Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukają....
Żeby przypadkiem nie znaleźli... W takich wypadkach jestem, nestety, pesymistką...:-(

Szybciej SM na nowo ją odłowi...

Posted

Naprawdę nie chce mi się w to wierzyć :shake:, ale wiecie co może to głupie ale ja jakoś wierzę w los i przeznaczenie, nie wiem może tak miało być i tyle :shake: może w tym jest jakiś głebszy sens, może natrafi na kogoś kto ją przygarnie i pokocha , nie wiem dziewczyny, nie wiem, ale czasem nic nie dzieje się bez przyczyny. Tak jak np. z Czarusią przez to że chcieli ją uśpić to szybko organizaowało jej się DT a teraz ma kochający domek. Wiem że to głupie, nie staram się tak was pocieszać, ale gdzieś tam na górze spisany jest los każdego stworzenia........

Posted

To był tylko numerek..nawet pewnie nikt tego nie połączy...choc bardzo bym chciał aby tak było.
Jakby się jutro znalazła to zabrała bym ja do siebie do czasu przyjazdu nowych właścicieli....
Sara-kochanie wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przyblakala sie do miasta, do zakladu odziezowego i na szczescie ktos to zglosil, ze sie pies przyblakal. Zobaczyli ze ze znaczkiem i zadzwonili do schroniska. Cos ma zl apka, ale to chyba nic powaznego. Dostaje antybiotyk i zastrzyk przeciwbolowy. Mam zrobione zdjecia i zostala wymiziana. Jest zamknieta na 4 spusty i teraz mam nadzieje ze nie wyjdzie.Zdjecia obrobie iw stawie wieczorkiem , bo teraz drogie coioteczki sie nie wyrobie.

Posted

Jak już jest wymiziana, to może teraz w doopsko Ciocia jej przyłoży :mad:
Smarkula jedna, dwa domki w kolejce, a ta po nowe ciuchy do odzieżowego pojeciała :evil_lol: Elegantka, chlera jasna...

Posted

Ach dziewczyny...jak dzis zadzwonili ze schronu,ze Sara jest to normalnie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Biedulka jest taka zastraszona, ale jak ja wzięłam z boksu to od razu sie przytuliła...
Ok 17 zadzwonie do tej pani z poznania-może będzie mogła podac juz jakis termin przyjazdu....Teraz sunia dostaje zastrzyki na ta nóżkę, ale jak cos to na 2 dni mogę ja zabrać do siebie....żeby czasem nie uciekła znowu ze schronu:mad: