Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byliśmy na strzyżeniu :D
Kiara nie przepada za stołem trymerskim :P
Bawiła się z Evką (mama) Pami(siostra) i Rossem (TABZIR z Zagłębia, przyrodni brat)
mam kilka fot potem wrzuce.
W czwartek jedziemy nad morze ..Ciekawe jaka będzie reakcja kiary na fale

Posted

brat mi zabrał aparat ==.
W końcu to jego aparat...
Już jutro wyjeżdżamy o 12 w nocy! nie będzie nas do 10 sierpnia, muszę iśc naładować baterie z aparatu :)

• 3 weeks later...
Posted

własnie przyjechaliśmy Kiara miała tam raj, a dzieci ją oblepiały jak muchy normalnie całowanie przyytulanie, nawet miała koleżanke akite dł. Beni i labradora Luckyego.Wkrótce dam pełno zdjęć na picasę.

Posted

no nam też było fajnie, fajni ludzie byli w innych domkach ,nikomu pies nie przeszkadzał.
Szkoda ze tylko 6 dni było pogodowych, ale fajnie było Kiara sie wybiegała przy rowerze :) Dzisiaj daje fotki na picase!

• 2 weeks later...
Posted

nioom bosko wygląda na tle morza :D
Kiarze strasznie wypada włos, mamy podejrzenia ze to zła karma. Mamy Eukanube nawet hodowca nam powiedzial ze eukanuba nie jest dobra dla goldenów. poradził nam Pro Plan puriny. Zobaczymy kupimy na razie 1 kg,
I odżywke dla skóry i sierści Efe

Posted

Łaa ile fot :mdleje: Świetne:loveu: Kiara pięknie się prezentuje, a na tle morza wygląda zabójczo :calus:

A co do wypadania sierści, to moja sucz ma to samo..Ja nie wiem, lato, a ta linieje?! Je gotowane, i Brita...Ten środek mozna kupić w normalym zoologiku?

• 3 weeks later...