Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witamy po przerwie wszystkich zaglądających :loveu:
U rolfka obecnie OK, wprawdzie jest po chorobie ale nie pytajcie jakiej bo dużo tego było. Jak znajdę więcej czasu to napiszę.
Zdjęć obecnie nie mam, no może jakieś z września, natomiast jak wracam ze szkoły to jest już ciemno i nawet się nie chce brać aparatu na spacer. Ewentualnie jakieś domowe popstrykam ;-)
W ogóle to mamy dzisiaj rocznicę, dokładnie 9.5 lat mija od pojawienia się u nas rolfka. Wczoraj z kolei rolfik skończył 9 lat i 9 miesięcy. W sumie mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że wydoroślał w końcu :loveu:
Pozdrawiam zaglądających :)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dopiero teraz wydoroślał??:diabloti::crazyeye:[/quote]
Nie wiedziałaś ze bernardyny długo dojrzewają? :evil_lol:
Ale i tak czasem ma takie odchyły swoje i zachowuje się jak szczenie :loveu:

Posted

mój ma ponad 4 lata a ja mam wrazenei ze on dalej jest szczeniaczkiem ..i tak do niego mówie ..mój szczenius kochany itd idt .....co ja poradze ze mam świra w głowie :diabloti::evil_lol:.

Posted

[quote name='ANETTTA']mój ma ponad 4 lata a ja mam wrazenei ze on dalej jest szczeniaczkiem ..i tak do niego mówie ..mój szczenius kochany itd idt .....co ja poradze ze mam świra w głowie :diabloti::evil_lol:.[/quote]
E tam, ja też i w ogóle się tym nie przejmuję :evil_lol: No ale logicznie myśląc - kto do swojego kilkudziesięcio kilogramowego bernardyna mówi "moja kochana malutka kruszynka"? :hmmmm: No ja ;-)

[quote]No to fajnie jak Rolfik wyzdrowiał :smile: :loveu:
Teraz tylko fotki i masz nas na pare dni z głowy :diabloti:[/quote]Może nie wyzdrowiał, ale polepszyło mu się i mam nadzieję że mamy te problemy już z głowy (tfu tfu). Co do zdjęć - za parę dni powinny się pojawić :eviltong:

Posted

[quote name='panienkabubu']Ale fajnie :-) Bo dzisiaj tez moje dzieciaki mają 1,5 roku :)[/quote]
Jak Twoje się urodziły to minęło dokładnie 8 lat od czasu pojawienia się u nas rolfka :) Fajna data ten 13.06 :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']aaaaaa :loveu:
ale czad!! nie wiedziałam :loveu::loveu:[/quote]
No czad :loveu: :loveu:

Jak mi się będzie nudziło w przyszłym tygodniu to zdjęcia rolfka Wam wrzucę. W ogóle to wypadałoby brudasa wykąpać na święta :hmmmm:

Posted

[quote name='marymek']Mike - dziękuje bardzo :loveu:
No właśnie, powiedz coś więcej o swoim psiaku a najlepiej to złóż mu galerię :)[/quote]
Niedługo założę mu galerię tylko muszę do domu wrócić i zdjęcia znaleźć:eviltong:

Posted

[quote name='marymek']No to czekamy :):loveu:[/quote]

Zdradzę mały sekret i powiem Wam, że część fotek jest u mnie. Gdzieś koło 350 strony może, w każdym razie nie na wyższej niż 386:diabloti:
Jak się Wam chce przeglądać moją galerię to zapraszam :evil_lol:
A dla leniwych dodam, że ze 3 foty są w pierwszym poście:eviltong:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Zdradzę mały sekret i powiem Wam, że część fotek jest u mnie. Gdzieś koło 350 strony może, w każdym razie nie na wyższej niż 386:diabloti:
Jak się Wam chce przeglądać moją galerię to zapraszam :evil_lol:
A dla leniwych dodam, że ze 3 foty są w pierwszym poście:eviltong:[/quote]
Jak mogłaś pokazać go całemu światu :mad:
Teraz nikt na moją galeria nie wbije :loveu::eviltong:

Posted

Fotki będą po świętach ;-)
Tymczasem wraz z Rolfkiem wszystkim piszącym tutaj i zaglądającym życzymy zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia! :loveu::loveu::loveu: