Dioranne Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Szukam [B]dobrej[/B] kliniki w Lesznie. Najlepiej, żeby mieli jakiegoś specjalistę od gryzoni, ale wiem, że raczej ciężko będzie. Przeżyję bez specjalisty, ale chociaż osobę, która wie co robić, może operować gryzonie itd. I do tego jeszcze jakiegoś specjalistę od psów poproszę. ;) Chodzi mi o to, by weta od gryzoni i weta od psa mieć w jednej klinice, ale nie chcę iść też byle gdzie. Do tej pory byłam na Lipowej i Niepodległości bodajże (nazw klinik nie pamiętam), a także w Koali. Jednak mam wrażenie, że w Koali lecą tylko na kasę, mam także podejrzenia, że jeden z ich weterynarzy przyczynił się do śmierci moich dwóch zwierzaków (myszoskoczka i psa). Jednak tego wątku nie chcę rozwijać. Wie ktoś może czy na Niepodległości potrafią dobrze i skutecznie leczyć gryzonia? Dodatkowo czy ktoś coś słyszał może o klinice budowanej na Zatorzu? Róg placu Obrońców Warszawy z tego co pamiętam. Quote
Pauliii Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 my chodzimy na lipową i nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń bo pies jest pod dobrą opieką ;) Quote
Dioranne Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Do dr. Dolaty? Kiedyś on był moim weterynarzem, ale później zrezygnowaliśmy z rodzicami. Już nie pamiętam dlaczego. Chyba będziemy chodzić na Wolińską lub do Koali do Pani doktor, która leczy także moje myszory. ;) Quote
Pauliii Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 tak, właśnie tam. Koala jakoś do gustu mi nie podpadła : p ...ale może po prostu źle trafiłam. Na ulicy Kanałowej jest też fajna klinika , byliśmy tam z nagłym wypadkiem jak Setu rozwalił sobie łapę. Quote
Dioranne Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Jak będę przejeżdżać - zwrócę uwagę. ;) W Koali są lekarze, którzy skupiają się na kasie, co do jednego z nich mam uprzedzenie i pewne podejrzenia, ale trafiłam tam na bardzo fajną panią doktor - nazwisko Reguła. Perfekcyjnie, jak na lekarza od piesków i kotków obcięła siekacze mojemu myszoskoczkowi, a dodatkowo ma fajny kontakt ze zwierzakiem i widać, że kasa stoi u niej na drugim miejscu. Także chyba już jestem zdecydowana. Ps. Liczymy na wspólny spacer z Wami! :cool3: Quote
Pauliii Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 ja słyszałam ,że już ostatnio miałaś z nami iść jak byliśmy z Wiktorią od Lisy ;) Quote
Dioranne Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Tak, ale niestety nie wyszło. :-( Teraz musi się udać! Quote
Macia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Ja polecam weterynarzy z ulicy Lubuskiej 22 (wcześniej Święciechowska 150). Tutaj strona: [url]https://www.facebook.com/lekwet?fref=ts[/url] Leczę u nich zwierzaki od ponad 7 lat. Moje stwory weterynarzy odwiedzają często i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Dodatkowo miałyśmy już pod naszą opieką myślę, że ponad 100 psów i jeszcze więcej kotów. Wszystkie były i są leczone w tej przychodni. Wiem, że gryzoniami też się zajmują (z powodzeniem np. wykastrowali mysz). Ja osobiście mam do nich 100 % zaufania. Dodam, że "przerobiłyśmy" chyba wszystkie lecznice w Lesznie. Quote
Stary Hodowca Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Śmiało mogę Ci polecić wetów z Francuskiej.. Wyprostowali Nam juz dwie świnki morskie w kiepskim stanie i uratowali (ciężka operacja) Naszą kochana Miśkę- 12-o letnia suczkę cockera... Sąsiedzi (namówieni przez nas;) chodzą tam ze swoim psem i kotami.. Szwagierka z kotką.. Nawet nie myślimy o innym miejscu. Może zatem, skoro masz obiekcje, warto ich sprawdzić? W razie czego, przekaż pozdrowienia od Misi i Leszka;) Quote
Recommended Posts