pumcia02 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cześć, jestem suczką o szczególnie odpowiadającym mi imieniu. Uwielbiam biegać, bawić się, a to z ludźmi, a to z psami. Jestem również samowystarczalna, ponieważ wielką radość potrafi sprawić mi zwykła piłeczka. Kocham towarzystwo ludzi, jestem okropną i wścibską przylepą która wszędzie wsadzi nos, usiłując moim małym ciałkiem wejść Ci na kolana. A jak trzymasz coś do jedzenia to uwierz mi, że nie odstąpię Cię na krok. Często ze strachu potrafię trochę po histeryzować, ale szybko mi przechodzi i znów jestem wulkanem energii, który w każdej chwili potrafi zasiać humor w całym domu. Psotka została oddana przez rodzine, w której jest dziecko z ADHD. Ludzie powiedzieli, że jednak nie dadza sobie rady z psem i z dzieckiem... tak więc jako 8 miesięczny szczeniak trafiła do azylu. Jest psem raczej trudnym, potrzebny jej cierpliwy domek. Quote
pumcia02 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 tu się ładnie zaprezentowała :P podczas psich figli :) Quote
Kostek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 hehe jakiez ona ma dlugasne nozki;) nasza rozrabiaka juz niedlugo zostanie wysterylizowana Quote
pumcia02 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 3 brzydkie fotki :P nie no jakos dziwnie mi flesz sie stegocil... Quote
asiuniap Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jak duża jest Psotka i ile waży ca? Chciałabym żeby wzięła ją jedna pani emerytka, która chciała Agatę, ale ją ubiegli ;) . Pani może chodzić z psem dopsychologa, ma działkę pod Wawą. Będę nad nią pracować. Quote
pumcia02 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 zapowiada sie dobrze, bo niunia ma trudny charakterek... a jakby mkogla nad nia popracowac... Psota jest wielksoci... hmm kurcze taka ponizej kolana dziewczyna. moze ma z 10 kg. trudno mi powiedziec Quote
asiuniap Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 W przyszłym tyg. Psota będzie oglądana... Zaprezentuj się odpowiednio kobieto! :mad: Quote
pumcia02 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Psotce puścił szef :placz: pojechała dzis na zszycie i zdezynfekowanie do weta... straszna sprawa Quote
pumcia02 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 wczoraj miala operacje... dzisiaj była do "odebrania", juz pewnie jest w azylu. biedna niunia :( Quote
pumcia02 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 dziewczyna czuje sie coraz lepiej i jakby w ogole nic jej nie przeszkadzalo i nic sie nie dzialo ;) Quote
pumcia02 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Psotka jeszcze przez 2 tyg nie moze skakac... zeby znowu sobie tam nie porozwalac tych szwow... a to bardzo skoczna dziewczyna Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 gdzie dom dla kochanej przytulastej Psoty? Psota na allegro! Quote
pumcia02 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 nadal w azylu... tak długo nikt nie zaglądał.. :( Quote
MaxSta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No tak jestem tu u Psotki pierwszy raz!!!!!!! Quote
Anetka83 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hopaj na 1 i znajduj domek!!!! Mocno trzymam kciuki!!! Quote
MaxSta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Psotka to wspaniała Suńcia jak byłem w Azylu to natychmiast wpakowała mi się na ręce i jak ją nie głaskałem chwytała mi delikatnie za rękę ząbkami. Musiałem ją głaskać. Meszek za to chwytał już mniej delikatnie i szczekał ale znalazł się obrońca ... Oczko można by powiedzieć rzucił się do obrony hehe, ci którzy znają Oczka to wiedzą że jest to dość zabawne, zważywszy że Meszek pomimo niewielkiego wzrostu jest psem dość masywnym. Ale respekt do Oczka miał. Więc wyglądało to tak Psotka na kolanach obok Oczko no i nieśmiało podchodząca Norka. A Boyek za samochodem jak zwracałem na niego uwagę to znikał. Quote
pumcia02 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 nowe piekne zdjecia Psotki w pierwszym poscie :))) Quote
MaxSta Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wczoraj jak przyjechałem do Azylu Psotka widząc że to ja wychodzę już nie szczekała tylko cieszyła się i Meszek też (co przysmaki robią z psa). Psotka ładnie aportuje. Quote
Recommended Posts