Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=verdana]Jeśli szukasz niebanalnego, wyjątkowego i przede wszystkim naprawdę profesjonalnego szkolenia, a do tego cenisz sobie zawartość swojego portfela..[/FONT]

[FONT=verdana]Jeśli masz ukończone 18 lat, jesteś pasjonatem psów, masz nieco czasu, sporo zaangażowania i chęci do pracy, oraz nie boisz się obiektywu aparatu i oceny publiczności..[/FONT]

[FONT=verdana]Zgłoś się do nas - wyszkolimy Twojego psa ZA DARMO![/FONT]

[FONT=verdana]Uczestnikiem może zostać każdy, kto ukończył 18 lat, ma psa w wieku między 6 miesięcy a 10 lat i trochę samozaparcia by rzeczywiście z psem popracować.[/FONT]
[FONT=verdana]Po szkoleniu uczestnicy wezmą udział w niezwykłym pokazie i będą mieli szansę zagrać w filmie [/FONT][FONT=verdana] Nie ma żadnych ukrytych kosztów - nie płacisz za szkolenie ani grosza. [/FONT]
[FONT=verdana]Na zgłoszenia czekamy do 20 czerwca, wszystkich chętnych proszę o kontakt na
[/FONT]

[email protected]

[FONT=verdana]Szczegóły oraz regulamin konkursu na [/FONT]
www.newdog.pl/konkurs
[FONT=verdana]oraz na facebooku[/FONT]

Posted

kurka, martwi mnie jedynie regulamin... ja jestem otwarta na propozycje, i bede sie starac jako moge... ale pies ktorego chcialabym wziac na szkolenie ma nie rowno pod sufitem :p i czasem moze nie spodobac mu sie jakis pies i bedzie po szkoleniu... a nie stac mnie aby zaplacic z tego tytulu za odbyte lekcje... w jaki sposob newdog rozwiazuje w razie potrzeby taki problem? bo nie jest to z winy wlasciciela - tak jak napisane w ragulaminie - a z powodu niedogadania sie psow...

Posted

Nano - to racja, nie jest to wina właściciela toteż nie będziemy wyciągać żadnych konsekwencji z tego tytułu. Wiadomo, że psy mają swoje przyjaźnie i antypatie, a zabezpieczenia zawarte w regulaminie mają jedynie odstraszyć osoby które liczą na darmowy kurs po którym przestaną się odzywać.
Gdyby rzeczywiście było tak, że psy totalnie się nie dogadują, to sprawę obgadamy na miejscu - albo rozpoczynamy krótką rehabilitację żeby "dogadać" psy i wtedy dopracowujemy program tak, żeby nie było spin (czyli unikamy ćwiczeń gdzie psy będą pracowały blisko siebie i rozdzielamy je innymi), albo - jeśli takiej możliwości nie będzie (bo np. trafią nam się dwa nabuzowane testosteronem samce i ponętna sunia w jednej grupie..) to po prostu będziemy dobierać skład na występy zamiennie, tak, żeby każdy miał szansę się pokazać. Przed ostatecznym ustaleniem składu odbędzie się, nazwijmy to "casting", na którym zobaczymy jak psy się ze sobą dogadują i ewentualnie możemy pomyśleć na miejscu co i jak - natomiast nie trzeba się martwić, nikt nie będzie płacił za to, że jego pies nie dogaduje się z innymi nawet jeśli wyjdzie to po dwóch czy trzech zajęciach :)
Ewentualnie, jeśli tak zdecydują właściciele - odpuszczamy i jedna para rezygnuje, ale bez żadnych kosztów dodatkowych.

Ślij zgłoszenie Nano, opisz trochę psiaka (wiek, płeć kastracja - tak/nie, temperament itd.) i siebie, coś pomyślimy :)

Posted (edited)

Evodish a wiadomo coś na temat w jakich mniej więcej dniach, godzinowo i gdzie będą odbywać się spotkania? bo niestety pracować trzeba :/:P
- kto jest prowadzącym (będzie prowadził szkolenie psiaków) ? :)
- czy te pokazy po zakończeniu szkolenia będą się odbywać wyłącznie w poznaniu czy są to jakieś wyjazdowe pokazy? jeżeli wyjazdowe to czy organizator zapewnia transport itp?
- rozumiem, że ty jesteś organizatorem i ciebie też będę miała okazję poznać? ;)
bardzo mi się właśnie uśmiecha takie szkolenie, bo zauważam, że Drago po prostu potrzebuje dużo kontaktu z człowiekiem, ruchu, bodźców itp czego na co dzień nie jestem w stanie w odpowiedniej ilości mu zapewnić...

EDIT: a nie zauważyłam, organizator - Maciej Miłobędzki :) a on tak z zamiłowania szkoli psy czy jest tam po jakiś kursach czy szkołach ? :P

Edited by Nano