Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marymek']Obrażalska :eviltong:

Ja musze rolfka psychicznie przygotować na to, że ciotki przyjadą go miziać :loveu: Byle tylko się nie załamał :evil_lol:[/quote]
Ojjj, przygotuj go baaaardzo dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak w ogóle, to czemu akurat 21 marca? :cool3:

Posted

[quote name='aleb']Ojjj, przygotuj go baaaardzo dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak w ogóle, to czemu akurat 21 marca? :cool3:[/quote]

Bo mówiłaś że wpadniecie na wiosne. Kiedy się wiosna zaczyna? 21 marca :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Hejka :) Pozdrawiam Rolfusie :loveu:[/quote]
Hej hej :) My również pozdrawiamy :loveu:

[QUOTE] Hejj... :*
Foteczki sa cudne, a ile ich tu jest HOHO... :smile: Co u was słychać?? jak pogoda?? bo u nas cieplutko ... :-D[/QUOTE]
Hej :)
O pogodę nawet nie pytaj :shake: Od wczoraj leje bez przerwy, nawet rolf nosa na podwórko nie chce wystawić. Z trudem udało mi się go namówić na wyjście do ogrodu. Wieje wiatr strasznie, ogólnie pogoda do bani. Mam nadzieję że jutro będzie słonko :roll:

Posted

Nie wolno milczeć o sprawach ważnych :evil_lol:
A propo - nie znalazłaby się dla mnie jakaś fucha w TOZie? Wy się tam znacie, a ja lekkiej pracy na wakacje szukam :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']A masz jakies fotki?:)[/quote]
Chwilowo niet :p

[QUOTE] OOo porosze kto sie odezwał...U nas też leje, ale burzy naszczęscie nie ma...[/QUOTE]
U nas w dalszym ciągu leje, wieje :shake: Burza w nocy była koszmarna.

[QUOTE] witaneczkooo i zapraszaneczkoo [URL="http://www.dogomania.pl/forum/../chat/flashchat.php"]http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php[/URL][/QUOTE]
hej hej :)

Posted

[quote name='Dozia_13']A Rolfuś boi się burzy...? współczuje takiej pogody...[/quote]

On udaje że się boi, bo wtedy rodzice mu pozwalają spać nawet w salonie :p
Na spacer w czasie burzy nie wyjdzie, na podwórko wyjdzie ale niechętnie, troszkę się boi ale z wiekiem coraz mniej, mądrzeje mi chłopak :loveu: