Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Anett wysyłam paczkę buziaków for You, dzięki serdeczne!!!!!!!! :):):) Właśnie byłam na wątku założonym przez osobę o nicku kinga301, uważajcie na nią. Wydała psa po zabiegu, bez wizyty PA do budy, na łańcuch chyba. Wyrolowała całe towarzystwo z wątku, które zaangażowało się ostro. Mam nadzieję, że to jedyny taki wątek, na którym jestem/byłam . Bardzo mi żal Reksia, który tak wylądował. Oby tutejsi bohaterowie mieli więcej szczęścia!!!! Co u nich słychać?:)

Edited by Marycha35
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']No właśnie... Dzięki, że wpadasz tu:) Mam tylko nadzieję, że psiaki szczęśliwie trafiły i założycielka zwyczajnie zapomniała o całej sprawie:)[/QUOTE]

tego się już chyba nie dowiemy :( a szkoda ....

Posted

[quote name='Marycha35']No właśnie... Dzięki, że wpadasz tu:) Mam tylko nadzieję, że psiaki szczęśliwie trafiły i założycielka zwyczajnie zapomniała o całej sprawie:)[/QUOTE]

oby! profilaktycznie i tak odświeżam im stale tablicę...

Posted

CZY PSY KTORE STRACILY DOM I PRACE ZNALAZLY JUZ SWOJEGO CZLOWIEKA? ALOZYLAS WATEK I NIC DALEJ SIE NIE DZIEJE
psy ciągle szukają domu
ogłaszamy je w necie i w gazetach
pozdrawiam Ania
tak odpisala mi zalozycielka watku. A wiec psy dalej szukaja nowego miejsca pracy