syla929 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Grace wazy 1,20kg, ma 7 tygodni!! to chyba o wiele za duzo? Quote
Balbina. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Magda-Yorki']Czym karmicie swoje Yoreczki? Jakimi smakołykami urozmaicacie im posiłki?[/quote] Mój je royal canin dla yorkshire terrierów pomieszaną z acaną.do tego puszki z animondy i ciasteczka jogurtowe trixie.:cool3: Quote
eve86 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mój zajada royal canin junior, ryz z marchewką i kurczaczkiem (on to uwielbia) :razz:, dostaje równiez smakołyczki dla yorków, troszke serka zółtego od czasu do czasu... Powiedzcie mi czy po kefirku, jajku, serku białym nie bedzie miał biegunki???? ma teraz 5 miesiecy:multi:. Quote
Balbina. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Zapomniałam napisać,że czasami gotuję mu ryż z marchewką i wątróbką:lol: Quote
maltaniak123 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ja nie mam yorka ale bolonczyka. Je hilsa, 2 razy w tygodniu mokra animonde, i wszelakiego rodzaju suszone miecho trixie, treserki boscha, dentasticki. Rzadko mu gotuje serduszka drobiowe, kurczaczka, wolowinke i do teko ryż, makaron, kasze i rozne warzywka. Do tego dochodza jugurty, owoce, parowki, i czasami namiastka barfa bez kości. polecam dawać twarożki i gotowane kości cielece/wolowe ale nigdy kurze Quote
Recommended Posts