Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Aslan:

Aslan to potrącony kot przez samochód. Obecnie jest na dobrej drodze do wyjścia z tego, gdyż ma lekko niesprawną tylną łapę. Wcześniej obie łapy były bez czucia, dziś biega na trzech i na czwartej próbuje. Wszystkie dzięki Martinowi, małemu kotu, który bardzo się z nim zaprzyjaźnij i również szuka domu. Chłopaki razem się bawią, śpią, a czasem jedzą.:)
Kto podaruje temu 9-miesięcznemu kocurowi dom? Jego czwarta łapa będzie amputowana we w[SIZE=4]rześniu
. Aslan załatwia się normalnie do kuwety, nie wymaga przy tym pomocy, je ładnie, nawet drapak wskakuje swoim sposobem. Przed wydaniem do adopcji, prawdopodobnie [SIZE=4]zostanie wykastrowany.

Edited by Yuki_
Aslan nie żyje.
Posted

Martin/Charlie jest u mnie w DT i szukamy mu wspolnymi silami DS. Mam nadzieje, ze sie znajdzie, bo ten kotek uwielbia pieszczoty, a ja nie poswiece mu wystarczajaco czasu :)

Posted

[quote name='róża35']Martinku, powodzenia w nowym domku:);a Aslan łaputkę będzie miał amputowaną po Waszym powrocie znad morza?[/QUOTE]
dokładnie, to we wrześniu będzie miał
Domku szuka Tosia i Aslan-> dla aslana przydałby się chociaż DT, ponieważ we wrześniu cała rodzina idzie do pracy/szkoły, i nikt nie będzie się mógł zająć kotem po operacji.

Posted

Na tych zdjęciach jest kot Pępkiem zwany?:)wspaniałe ujęcia,Pępek postanowił się wysuczyć:D,nie ważne jak i gdzie,ciekawski piesio sobie odpuścił tłumaczenie Pępkowi o niestosownym miejscu na taką czynność;) ,rewelacja:)

Posted

@Yuki_, swiat psiarzy w Internetach jest na szczescie maly ;)

@róża35 , tak, "Pepek" to Martin/Charlie... kiedykolwiek widze psa z kotem, to przypomina mi sie taka satara bajka "Oliver i Spolka", gdzie pies zwracal sie do kota wlasnie "Pepek" ;)

Posted

tak miał miec we wrześniu, ale będzie mieć ja jutro, i będzie się kurować zanim wyjedziemy na wakacje, a później dostanie w domu z Tofikiem (naszym kocurkiem) i nasza znajoma będzie zaglądać do nich codziennie.