Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dozia_13']Witam...!
Co u was słychac...? Rolfik zdrowy...? Już się nie moge doczekać kiedy zobacze prezecik... ;) CAUSKi... ;* ;* ;* ;*[/quote]

Hej :)
Rolfik jak najbardziej zdrowy :) Jutro urodzinki, pewnie już czeka na to mizianko przez całą rodzinkę, no i na prezenty :)

[QUOTE] [COLOR=Blue]Witam,co słychać?:smile:[/COLOR][/QUOTE]
Hej :) U nas OK. Szkoda tylko że nie ma lepszej pogody, to rolfik by sobie bardziej poszalał na podwórku. Narazie to deszcz leje :roll:

Posted

Dzisiaj mój ukochany ROLFIK obchodzi swoje 9 urodziny !

Słonko moje, obyśmy mogli cieszyć się Twoją obecnością przez kolejne 9 lat :loveu:
:new-bday::new-bday::tort:

Posted

[SIZE=7][COLOR=red]100 lat kochany...!!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::tort::tort::tort::tort:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:BIG::BIG::laola:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='marymek']Dziękujemy :)
Prezentem była nowa miska, dosyć duża, z zawartością :D Najbardziej to się rolfik oczywiście z zawartości ucieszył :evil_lol:[/quote]
Co za piękny prezent:lol: A ta zawartosc to co było :cool3:

:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Dozia_13'][SIZE=7][COLOR=red]100 lat kochany...!!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::tort::tort::tort::tort:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:BIG::BIG::laola:[/COLOR][/SIZE][/quote]

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

[QUOTE]Co za piękny prezent:lol: A ta zawartosc to co było :cool3:

:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Zawrtoś to m.in: uszka, płuca, żwacze, ciasteczka, kosteczki, czyli wszystko co rolfik lubi :cool3:

Posted

[quote name='goldenka245']Spóźnione, ale
[COLOR=Lime][SIZE=4][B]Wszystkiego najlepszego dla mojego kochanego Rolfika!:*:*:*:*:*:*[/B][/SIZE][/COLOR][/quote]

Dziękujemy bardzo :buzi: :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marymek']

Zawrtoś to m.in: uszka, płuca, żwacze, ciasteczka, kosteczki, czyli wszystko co rolfik lubi :cool3:[/quote]
Ale Rolfiś się najadł :loveu:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ale Rolfiś się najadł :loveu:[/quote]

Właśnie sie nie najadł :eviltong: Jeszcze troszke rozumu to ja mam, i nie dam mu naraz tego wszystkiego :p
Ale był obrażony wczoraj jak z tego wszystkiego tylko ciasteczek kilka mógł zjeść, a reszta została schowana :lol:

Zapomniałam dodać - chcieliśmy mu zrobić małe przyjecie - niespodzianke, tak mu sie podobało, że po 2 minutach ... zasnął :mdleje:

Posted

[quote name='marymek']
Zapomniałam dodać - chcieliśmy mu zrobić małe przyjecie - niespodzianke, tak mu sie podobało, że po 2 minutach ... zasnął :mdleje:[/quote]
A co było na tym przyjęciu, że zasnął :cool3::cool3:?