Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, jestem suczką o szczególnie odpowiadającym mi imieniu. Uwielbiam biegać, bawić się, a to z ludźmi, a to z psami. Jestem również samowystarczalna, ponieważ wielką radość potrafi sprawić mi zwykła piłeczka. Kocham towarzystwo ludzi, jestem okropną i wścibską przylepą która wszędzie wsadzi nos, usiłując moim małym ciałkiem wejść Ci na kolana. A jak trzymasz coś do jedzenia to uwierz mi, że nie odstąpię Cię na krok. Często ze strachu potrafię trochę po histeryzować, ale szybko mi przechodzi i znów jestem wulkanem energii, który w każdej chwili potrafi zasiać humor w całym domu.

Psotka została oddana przez rodzine, w której jest dziecko z ADHD. Ludzie powiedzieli, że jednak nie dadza sobie rady z psem i z dzieckiem... tak więc jako 8 miesięczny szczeniak trafiła do azylu. Jest psem raczej trudnym, potrzebny jej cierpliwy domek.

• 2 weeks later...
Posted

Jak duża jest Psotka i ile waży ca? Chciałabym żeby wzięła ją jedna pani emerytka, która chciała Agatę, ale ją ubiegli ;) . Pani może chodzić z psem dopsychologa, ma działkę pod Wawą. Będę nad nią pracować.

Posted

zapowiada sie dobrze, bo niunia ma trudny charakterek... a jakby mkogla nad nia popracowac... Psota jest wielksoci... hmm kurcze taka ponizej kolana dziewczyna. moze ma z 10 kg. trudno mi powiedziec

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Psotka to wspaniała Suńcia jak byłem w Azylu to natychmiast wpakowała mi się na ręce i jak ją nie głaskałem chwytała mi delikatnie za rękę ząbkami. Musiałem ją głaskać. Meszek za to chwytał już mniej delikatnie i szczekał ale znalazł się obrońca ... Oczko można by powiedzieć rzucił się do obrony hehe, ci którzy znają Oczka to wiedzą że jest to dość zabawne, zważywszy że Meszek pomimo niewielkiego wzrostu jest psem dość masywnym. Ale respekt do Oczka miał.
Więc wyglądało to tak Psotka na kolanach obok Oczko no i nieśmiało podchodząca Norka. A Boyek za samochodem jak zwracałem na niego uwagę to znikał.

Posted

Wczoraj jak przyjechałem do Azylu Psotka widząc że to ja wychodzę już nie szczekała tylko cieszyła się i Meszek też (co przysmaki robią z psa).
Psotka ładnie aportuje.