marymek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='ANETTTA']aaaaaaaaaaaaa fotki to gdzie jakies nowwwwwwwwwe[/quote] Produkują się. :eviltong: Quote
Dozia_13 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A gdzie Rolfuś????????????????????????????????:mad::mad::mad: Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [url]http://img95.imageshack.us/img95/9339/rolfik2ts2.jpg[/url] Faaaaaaajne :loveu::loveu: Quote
marymek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Witamy po przerwie wszystkich zaglądających :loveu: U rolfka obecnie OK, wprawdzie jest po chorobie ale nie pytajcie jakiej bo dużo tego było. Jak znajdę więcej czasu to napiszę. Zdjęć obecnie nie mam, no może jakieś z września, natomiast jak wracam ze szkoły to jest już ciemno i nawet się nie chce brać aparatu na spacer. Ewentualnie jakieś domowe popstrykam ;-) W ogóle to mamy dzisiaj rocznicę, dokładnie 9.5 lat mija od pojawienia się u nas rolfka. Wczoraj z kolei rolfik skończył 9 lat i 9 miesięcy. W sumie mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że wydoroślał w końcu :loveu: Pozdrawiam zaglądających :) Quote
Paulina_mickey Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dopiero teraz wydoroślał??:diabloti::crazyeye: Quote
marymek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Dopiero teraz wydoroślał??:diabloti::crazyeye:[/quote] Nie wiedziałaś ze bernardyny długo dojrzewają? :evil_lol: Ale i tak czasem ma takie odchyły swoje i zachowuje się jak szczenie :loveu: Quote
ANETTTA Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 mój ma ponad 4 lata a ja mam wrazenei ze on dalej jest szczeniaczkiem ..i tak do niego mówie ..mój szczenius kochany itd idt .....co ja poradze ze mam świra w głowie :diabloti::evil_lol:. Quote
Dorkaa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No to fajnie jak Rolfik wyzdrowiał :) :loveu: Teraz tylko fotki i masz nas na pare dni z głowy :diabloti: Quote
marymek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='ANETTTA']mój ma ponad 4 lata a ja mam wrazenei ze on dalej jest szczeniaczkiem ..i tak do niego mówie ..mój szczenius kochany itd idt .....co ja poradze ze mam świra w głowie :diabloti::evil_lol:.[/quote] E tam, ja też i w ogóle się tym nie przejmuję :evil_lol: No ale logicznie myśląc - kto do swojego kilkudziesięcio kilogramowego bernardyna mówi "moja kochana malutka kruszynka"? :hmmmm: No ja ;-) [quote]No to fajnie jak Rolfik wyzdrowiał :smile: :loveu: Teraz tylko fotki i masz nas na pare dni z głowy :diabloti:[/quote]Może nie wyzdrowiał, ale polepszyło mu się i mam nadzieję że mamy te problemy już z głowy (tfu tfu). Co do zdjęć - za parę dni powinny się pojawić :eviltong: Quote
panienkabubu Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ale fajnie :-) Bo dzisiaj tez moje dzieciaki mają 1,5 roku :) Quote
marymek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Ale fajnie :-) Bo dzisiaj tez moje dzieciaki mają 1,5 roku :)[/quote] Jak Twoje się urodziły to minęło dokładnie 8 lat od czasu pojawienia się u nas rolfka :) Fajna data ten 13.06 :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='marymek']Jak Twoje się urodziły to minęło dokładnie 8 lat od czasu pojawienia się u nas rolfka :) Fajna data ten 13.06 :loveu:[/quote] aaaaaa :loveu: ale czad!! nie wiedziałam :loveu::loveu: Quote
marymek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='panienkabubu']aaaaaa :loveu: ale czad!! nie wiedziałam :loveu::loveu:[/quote] No czad :loveu: :loveu: Jak mi się będzie nudziło w przyszłym tygodniu to zdjęcia rolfka Wam wrzucę. W ogóle to wypadałoby brudasa wykąpać na święta :hmmmm: Quote
Mike i Morgan Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Fajny psiak ja też mam bernardyna i bardzo podoba mi się ta rasa:loveu: Quote
panienkabubu Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='mike17pl']Fajny psiak ja też mam bernardyna i bardzo podoba mi się ta rasa:loveu:[/quote] Powiedz coś o nim więcej :loveu: Quote
marymek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Mike - dziękuje bardzo :loveu: No właśnie, powiedz coś więcej o swoim psiaku a najlepiej to złóż mu galerię :) Quote
Mike i Morgan Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='marymek']Mike - dziękuje bardzo :loveu: No właśnie, powiedz coś więcej o swoim psiaku a najlepiej to złóż mu galerię :)[/quote] Niedługo założę mu galerię tylko muszę do domu wrócić i zdjęcia znaleźć:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='marymek']No to czekamy :):loveu:[/quote] Zdradzę mały sekret i powiem Wam, że część fotek jest u mnie. Gdzieś koło 350 strony może, w każdym razie nie na wyższej niż 386:diabloti: Jak się Wam chce przeglądać moją galerię to zapraszam :evil_lol: A dla leniwych dodam, że ze 3 foty są w pierwszym poście:eviltong: Quote
Mike i Morgan Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Zdradzę mały sekret i powiem Wam, że część fotek jest u mnie. Gdzieś koło 350 strony może, w każdym razie nie na wyższej niż 386:diabloti: Jak się Wam chce przeglądać moją galerię to zapraszam :evil_lol: A dla leniwych dodam, że ze 3 foty są w pierwszym poście:eviltong:[/quote] Jak mogłaś pokazać go całemu światu :mad: Teraz nikt na moją galeria nie wbije :loveu::eviltong: Quote
marymek Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Ja chętnie wejdę ;-) Oglądnęłam te zdjęcia, super psiak :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Może jakieś fotki :eviltong::loveu: Quote
marymek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Fotki będą po świętach ;-) Tymczasem wraz z Rolfkiem wszystkim piszącym tutaj i zaglądającym życzymy zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts