Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']Czyli już niebawem będzie miał 9 lat? :mdleje:
Zacznie pobijać rekordy niuniek no :loveu:

:drinking:[/quote]

No za niecały miesiąc 9 lat będzie. Jak na razie trzyma formę (tfu tfuuu - żeby nie zapeszyć). :loveu: Jak on bryka na łąkach :loveu: Czasem aż się boję. Jeszcze niedawno był małym pączusiem, którego ostatecznie można było wziąć na ręce, a teraz ... teraz tylko jego łapę jestem w stanie podnieść :lol:

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem szczerze, że rzadko który bern dożywa tego wieku :loveu:
Żeby tylko moje dożyły............
Super :loveu:
Może uda mi się go poznać na żywo :cool3:
Raz Ty przyjedziesz do nas, potem my do Ciebie :loveu: Może tak być? :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']Powiem szczerze, że rzadko który bern dożywa tego wieku :loveu:
Żeby tylko moje dożyły............
Super :loveu:
Może uda mi się go poznać na żywo :cool3:
Raz Ty przyjedziesz do nas, potem my do Ciebie :loveu: Może tak być? :loveu:[/quote]

Może tak być, chociaż wolę drugą wersję, bo rolfiś u siebie jest bardziej towarzyski :loveu: Najlepiej chyba dogada się z Halszką, bo tak: Ben to facet, z nim trzeba będzie walczyć o względy kobitek, Frania - ona jest za szybka, zanim ją dogoni to już się zmęczy,a Halszka to: kobitka z klasą, lubi biegać, ale również spać, czyli w sam raz :evil_lol:

Posted

[quote name='marymek']Może tak być, chociaż wolę drugą wersję, bo rolfiś u siebie jest bardziej towarzyski :loveu: Najlepiej chyba dogada się z Halszką, bo tak: Ben to facet, z nim trzeba będzie walczyć o względy kobitek, Frania - ona jest za szybka, zanim ją dogoni to już się zmęczy,a Halszka to: kobitka z klasą, lubi biegać, ale również spać, czyli w sam raz :evil_lol:[/quote]
Nie nie nie, źle zrozumiałaś :cool3:
Teraz Ty przyjedziesz do nas - by poćwiczyć z Franką, ale bez Rolfika :cool3:
Następnym razem - my przyjedziemy do Ciebie, mogę zabrać obie sucze, bo z Benem może być kłopot, zauważyłam, że ostatnio jest cięty na psy :roll:

Posted

[quote name='"marymek"'] Z jakiej dzielnicy? :hmmmm:
Mieszkam sobie w małej miejscowości, obok Tychów. Generalnie w połowie trasy - Katowice-Bielsko B. ;-) Do Katowic i do Bielska mam jakieś 25 minut drogi ;-)[/QUOTE]
O matko, same berny niedaleko mnie mieszkają :lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']No jest nas 4 ! :loveu:
Niebawem przybędzie małych scenioków :cool3: to będzie więcej :cool3:[/quote]
Szkoda tylko, że w mojej okolicy nie widać żadnego berna ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Nie nie nie, źle zrozumiałaś :cool3:
Teraz Ty przyjedziesz do nas - by poćwiczyć z Franką, ale bez Rolfika :cool3:
Następnym razem - my przyjedziemy do Ciebie, mogę zabrać obie sucze, bo z Benem może być kłopot, zauważyłam, że ostatnio jest cięty na psy :roll:[/quote]

Aa, trzeba było tak od razu :lol:
No ja u was będę za tydzień, czyli za dwa tygodnie wy jesteście u mnie :loveu: Za drobną opłatą dam Ci sobie z rolfkiem na ringówce pobiegać, hahaha :evil_lol:

[quote]Szkoda tylko, że w mojej okolicy nie widać żadnego berna ;-)[/quote]Nie pozostaje Ci nic innego, jak ... kupić sobie bernardyna :mdleje: :evil_lol:

[quote] No jest nas 4 ! :loveu:
Niebawem przybędzie małych scenioków :cool3: to będzie więcej :cool3:[/quote]No 4 :loveu: 4 dogomaniackie bernardyny. Ale tak w sumie to się ich więcej nazbiera :loveu:

Posted

[quote name='marymek']Aa, trzeba było tak od razu :lol:
No ja u was będę za tydzień, czyli za dwa tygodnie wy jesteście u mnie :loveu: Za drobną opłatą dam Ci sobie z rolfkiem na ringówce pobiegać, hahaha :evil_lol:

[B] Nie pozostaje Ci nic innego, jak ... kupić sobie bernardyna :mdleje: :evil_lol:[/B]

No 4 :loveu: 4 dogomaniackie bernardyny. Ale tak w sumie to się ich więcej nazbiera :loveu:[/quote]
Hahah, na pewno moje labki by się ucieszyły :razz::lol:

Posted

[quote name='aleb']Hahah, na pewno moje labki by się ucieszyły :razz::lol:[/quote]

No ba :evil_lol: Miałyby kim rządzić, na kim spać, miałby kto je bronić na spacerach przy spotkaniach z większymi psami, Ty z kolei miałabyś do kogo się wtulić... same plusy :loveu:

Posted

[quote name='marymek']No ba :evil_lol: Miałyby kim rządzić, na kim spać, miałby kto je bronić na spacerach przy spotkaniach z większymi psami, Ty z kolei miałabyś do kogo się wtulić... same plusy :loveu:[/quote]
ojjj, już nie wymieniaj mi samych plusów, bo jeszcze mnie pokusi :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='aleb']ojjj, już nie wymieniaj mi samych plusów, bo jeszcze mnie pokusi :diabloti::evil_lol:[/quote]

No o to chodzi :evil_lol: Z minusów to tylko wycieranie ślin, które czasem mogą wylądować nawet na suficie.:evil_lol:

Posted

Po szczeniaka to do mnie, do mnie, do mnie :cool3:
Zapraszam jakoś w sierpniu :evil_lol:
aleb, to jak? kupujesz? :evil_lol::evil_lol:

marymek, [B]za drobną opłatą[/B]??????? :crazyeye::mad:
Żebym ja Cię nie policzyła za Franię :eviltong:

Posted

[quote name='panienkabubu']Po szczeniaka to do mnie, do mnie, do mnie :cool3:

Żebym ja Cię nie policzyła za Franię :eviltong:[/quote]

O, widzisz Iza :evil_lol: Już masz szczeniaka odłożonego :loveu:

Kasia - no dobra, za free sobie z nim biegaj :evil_lol:
Ja bym się za Franie pewnie nie wypłaciła :lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']No! :cool3: To jesteśmy "kfita" !
A teraz dawaj foty!!!!! Rolfika oczywiście :cool3: Ja się dziś zmobilizowałam, teraz czas na Ciebie :][/quote]

Zaraz na spacer lecę, tylko mi się tyłka z fotela nie chce podnieść :shake:
No ale pogoda nie najgorsza, pobiegamy sobie z rolfkiem walentynkowo :loveu: Jak znajdę aparat, to będą fotki. :loveu: Ale nie obiecuję, no bo nie wiem gdzie mi się gadzina (aparat) zapodziała:shake:

Posted

[quote name='panienkabubu']To zamiast na dogo siedzieć, idź poszukaj aparatu :][/quote]

A kto mnie ciągle zagaduje, chę? :razz:
Dobra, lecę, spodziewajcie się mnie wieczorkiem, albo dopiero jutro po 13:00 :eviltong:

Udanych walentynek :loveu:
[URL]http://cmok.pl/link/1156111[/URL]

Posted

[quote name='panienkabubu']Po szczeniaka to do mnie, do mnie, do mnie :cool3:

Żebym ja Cię nie policzyła za Franię :eviltong:[/quote]
Hahahaha :lol:
Kobiety, nie kuście mnie :mad:

[SIZE=1]

Ale tylko wystawowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2][b]marymek[/b] foteczki prosimy :loveu:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

No właśnie gdzie foteczki?? :mad: :mad: Ładnie to tak handlować?? :eviltong: Gdybym nie miała juz benka to i ja bym się tu pokusiła o szczeniorka:loveu:
Dlatego [B]aleb[/B] nie zważaj na minusy bo ich prawie nie ma :loveu::loveu:

Posted

[quote name='aleb']Hahahaha :lol:
Kobiety, nie kuście mnie :mad:

[SIZE=1]

Ale tylko wystawowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2][B]marymek[/B] foteczki prosimy :loveu:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]

No a jak inaczej :evil_lol: Wystawowy musi być :loveu:
Foteczki będą najwcześniej jutro, bo dzisiaj mam troszkę załatwiania. Czeka nas jeszcze wizyta wieczorna u weta. ;-)

[quote] aleb u mnie same wystawowe :loveu: wszystkie :loveu::evil_lol:[/quote]Potwierdzam :loveu:
Kasia - a Grosio to czemu na wystawy nie szura? :hmmmm: namów właścicieli :loveu:

[quote] Ale on jest cudny... takiego tylko całować... :loveu: :*:*[/quote]Witamy :)
Ano całować, całować :loveu: Tylko lepiej jednak całuje się czystego bernardyna :evil_lol: Ale co tam.