marymek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 A spoko. Leży sobie na podwórku i się opala :loveu: Za dwa dni jego urodzinki, jutro jade mu kupić prezent :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a zdradzisz nam, co mu kupisz? :loveu: Quote
marymek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nii, bo jeszcze rolfik przeczyta i nie będzie niespodzianki :eviltong: Dowiecie się w środę po odpakowaniu przez rolfka prezentu :eviltong: Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A będzie zdjęcie jak Rolfik rozpakowuje swój super tajemniczy prezent urodzinowy:loveu:? Quote
marymek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 No raczej :loveu: Tymczasem mykam z tłuścioszkiem na spacer :) Quote
Dozia_13 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witam...! Co u was słychac...? Rolfik zdrowy...? Już się nie moge doczekać kiedy zobacze prezecik... ;) CAUSKi... ;* ;* ;* ;* Quote
marymek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Dozia_13']Witam...! Co u was słychac...? Rolfik zdrowy...? Już się nie moge doczekać kiedy zobacze prezecik... ;) CAUSKi... ;* ;* ;* ;*[/quote] Hej :) Rolfik jak najbardziej zdrowy :) Jutro urodzinki, pewnie już czeka na to mizianko przez całą rodzinkę, no i na prezenty :) [QUOTE] [COLOR=Blue]Witam,co słychać?:smile:[/COLOR][/QUOTE] Hej :) U nas OK. Szkoda tylko że nie ma lepszej pogody, to rolfik by sobie bardziej poszalał na podwórku. Narazie to deszcz leje :roll: Quote
Tepes Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [COLOR=Blue]No szkoda.U mnie słońce swieci i jest super. To czekamy na fotki:) [/COLOR] Quote
marymek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Dzisiaj mój ukochany ROLFIK obchodzi swoje 9 urodziny ! Słonko moje, obyśmy mogli cieszyć się Twoją obecnością przez kolejne 9 lat :loveu: :new-bday::new-bday::tort: Quote
Rahl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [B]Wszystkiego naj dla Rolfisiów :multi::new-bday::tort: To dowiemy się co to za prezent...?:lol:[/B] Quote
marymek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Dziękujemy :) Prezentem była nowa miska, dosyć duża, z zawartością :D Najbardziej to się rolfik oczywiście z zawartości ucieszył :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [SIZE=7][COLOR=red]100 lat kochany...!!! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::tort::tort::tort::tort:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:BIG::BIG::laola:[/COLOR][/SIZE] Quote
Rahl Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='marymek']Dziękujemy :) Prezentem była nowa miska, dosyć duża, z zawartością :D Najbardziej to się rolfik oczywiście z zawartości ucieszył :evil_lol:[/quote] Co za piękny prezent:lol: A ta zawartosc to co było :cool3: :diabloti::diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Spóźnione, ale [COLOR=Lime][SIZE=4][B]Wszystkiego najlepszego dla mojego kochanego Rolfika!:*:*:*:*:*:*[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
marymek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Dozia_13'][SIZE=7][COLOR=red]100 lat kochany...!!! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::tort::tort::tort::tort:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:BIG::BIG::laola:[/COLOR][/SIZE][/quote] Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: [QUOTE]Co za piękny prezent:lol: A ta zawartosc to co było :cool3: :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Zawrtoś to m.in: uszka, płuca, żwacze, ciasteczka, kosteczki, czyli wszystko co rolfik lubi :cool3: Quote
marymek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='goldenka245']Spóźnione, ale [COLOR=Lime][SIZE=4][B]Wszystkiego najlepszego dla mojego kochanego Rolfika!:*:*:*:*:*:*[/B][/SIZE][/COLOR][/quote] Dziękujemy bardzo :buzi: :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='marymek'] Zawrtoś to m.in: uszka, płuca, żwacze, ciasteczka, kosteczki, czyli wszystko co rolfik lubi :cool3:[/quote] Ale Rolfiś się najadł :loveu: Quote
marymek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale Rolfiś się najadł :loveu:[/quote] Właśnie sie nie najadł :eviltong: Jeszcze troszke rozumu to ja mam, i nie dam mu naraz tego wszystkiego :p Ale był obrażony wczoraj jak z tego wszystkiego tylko ciasteczek kilka mógł zjeść, a reszta została schowana :lol: Zapomniałam dodać - chcieliśmy mu zrobić małe przyjecie - niespodzianke, tak mu sie podobało, że po 2 minutach ... zasnął :mdleje: Quote
Rahl Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='marymek'] Zapomniałam dodać - chcieliśmy mu zrobić małe przyjecie - niespodzianke, tak mu sie podobało, że po 2 minutach ... zasnął :mdleje:[/quote] A co było na tym przyjęciu, że zasnął :cool3::cool3:? Quote
Recommended Posts