kole 10 lipca.[/quote]

Ale ze mnie głupia baba-ja myślałam,że on ludzkie dziecko będzie miał:):)

Posted

[quote name='Kika']Ale ze mnie głupia baba-ja myślałam,że on ludzkie dziecko będzie miał:):)[/quote]

:grin: :grin: :grin:

Tomek to GRATULUJE :cool2: :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

• 2 weeks later...