Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulko, a chcesz jakąś cholerkę ( Dagna robi się urocza), albo snobiszon jesteś? Uściskaj "starych", bo małolaty są i pomyślcie o kundlu (może być w typie:lol: ), możecie wpaść do nas i wtedy oni zobaczą to co Ty, więcej sierści i więcej bałaganu niż u nas nie ma:evil_lol: !

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zauważyłam przodozgryzu, ale może i to ma, ona ma wszystko :diabloti: , dla ludzi zrobiła się absolutnym aniołeczkiem, acz nieco niedelikatnym:mad: , jak to bokserka!

Posted

Widziałam wczoraj Zygmusia na żywo i doznałam szoku! Zygmuś (to imię do niego nie pasuje, już prędzej Zbynio ;) ) jest psiaczkiem maleńkim, kieszonkowym wręcz!!! (na tych fotkach wygląda na sporego i dlatego wybuchnęłam gromkim śmiechem, jak Deszczowa powiedziała, że reklamuje go jako pekińczyka :crazyeye: :turn-l: ) Rzeczywiście, wzrost ma pekińczyka, trochę dłuższe nózki, no i generalnie żaden pekińczyk urodą mu do pięt nie sięga! ;)
Porusza się, a raczej kica strasznie śmiesznie, jak primbaleron jakiś :evil_lol:
Zakochałam się w Zygmusiu!!! Jest boski! :loveu:
Wklejam foty, ciemne jak diabli, ale trochę widać jaki jest malutki!

Posted

Zygmuś nie robi wrażenia nadmiernie kłopotliwego psa, zmieści się w większej kieszeni, zje niewiele, a pokocha bardzo, więc gdzie ta kolejka po mini pieska?

• 2 weeks later...
Posted

Kochani,

bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu domku tymczasowego dla psiaków Asif1, które teraz są w otrębusach.
Zbliża się okres wakacyjny i są pobukowane terminy dla innych psów.