Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorija']Jak to niegorźna?
Wyobraź sobie, z w jasną księżycową noc stoi nad Tobą coś 100 razy większego od Ciebie i coś równie włochtego powiewa na końcu tego potwora.
A fakt, popadało się. W nocy zmokliśmy. A włochate, wyżły też lubią deszcz?[/QUOTE]

Ja od razu bym umarła ze strachu, ale myślę, że jeże mają to w dupie.

[quote name='magdyska25']dawno mnie nie było na wątku ale dziadzio się zrobił...i jeszcze domu brak...[/QUOTE]

Dziadzio, ale jaki szwarny!

Posted

[quote name='Yorija']jeżykowie łypią okami...[/QUOTE]

To [B]ich[/B] należy się bać głęboką nocą. A słyszałaś kiedyś odgłosy, jakie wydają? To dopiero jest horror! Ale i tak je uwielbiam.

Posted

[quote name='agata51']To [B]ich[/B] należy się bać głęboką nocą. A słyszałaś kiedyś odgłosy, jakie wydają? To dopiero jest horror! Ale i tak je uwielbiam.[/QUOTE]

Stacjonarne to warczą i chrumkają. A ruchliwe tupią jak galopują. No i łypią tymi okami. A mnie ciekawi jak je Mixer aportuje.

Posted

[quote name='Yorija']Stacjonarne to warczą i chrumkają. A ruchliwe tupią jak galopują. No i łypią tymi okami. A mnie ciekawi jak je Mixer aportuje.[/QUOTE]

Mixer nosem odwracał jeża na grzbiet, brał w paszczę odkryty brzuszek, ale delikatnie, i rzucał mi zdobycz pod stopy. Ale to już przeszłość. Zabroniłam.

Posted

W Rzeszowie zawsze cieplej, ale i burzliwiej. I to mnie martwi. Moje wyżły umierały ze strachu, jak grzmiało i błyskało. A w Łodzi jeszcze nie mieliśmy.

Posted

[quote name='agata51']W Rzeszowie zawsze cieplej, ale i burzliwiej. I to mnie martwi. Moje wyżły umierały ze strachu, jak grzmiało i błyskało. A w Łodzi jeszcze nie mieliśmy.[/QUOTE]
Bo Ty żeś miała miastowe łyżewy a Baron to jest łyże właściwy - on niczego się nie boi :-)

Posted

Mieliśmy dziś pierwszą burzę. Na szczęście krótko to trwało i nie za głośno. Jestem wściekła - ja burze uwielbiam, chętnie bym sobie nawałnice wszelkie pooglądała przez okno, ale okna muszę pozamykać i pozasłaniać, i z psami do łazienki się udać - tam najmniej widać i słychać.

Posted

[quote name='Yorija']A są ponoć dlugowłose weimary. Ale łyżew powinien być szorstki.[/QUOTE]

W zasadzie łyżew powinien być gładki. Szorstkie jeszcze toleruję i ukochać potrafię. Wszelkie inne to podróbki.

Posted

[quote name='agata51']Baronie, wyprawiłam Werę do Domu. A z tobą tylko wirtualne spacerki.[/QUOTE]
no jak to
tylko wirtualne
miejscówka się zwolniła
ja wcale nie sugeruję ale...
może się przejedziemy...

Posted

[quote name='Yorija']no jak to
tylko wirtualne
miejscówka się zwolniła
ja wcale nie sugeruję ale...
może się przejedziemy...[/QUOTE]

Nie dam rady, yorijko. już za stara jestem - Werka mi to uświadomiła. Jak dożyjemy - ja i Baron - tego mojego domu na wsi, nie ma sprawy. Ale ganiać na 6 spacerków dziennie już nie mam siły.

[quote name='Yorija']Wiosną... Co robisz wiosną Baronie.[/QUOTE]

Posted

[quote name='agata51']Nie dam rady, yorijko. już za stara jestem - Werka mi to uświadomiła. Jak dożyjemy - ja i Baron - tego mojego domu na wsi, nie ma sprawy. Ale ganiać na 6 spacerków dziennie już nie mam siły.[/QUOTE]

nooo
ja coś odczywam starość, szczególnie gdy mam pracować i pracować...