marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Czyli już niebawem będzie miał 9 lat? :mdleje: Zacznie pobijać rekordy niuniek no :loveu: :drinking:[/quote] No za niecały miesiąc 9 lat będzie. Jak na razie trzyma formę (tfu tfuuu - żeby nie zapeszyć). :loveu: Jak on bryka na łąkach :loveu: Czasem aż się boję. Jeszcze niedawno był małym pączusiem, którego ostatecznie można było wziąć na ręce, a teraz ... teraz tylko jego łapę jestem w stanie podnieść :lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Powiem szczerze, że rzadko który bern dożywa tego wieku :loveu: Żeby tylko moje dożyły............ Super :loveu: Może uda mi się go poznać na żywo :cool3: Raz Ty przyjedziesz do nas, potem my do Ciebie :loveu: Może tak być? :loveu: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Powiem szczerze, że rzadko który bern dożywa tego wieku :loveu: Żeby tylko moje dożyły............ Super :loveu: Może uda mi się go poznać na żywo :cool3: Raz Ty przyjedziesz do nas, potem my do Ciebie :loveu: Może tak być? :loveu:[/quote] Może tak być, chociaż wolę drugą wersję, bo rolfiś u siebie jest bardziej towarzyski :loveu: Najlepiej chyba dogada się z Halszką, bo tak: Ben to facet, z nim trzeba będzie walczyć o względy kobitek, Frania - ona jest za szybka, zanim ją dogoni to już się zmęczy,a Halszka to: kobitka z klasą, lubi biegać, ale również spać, czyli w sam raz :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='marymek']Może tak być, chociaż wolę drugą wersję, bo rolfiś u siebie jest bardziej towarzyski :loveu: Najlepiej chyba dogada się z Halszką, bo tak: Ben to facet, z nim trzeba będzie walczyć o względy kobitek, Frania - ona jest za szybka, zanim ją dogoni to już się zmęczy,a Halszka to: kobitka z klasą, lubi biegać, ale również spać, czyli w sam raz :evil_lol:[/quote] Nie nie nie, źle zrozumiałaś :cool3: Teraz Ty przyjedziesz do nas - by poćwiczyć z Franką, ale bez Rolfika :cool3: Następnym razem - my przyjedziemy do Ciebie, mogę zabrać obie sucze, bo z Benem może być kłopot, zauważyłam, że ostatnio jest cięty na psy :roll: Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='"marymek"'] Z jakiej dzielnicy? :hmmmm: Mieszkam sobie w małej miejscowości, obok Tychów. Generalnie w połowie trasy - Katowice-Bielsko B. ;-) Do Katowic i do Bielska mam jakieś 25 minut drogi ;-)[/QUOTE] O matko, same berny niedaleko mnie mieszkają :lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No jest nas 4 ! :loveu: Niebawem przybędzie małych scenioków :cool3: to będzie więcej :cool3: Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']No jest nas 4 ! :loveu: Niebawem przybędzie małych scenioków :cool3: to będzie więcej :cool3:[/quote] Szkoda tylko, że w mojej okolicy nie widać żadnego berna ;) Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie nie nie, źle zrozumiałaś :cool3: Teraz Ty przyjedziesz do nas - by poćwiczyć z Franką, ale bez Rolfika :cool3: Następnym razem - my przyjedziemy do Ciebie, mogę zabrać obie sucze, bo z Benem może być kłopot, zauważyłam, że ostatnio jest cięty na psy :roll:[/quote] Aa, trzeba było tak od razu :lol: No ja u was będę za tydzień, czyli za dwa tygodnie wy jesteście u mnie :loveu: Za drobną opłatą dam Ci sobie z rolfkiem na ringówce pobiegać, hahaha :evil_lol: [quote]Szkoda tylko, że w mojej okolicy nie widać żadnego berna ;-)[/quote]Nie pozostaje Ci nic innego, jak ... kupić sobie bernardyna :mdleje: :evil_lol: [quote] No jest nas 4 ! :loveu: Niebawem przybędzie małych scenioków :cool3: to będzie więcej :cool3:[/quote]No 4 :loveu: 4 dogomaniackie bernardyny. Ale tak w sumie to się ich więcej nazbiera :loveu: Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='marymek']Aa, trzeba było tak od razu :lol: No ja u was będę za tydzień, czyli za dwa tygodnie wy jesteście u mnie :loveu: Za drobną opłatą dam Ci sobie z rolfkiem na ringówce pobiegać, hahaha :evil_lol: [B] Nie pozostaje Ci nic innego, jak ... kupić sobie bernardyna :mdleje: :evil_lol:[/B] No 4 :loveu: 4 dogomaniackie bernardyny. Ale tak w sumie to się ich więcej nazbiera :loveu:[/quote] Hahah, na pewno moje labki by się ucieszyły :razz::lol: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='aleb']Hahah, na pewno moje labki by się ucieszyły :razz::lol:[/quote] No ba :evil_lol: Miałyby kim rządzić, na kim spać, miałby kto je bronić na spacerach przy spotkaniach z większymi psami, Ty z kolei miałabyś do kogo się wtulić... same plusy :loveu: Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='marymek']No ba :evil_lol: Miałyby kim rządzić, na kim spać, miałby kto je bronić na spacerach przy spotkaniach z większymi psami, Ty z kolei miałabyś do kogo się wtulić... same plusy :loveu:[/quote] ojjj, już nie wymieniaj mi samych plusów, bo jeszcze mnie pokusi :diabloti::evil_lol: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='aleb']ojjj, już nie wymieniaj mi samych plusów, bo jeszcze mnie pokusi :diabloti::evil_lol:[/quote] No o to chodzi :evil_lol: Z minusów to tylko wycieranie ślin, które czasem mogą wylądować nawet na suficie.:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Po szczeniaka to do mnie, do mnie, do mnie :cool3: Zapraszam jakoś w sierpniu :evil_lol: aleb, to jak? kupujesz? :evil_lol::evil_lol: marymek, [B]za drobną opłatą[/B]??????? :crazyeye::mad: Żebym ja Cię nie policzyła za Franię :eviltong: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Po szczeniaka to do mnie, do mnie, do mnie :cool3: Zapraszam jakoś w sierpniu :evil_lol: aleb, to jak? kupujesz? :evil_lol::evil_lol: marymek, [B]za drobną opłatą[/B]??????? :crazyeye::mad: Żebym ja Cię nie policzyła za Franię :eviltong:[/quote] O, widzisz Iza :evil_lol: Już masz szczeniaka odłożonego :loveu: Kasia - no dobra, za free sobie z nim biegaj :evil_lol: Ja bym się za Franie pewnie nie wypłaciła :lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No! :cool3: To jesteśmy "kfita" ! A teraz dawaj foty!!!!! Rolfika oczywiście :cool3: Ja się dziś zmobilizowałam, teraz czas na Ciebie :] Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']No! :cool3: To jesteśmy "kfita" ! A teraz dawaj foty!!!!! Rolfika oczywiście :cool3: Ja się dziś zmobilizowałam, teraz czas na Ciebie :][/quote] Zaraz na spacer lecę, tylko mi się tyłka z fotela nie chce podnieść :shake: No ale pogoda nie najgorsza, pobiegamy sobie z rolfkiem walentynkowo :loveu: Jak znajdę aparat, to będą fotki. :loveu: Ale nie obiecuję, no bo nie wiem gdzie mi się gadzina (aparat) zapodziała:shake: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 To zamiast na dogo siedzieć, idź poszukaj aparatu :] Quote
marymek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']To zamiast na dogo siedzieć, idź poszukaj aparatu :][/quote] A kto mnie ciągle zagaduje, chę? :razz: Dobra, lecę, spodziewajcie się mnie wieczorkiem, albo dopiero jutro po 13:00 :eviltong: Udanych walentynek :loveu: [URL]http://cmok.pl/link/1156111[/URL] Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='ANETTTA']co tu za handel szczeniorami :multi:[/QUOTE] Noooo bo przecież handlowanie to podstawa życia :evil_lol: buahaha Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Po szczeniaka to do mnie, do mnie, do mnie :cool3: Zapraszam jakoś w sierpniu :evil_lol: aleb, to jak? kupujesz? :evil_lol::evil_lol: marymek, [B]za drobną opłatą[/B]??????? :crazyeye::mad: Żebym ja Cię nie policzyła za Franię :eviltong:[/quote] Hahahaha :lol: Kobiety, nie kuście mnie :mad: [SIZE=1] Ale tylko wystawowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2][b]marymek[/b] foteczki prosimy :loveu:[/SIZE] [/SIZE] Quote
malgooska Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No właśnie gdzie foteczki?? :mad: :mad: Ładnie to tak handlować?? :eviltong: Gdybym nie miała juz benka to i ja bym się tu pokusiła o szczeniorka:loveu: Dlatego [B]aleb[/B] nie zważaj na minusy bo ich prawie nie ma :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 aleb u mnie same wystawowe :loveu: wszystkie :loveu::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ale on jest cudny... takiego tylko całować... :loveu: :*:* Quote
marymek Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='aleb']Hahahaha :lol: Kobiety, nie kuście mnie :mad: [SIZE=1] Ale tylko wystawowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2][B]marymek[/B] foteczki prosimy :loveu:[/SIZE] [/SIZE][/quote] No a jak inaczej :evil_lol: Wystawowy musi być :loveu: Foteczki będą najwcześniej jutro, bo dzisiaj mam troszkę załatwiania. Czeka nas jeszcze wizyta wieczorna u weta. ;-) [quote] aleb u mnie same wystawowe :loveu: wszystkie :loveu::evil_lol:[/quote]Potwierdzam :loveu: Kasia - a Grosio to czemu na wystawy nie szura? :hmmmm: namów właścicieli :loveu: [quote] Ale on jest cudny... takiego tylko całować... :loveu: :*:*[/quote]Witamy :) Ano całować, całować :loveu: Tylko lepiej jednak całuje się czystego bernardyna :evil_lol: Ale co tam. Quote
Recommended Posts