Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Mona została znaleziona na cmentarzu.Ktoś litościwy zawiózł ją do lecznicy,która opiekuje się schroniskowymi psiakami.Jest 3-letnią suczką,średniej wielkości prawdopodobnie mieszańcem beage'la.Cecha charakterystyczna- brak ogona i radosny,kontaktowy charakter.Schronisko Mony nie przeraża.Szybko nauczyła się przywoływać wolontariuszy głosnym szczekaniem i robi wszystko,żeby zauważyli ją w boksie.Lubi ludzi i widać,że miała z nimi bliski kontakt.Przytula się,lubi głaski.Wygląd jej sutek świadczy o tym,że wielokrotnie rodziła szczenięta.Po kwarantannie zabierzemy ją na spacer i poznamy ją bliżej.SZUKAMY DOMU DLA MONY!!! Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected]
[/FONT]

Edited by Romka
Posted

Wiesz Maryś jak dopiero teraz to zauważyłam:lol:

Mona już po sterylizacji,była w ciąży.I ma...duże szanse na domek.W niedzielę do schroniska przyjechała około 14-letnia dziewczyna,która zabrała Monę na spacer i zakochała się.Dziś była z rodzicami w schronisku.Dziewczyna zrobiła na mnie dobre wrażenie i mam nadzieję,że decyzja jest przemyślana.Zobaczymy jak to się rozwinie.Gdyby adopcja doszła do skutku,Mona mieszkałaby niedaleko mnie.:lol:W domu jest już kot,nie ma żadnego psa.

A oto zdjęcia Moni z ostatniego spacerku:

Super uszyska:lol:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Już w domku,pisałam o tym na wątku głównym schroniska.Mieszka niedaleko mnie ,już 3 razy widziałam ją na spacerku,zawsze na smyczy.To jest dom w którym mieszka Mona;

a 10 dni temu spotkałam Monę na spacerku nad rzeką;