Iskra73 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Podobno jej szukaja. Zobaczymy z jakim skutkiem . Mam nadzieje ze ja znajda bo drugiej takiej nie mamy Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Juz zadzwoniłam do tej pani-mówiłąm,że będe informować...ona musi się znaleźć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Szukają.... Żeby przypadkiem nie znaleźli... W takich wypadkach jestem, nestety, pesymistką...:-( Szybciej SM na nowo ją odłowi... Quote
dariaopole Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ojej po takim ataku radości znów smutek :placz: Sara wracaj do schronu, mamy domek dla Ciebie małpiatko !!! Quote
dariaopole Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jeju dziewczyny powiedzcie w końcu że się znalazła !!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 :(:(Nie ma Sary.... Jesli poleciała do miasta to jest nikła szansa,że sie znajdzie, bo ludzie zgłaszaja błakajace się psy...ale jak poszła w lasy to koniec:(:( Boszzzz maleństwo!!!!:(:( Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wydaje mi się, że należy zakończyć jej aukcję. Zaczniemy od nowa, jak się znajdzie...:-( Quote
Iskra73 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 tak mozna podstawic jakas inna bidulke. Nie ma co miejsca trzymac. Yona masz cos na oku ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Mozna podstawić... Ale ja nie moge się z tym pogodzić...Sara taka biedulka , taka delikatna:(:( Błaka się gdzieś, głodna , wyczerpana....boszzz jak a znaleźć????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Tak mi smutno.... Zapraszam na drugi bazarek.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5572696#post5572696 Quote
dariaopole Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Naprawdę nie chce mi się w to wierzyć :shake:, ale wiecie co może to głupie ale ja jakoś wierzę w los i przeznaczenie, nie wiem może tak miało być i tyle :shake: może w tym jest jakiś głebszy sens, może natrafi na kogoś kto ją przygarnie i pokocha , nie wiem dziewczyny, nie wiem, ale czasem nic nie dzieje się bez przyczyny. Tak jak np. z Czarusią przez to że chcieli ją uśpić to szybko organizaowało jej się DT a teraz ma kochający domek. Wiem że to głupie, nie staram się tak was pocieszać, ale gdzieś tam na górze spisany jest los każdego stworzenia........ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Wiem Daria...staram sie tak mysleć... Ale niestety ona na 90% poleciała w stronę lasów:( Cały czas o niej myslę, biedna pewnie sie boi:( bardzo sie przejęłam jej ucieczką.... nie wiem jak ja znaleźć.... Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Na szyi miała jakiś znaczek schroniskowy, jak pamiętam... Może... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 To był tylko numerek..nawet pewnie nikt tego nie połączy...choc bardzo bym chciał aby tak było. Jakby się jutro znalazła to zabrała bym ja do siebie do czasu przyjazdu nowych właścicieli.... Sara-kochanie wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Iskra73 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :loveu: Sara sie znalazla!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Jest w schronisku i czeka na swoja Pania. Quote
dariaopole Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ale się cieszę od wczoraj nie mogłam przestać o niej myśleć , no Sarcia grzeczna z Ciebie dziewczynka :loveu: Quote
Yona Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O choroba...:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Opowiadaj Ciociu...:mad: Quote
Iskra73 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Przyblakala sie do miasta, do zakladu odziezowego i na szczescie ktos to zglosil, ze sie pies przyblakal. Zobaczyli ze ze znaczkiem i zadzwonili do schroniska. Cos ma zl apka, ale to chyba nic powaznego. Dostaje antybiotyk i zastrzyk przeciwbolowy. Mam zrobione zdjecia i zostala wymiziana. Jest zamknieta na 4 spusty i teraz mam nadzieje ze nie wyjdzie.Zdjecia obrobie iw stawie wieczorkiem , bo teraz drogie coioteczki sie nie wyrobie. Quote
Yona Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jak już jest wymiziana, to może teraz w doopsko Ciocia jej przyłoży :mad: Smarkula jedna, dwa domki w kolejce, a ta po nowe ciuchy do odzieżowego pojeciała :evil_lol: Elegantka, chlera jasna... Quote
dariaopole Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hihihi no chciała zrobić dobre wrażenie na nowych panciach !!! całkowicie zrozumiałe :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Ach dziewczyny...jak dzis zadzwonili ze schronu,ze Sara jest to normalnie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Biedulka jest taka zastraszona, ale jak ja wzięłam z boksu to od razu sie przytuliła... Ok 17 zadzwonie do tej pani z poznania-może będzie mogła podac juz jakis termin przyjazdu....Teraz sunia dostaje zastrzyki na ta nóżkę, ale jak cos to na 2 dni mogę ja zabrać do siebie....żeby czasem nie uciekła znowu ze schronu:mad: Quote
Recommended Posts