magdalena88 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 W zeszłą niedziele została podrzucona do mnie suka razy cane corso . Pies jest zdrowy w dobrej kondycji . Ma niespełna 1,5 roku . Młoda bardzo sympatyczna nie przejhawia agresji do innych zwierzat , psów , kotów , koni . ptactwa domowego . Nie może zostać u mnie dlatego szukam dla niej dobrego domu . Najlepiej gdyby znalazła ten dom szybko , moze zostac u mnie do konca tyg , nie mieszkam u siebie i mam ograniczone mozliwosci. Prosze o pomoc miłosnikoów . Udostepniam sunie na fb także . kontakt do mnie to 603348744 Sunia nie jest sterylna prosze o kontakt na tel , moze byc sms tyllko dzisiaj mam dostep do internetu Quote
BORYSboxer Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Może warto by było poddać sunię sterylizacji przed oddaniem do innego domu??A tak poza tym z tego co wyczytałam na dogomanii od CC jest furciaczek,napisz do niej może coś poradzi... Quote
magdalena88 Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='BORYSboxer']Może warto by było poddać sunię sterylizacji przed oddaniem do innego domu??A tak poza tym z tego co wyczytałam na dogomanii od CC jest furciaczek,napisz do niej może coś poradzi...[/QUOTE] proszę podać mi namiar na tę osobę ponieważ nie jestem tutaj czesto, prosze o pomoc poniweaz sunia nie moze zostac u mnie dalej niz do konca przyszłego tygodnia Quote
magdalena88 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='BORYSboxer']Może warto by było poddać sunię sterylizacji przed oddaniem do innego domu??A tak poza tym z tego co wyczytałam na dogomanii od CC jest furciaczek,napisz do niej może coś poradzi... Gdybym miała środki finansowe na sterylkę tak duzego psa chętnie bym to uczyniła . Nie mam ich jednak dlatego szukam jej domu który bedzie zobligowany do tego . Proszę o pomoc ja nie mieszkam u Siebie . Luna ma pozwolenbie tylko do 30 czerwca. tutaj Luna ma swoje miejsce na fb https://www.facebook.com/events/453687138061042/ Quote
Recommended Posts