Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malgooska']Piękny Rolfik :loveu::loveu: Coprawda jestem w Waszej galerii pierwszy raz ale już wiem że nie ostatni ;);) Ja także mam bernardyna i są to cudowne psiaki... Pozdrawiam[/quote]

Heej :loveu: Witamy witamy :loveu:
Ja obiecuję się jednak zmobilizować, i pocykać w miarę nowe fotki, także zapraszamy :cool3:

Posted

Już się nie mogę doczekać nowych zdjęć :loveu: A tu jest link do troche zaniedbanej galerii mojego puchacza;);) pozdrawiam i niedługo zaglądam żeby obejrzeć nowe fotki Rolfika:loveu::loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104238[/URL]

Posted

Faktycznie to dobry pomysł :razz: Miłośnicy śliniących się olbrzymów - łączmy się :loveu:

A propos - wiecie co robi rolfik? Ferie ma, więc ... śpiiiii :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']To weź aparat i foć :cool3: nie przejmuj się, że brudny, bierz przykład ze mnie :evil_lol:[/quote]

Hahahaha :lol: Przekonałaś mnie :evil_lol:
Postaram się na jutro jakieś fotki pocykaaać, także czekajcie cierpliwie :loveu:

Posted

[COLOR=Red]szukamy transportu dla benia [/COLOR][SIZE=6][COLOR=Red]czestochowa -włocławek [/COLOR][/SIZE][COLOR=Red]plis o pomoc benio czeka a domek tez upomina sie o psa .....na juz ..............pomózcie nam ....kasy tez brak ...

zapraszamy na watek plis pomocy [/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&goto=newpost[/URL]

Posted

[quote name='panienkabubu']Mam pytanie, rolfik cały czas 90kg wazy? :evil_lol: nic a nic nie tyje ani nie chudnie? :hmmmm:[/quote]

Niee... :evil_lol: Po chorobie mu się strasznie schudło, mama się przeraziła że borzoj z niego będzie :shake: Rolfik wziął to sobie do serducha i tak przytył, że masakra. :lol: Musimy go zważyć, wet powiedział że już zamówił specjalnie dla rolfka wagę, bo do tej pory mieli taką mniejszą tylko :evil_lol: Ale fajny z niego klusek :loveu: Znaczy z rolfka tłuściutkiego, nie z weta :evil_lol:

A ... tytułu galerii nie będę na razie zmieniać, jak rolf dalej tak przepadzicie będzie jadł to w końcu zmienie na ... 100kg miłości :mdleje:

ANETTTA - no ja niestety nie pomogę :-(

Posted

[quote name='Dorkaa']E nooo.... to nie FER! Ja chcę zdjęcia!![/quote]

A ja chcę gwiazdkę z nieba :evil_lol:
Kiedyś w końcu się zmobilizuję i wstawię fotki :loveu:
[SIZE=1]Mam na kompie zdjęcia małego rolfka, Kasia i Ewelina już widziały :loveu:

[/SIZE][quote] Cześć! Gdzie masz zdjęcia mojego miśka?:loveu:
[SIZE=1]Pamiętasz Buttonka? hahahaha:evil_lol:[/SIZE][/quote]Zdjęcia? Emmmm.. poczekaj. Mówiłaś coś? :evil_lol:

[SIZE=1]Pamiętam, hahahahaha :megagrin:[/SIZE]

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja chce zdjecia małego rolfikaaaaaa wiecej wieceeeej :loveu:[/quote]

Ty się ciesz że chociaż tamte Ci pokazałam :evil_lol:
Niebawem "nowe" zdjęcia małego rolfka zeskanuje, i wrzucę wam tu :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

No kolejny, kolejny :loveu: Im więcej bernardynów, tym lepiej :evil_lol:
Z jakiej dzielnicy? :hmmmm:
Mieszkam sobie w małej miejscowości, obok Tychów. Generalnie w połowie trasy - Katowice-Bielsko B. ;) Do Katowic i do Bielska mam jakieś 25 minut drogi ;-)

Ale ze mnie gapa :oops: Zapomniałam powiedzieć, że dwa dni temu, 12 lutego rolfiś skończył 8 lat i 11 miesięcy. :pepsi:
Ale ten czas leci ...

Może jakieś fotki z tej okazji będą :loveu: