Romka Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) [FONT=Arial]Mona została znaleziona na cmentarzu.Ktoś litościwy zawiózł ją do lecznicy,która opiekuje się schroniskowymi psiakami.Jest 3-letnią suczką,średniej wielkości prawdopodobnie mieszańcem beage'la.Cecha charakterystyczna- brak ogona i radosny,kontaktowy charakter.Schronisko Mony nie przeraża.Szybko nauczyła się przywoływać wolontariuszy głosnym szczekaniem i robi wszystko,żeby zauważyli ją w boksie.Lubi ludzi i widać,że miała z nimi bliski kontakt.Przytula się,lubi głaski.Wygląd jej sutek świadczy o tym,że wielokrotnie rodziła szczenięta.Po kwarantannie zabierzemy ją na spacer i poznamy ją bliżej.SZUKAMY DOMU DLA MONY!!! Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected] [/FONT] Edited August 26, 2013 by Romka Quote
Marycha35 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Ta plamka w kształcie serducha na głowie powaliła mnie na łopaty:):):) Quote
Romka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Wiesz Maryś jak dopiero teraz to zauważyłam:lol: Mona już po sterylizacji,była w ciąży.I ma...duże szanse na domek.W niedzielę do schroniska przyjechała około 14-letnia dziewczyna,która zabrała Monę na spacer i zakochała się.Dziś była z rodzicami w schronisku.Dziewczyna zrobiła na mnie dobre wrażenie i mam nadzieję,że decyzja jest przemyślana.Zobaczymy jak to się rozwinie.Gdyby adopcja doszła do skutku,Mona mieszkałaby niedaleko mnie.:lol:W domu jest już kot,nie ma żadnego psa. A oto zdjęcia Moni z ostatniego spacerku: Super uszyska:lol: Quote
Romka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Mona mieszka w boksie z Plastusiem i Uzim: Psiaki dogadują się. Quote
Marycha35 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Jakie pycha wieści tu:):):) Kicukaczę za domek!!!! A sunieczka w ciąży była, oj oj oj! Quote
Romka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Już w domku,pisałam o tym na wątku głównym schroniska.Mieszka niedaleko mnie ,już 3 razy widziałam ją na spacerku,zawsze na smyczy.To jest dom w którym mieszka Mona; a 10 dni temu spotkałam Monę na spacerku nad rzeką; Quote
Recommended Posts