Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może to dzisiaj taki nerwowy dzień, nie wiem, ale Delhi biegała po boksie, szczekała na sąsiadki z boku i tylko od ściany do ściany:crazyeye: Wyglądała trochę dziwnie z grupą spokojnych, rozleniwionych i sennych koleżanek:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Moi znajomi szukają psiaka - sredniej welkosci - do domu z ogrodem, ale psiako bedzie mieszkalo w domu. Musi umieć szczekać - tzn. kiedyś ktoś sie zbliza do ogrodzenia. Musze tylko zapytać czy może być suczka i czy wiek okey. Chcieli około 2-4 letniego ;)

Posted

Słuchajcie Aga nie ma dostępu do neta ale Delhi już w nowym domku :multi::multi: Nie wiemy gdzie trafiła. Podobno zabrał ją jakiś mężczyzna do dzieci, no zobaczymy, mam nadzieję że będzie ok:roll:

Posted

No to cieszę się umiarkowanie... Bo fajnie, że ma nowy dom, ale czy ona do dzieci może być to bym się ostro zastanawiała... Że też nikt w schronie nie doradził...

Posted

No właśnie nie wiem jak to było.... wiesz oni nie bardzo mogą powiedzieć "Panu nie dam psa, bo mi się Pan nie podoba" a wiesz jak niektórzy słuchają tego co się do nich mówi..........:shake:

Posted

Rozmawiałam z Bellą.Delhi podobno wychowała się w domu z małymi dziećmi.Może jakiś wpływ - a wzsadzie napewno- na jej zachowanie miał stres Schroniskowy.. na razie sunia nie wraca.. to chyba znaczy, że nikogo nie zjadła :evil_lol: Nie mniej jednak też speptycznie podchodzę do tej adopcji.Może dlatego, że ludzi którzy wzięli moją mamuśkę nie widziałam na oczy.. pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że trafiła dobrze.Nie stwarzajmy sztucznego napięcia.

Będzie dobrze.Bo musi.