panienkabubu Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='ANETTTA']a co u ralfika[/QUOTE] r[B]o[/B]lfika :cool3: marymek, dawaj foty!! Quote
marymek Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tak tak, rOlfika ;) U niego OK :loveu: Teraz większość czasu spędza w kuchni, gdzie już pierniki świąteczne się szykują :lol: Fotki będą dopiero przed samymi świętami jak bombasa wykąpiemy. Narazie to jest bruudny :eviltong: A jeszcze czeka nas wizyta kontrolna u weta bo rolfik miał powiększone węzły chłonne i problemy z uszkami. Już jest OK, ale na kontrolę jedziemy m.in. by zaszczepić mu drugą dawkę (Miał szczepienie podzielone na dwa razy, żeby nie obciążać tak bardzo organizmu). Quote
goldenka245 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/3777/gordussssssssssssssiz6.jpg[/IMG] Wesołych Świąt! Quote
Tepes Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [COLOR=Blue]Witam po raz pierwszy:) Śliczny bernardynek:) pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! [/COLOR] Quote
marymek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Karolka - dzięki i nawzajem :buzi: Acctiually - witamy, i zapraszamy częściej :loveu: Marry Christmas Everyone! :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego nowego roku! :D [QUOTE] Fotki będą dopiero przed samymi świętami jak bombasa wykąpiemy. Narazie to jest bruudny[/QUOTE] Gdzie te fotki? 8) Quote
marymek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Heej Ania :loveu: Happy New Year! Fotek nie ma, ale mam rewelacyjną nowinę! Rofcio który zawsze bał się huków sztucznych ogni, w tym roku w ogóle na nie nie reaguje. :multi: Śpi w łazience i aż chrapie :loveu: Moja mądra psinaa :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 O to masz szczęście. Saba strasznie się boi huków i tych błysków... Quote
marymek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Wiesz co? Ja już w zeszłym roku zastosowałam prostą metodę, niezwracania uwagi na jego zachowanie. Usiadłam w pokoju, a on najpierw biegał jak szalony a jak widział że go nie pocieszam tylko zajmuję się czymś innym to położył się w łazience i zasnął. Jeśli Saba okazuje lęk to jej nie głaszcz i nie pocieszaj bo odbierze to jako nagrodę za strach i jeszcze bardziej będzie się bała. Sylwester jest raz w roku, jakoś Sabusia wytrzyma :) Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 zanim go wykapiesz zdradzi mi tajemnice jak to robisz ....suche szampony tzw :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo chyba nie wannna Quote
marymek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Na razie wstrzymujemy się z kąpielą, bo nie ma takiej potrzeby. Rofcio po regularnym czesanku jest w sumie czysty :) A jak go kąpiemy? Latem na podwórku albo pływa sobie w jeziorku/rzece przez co też się czyści, łączymy przyjemne z pożytecznym :razz: A zimą kąpiel w śniegu którą rofcio uwielbia :loveu: A jeśli jest potrzeba pozbycia się brzydkiego zapachu np., to do wanny z nim. Ale nie w domowej łazience, tylko mamy specjalne pomieszczonko do takich celów w piwnicy, która nie jest graciarnią tylko nawet nadaje się do mieszkania. ;) Jeden pokój tam jest od rolfka, drugi natomiast służy do celów takich jak np. jego kąpiel. ;) Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 alez on ma rezydencje upssssssssssss...super Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 musze powiedziec mojemu Tz jak psy zyja ...nie tak jak u nas tylko salon i kanapa ale osobna lazienka z pokojem hhehehehhehniech tez niech sie stara Quote
marymek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Haha :cool3: My możemy rofciowi pozwolić na jego własny pokoik, a nawet dwa, bo mamy duży dom piętrowy z poddaszem jeszcze i taką a'la piwnicą, no i ogródeczek ;) A psy i tak wolą miłość właściciela i wspólne zabawy niż pałace :p :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [QUOTE] A psy i tak wolą miłość właściciela i wspólne zabawy niż pałace :p :loveu:[/QUOTE] O święta racja ;) Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Anusia&Saba']O święta racja ;)[/quote] ja tez tak uwazam Quote
marymek Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Jak to nie ma zdjęć? :nono:[/quote] Nuu niet :p Ale obiecuję się poprawić, wczoraj na spacerku robiłam fotki, tylko że mam nowy komputer (:multi:) i muszę sobie tu najpierw aparat zainstalować bo mi dziad nie chodzi :angryy: Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ooo widzę że wszyscy mają nowy, bo ja też niedawno zmieniłam :loveu: Quote
Dorkaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='marymek']Nuu niet :p Ale obiecuję się poprawić, wczoraj na spacerku robiłam fotki, tylko że mam nowy komputer (:multi:) i muszę sobie tu najpierw aparat zainstalować bo mi dziad nie chodzi :angryy:[/quote] No to niech zacznie bo będzie miał do czynienia z nami :diabloti: :evil_lol: Quote
Tepes Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Blue]Helloł;D Może nowe fotki?? pozdrawiam:) [/COLOR] Quote
marymek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A hello :) Fotki będą, tylko nie wiem kiedy :p Quote
aleb Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam po raz pierwszy :) Rolfik jest cudowny :loveu: Quote
marymek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='aleb']Witam po raz pierwszy :) Rolfik jest cudowny :loveu:[/quote] Witam :loveu: Dziękuje w imieniu swoim i rolfka :loveu: Ja od dłuższego czasu śledzę waszą galerię, zaraz coś tam skrobnę :razz: Quote
Recommended Posts