Ania & Mia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A może by tak trening jakoś w tygodniu zorganizować??Chciałabym jeszcze pobiegać przed obozem,żeby wstydu bydgoskiej sekcji nie przynieść :lol: Quote
Magda i Saga Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Regularne spotkania grupy początkującej wznowimy od września. Zagladajcie na [URL="http://www.agility.bydgoszcz.pl"]www.agility.bydgoszcz.pl[/URL] Dziś będe na placyku miedzy 15:30 a 16:30 na krótkim treningu a jutro wyjeżdżam na EO do Holandii W przyszłym tygodniu jestem od wtorku do czwartku, w piatek wyjeżdżam do Legnicy. W kolejnym tygodniu będzie jeszcze gorzej bo wyjeżdzam do Sopotu juz w środę, a potem mam 2 tyg urlopu, więc generalne z treningami krucho. Ale od września biorę się za was! Quote
ATM Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jednym słowem dobrze, że zorganizowałam Mufozie 2 hopki to przynajmniej nie zapomni jak się skacze ;) Magda w takim razie ja Cię w przyszłym tygodniu będę telefonicznie atakować bo chciałabym jednak choć jeszcze raz w wakacje z psychiczną pobiegać - może się uda Cię naciągnąć ;) (nie ukrywam, że pies się bez sensownego zmęczenia trochę upierdliwy zrobił :evil_lol: -dobrze, że w sierpniu jedziemy na obóz dla psów ,,morderców" to jakoś do tego września dotrwamy ;)) Quote
Magda i Saga Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Proponuję pobiegać w środę o 19-tej (wcześniej będzie ciepło) uwaga, będzie rozgrzewka, spóźnialscy biegają 2 rozgrzewki :diabloti: W weekend mnie nie ma. Quote
Astro&Marta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Czy ktoś z Bydgoszczaków wybiera się do Wrocławia? Quote
Edyta & Regis Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Astro&Marta']Czy ktoś z Bydgoszczaków wybiera się do Wrocławia?[/quote] Z tego co wiem, to Magda. Quote
Magda i Saga Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Gratuluje poinformowania :-), bo tego to nawet ja jeszcze nie wiem, niemniej chciałabym Quote
Astro&Marta Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja już wiem, że jade głównie w celach badaniowych( choć jeszcze nie sprawdzalam czy przypadkiem dr nie jest na urlopie...a znajac moje szczeście...) Jakiś trening w niedziele? Quote
Neo&Anti Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Magda i Saga']Gratuluje poinformowania :-), bo tego to nawet ja jeszcze nie wiem, niemniej chciałabym[/quote] Magdo, miło będzie Ciebie gościć we Wrocławiu, jak również chciałem przypomnieć, że propozycja złożona przeze mnie w Legnicy jest nadal aktualna, można będzie nie tylko zobaczyć małą czarną pyrę ale i z nią pomieszkać. Quote
DarTim Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Gdyby dzisiaj wieczorem jakoś, coś, miało się dziać na placu, to proszę o informację. Quote
Ania & Mia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja też chętnie bym dzisiaj pobiegała,bo jutro wyjeżdżam i raczej do końca wakacji mnie nie będzie.Jakby miał być dzisiaj jakiś trening to może mógłby mi ktoś wysłać smsa albo zadzwonić bo nie wiem czy jeszcze dzisiaj usiądę do komputera.Mój nr 783852000. Quote
Magda i Saga Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Ja nie mogę, za to mogę udostępnic klucz. koło 18-tej powinnam być w domu Quote
Ania & Mia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 To jest trening czy nie? A jeśli tak, to o której? Quote
Gosia&Fuks Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Marta kazała przekazać, bo jej dogo nie działa, że trening jutro o 8.30 Quote
Ania & Mia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Doszły mnie słuchy,że w niedziele będzie trening. Czy mógłby to ktoś oficjalnie potwierdzić? ;) :lol: Quote
Edyta & Regis Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Ania & Mia']Doszły mnie słuchy,że w niedziele będzie trening. Czy mógłby to ktoś oficjalnie potwierdzić? ;) :lol:[/quote] Wstępnie niedziela 18.30. Oficjalnie potwierdzę w niedzielę do godz. 12. Quote
jovanna Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 gdzie jest Magda ? Pilnie jej potrzebuje, a jej koma wylaczona :( Quote
Edyta & Regis Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='jovanna']gdzie jest Magda ? Pilnie jej potrzebuje, a jej koma wylaczona :([/quote] Zdaje się, że z rodziną na żaglach. Quote
Magda i Saga Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Witam wszystkich po wakacyjnej przerwie! Przypominam, że 6-go o 12 tej jest zebranie dla chętnych na kurs agility, będą zapisy, informacje i przyjmowanie wpłat. Warunek przeprowadzenia kursu kursu - minimum 5 osób Zapraszam tez grupę pokursowa - początkujacą na spotkanie tego dnia, na 13:15, pogadamy a potem pobiegamy, więc zabierzcie psy i sakiewki, bo tez będę przyjmowała wpłaty - wyjatkowo, potem juz do kasy oddziału. Z sekcja spotkamy się prawdopodobnie w sobote wieczorem, jeszcze to potwierdzę - tez ustalimy stałe godziny spotkanui na okres jesienno - zimowy. Quote
Magda i Saga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Proponuję sekcji spotkanie w sobotę o 17-tej. Pogadamy, pobiegamy Mam nadzieje, że ktos to czyta, bo cisza taka Quote
Recommended Posts