Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Delhi została oddana do Schroniska przez nieodpowiedzialnego właściciela wraz ze szczeniakami - z powodu "wyjazdu zagranicznego"( gdybym dorwała tego bezdusznego pseudo człowieka, to bym mu wszystkie kłaki z głowy i dupy za przeproszeniem wyrwała:angryy: ).Jeden z jej syneczków- Gustaw- zupełnie nieoczekiwanie trafił pod mój dach.Mama czeka, gaśnie.Nie miałam z nią bezpośredniej styczności szczerze mówiąc, ale w sobotę mam w planach "wycieczkę" do Schroniska i spacer z piękną.. wtedy napiszę coś od siebie.. a tym czasem kopiuję opis ze strony Negri:

Delhi - 6 lat, suczka, średniej wielkości, mieszaniec shar-peia. Bardzo miła, pogodna i urocza. Do schroniska trafiła ze szczeniakami, które znalazły już nowe domki. Sunia bardzo tęskni za człowiekiem i spacerami. Podaruj jej dom, naprawdę na niego zasługuje.

Czy ktoś mógłby wystawić suni allegro? Ona ma 6 lat, za rok to już w ogóle nie będzie miała co marzyć o lepszym życiu, nikt jej nie zechce.Obiecałam sobie i Gutkowi, że znajdę jej najlepszy w świecie dom.Czy pomożecie?

Posted

Byłam dzisiaj z sunią na spacerze - jest przemiła!! Łaknie kontaktu z człowiekiem, zaczepiała wszystkich potencjalnych chętnych do adopcji psa i na wszystkie możliwe psie sposoby błagała, by ją ze sobą zabrać.. :-( :-( i ciągle ciągnięła do bramki :-( Jest bardzo łagodna, chociaż boi się gwałtownych ruchów.Zna podstawowe komendy, ignoruje koty.Właściciel oddał ją z grzybem ( :angryy: ), który jest obecnie w trakcie leczenia.Delhi tak bardzo nie chce być w Schronisku, tak bardzo pragnie wyjść i odetchnąć smakiem wolności.. proszę, pomóżmy jej !! :placz:

Posted

Wiesz Agnieszko że to w mojej sytuacji jest nie do wykonania zawsze jakaś bida zapadnie mi głęboko w serce a tak poważnie mam jeszcze dwie malutkie sunieczki które pilnie potrzebują pomocy , trafiły w tym tygodniu do Schronu po zmarłej właścicielce bardzo przerażone słabo radzą sobie na boksach są w boksie 39 jedna malutka podobna do yorka / twojej ukochanej rasy :evil_lol: / druga ruda jamnikowata . Będę potrzebowała Twojej i Negri pomocy tj. fotki i ogłoszenia mam nadzieję że mogę na Was liczyć

Posted

Wiem Bellko, ale Ty powtarzasz to przy kazdej powazniejszej "promocji" konkretnego psa :evil_lol: I tak rozbrajajoco zapewniasz.. :evil_lol: :evil_lol: leze.. :evil_lol: :loveu:

A te dwie suczki z 39 są faktycznie wspaniałe, takie ciepletkie, kochane i za czlowiekiem w ogien by skoczyly.. z sercem na łapie dosłownie :-( Też zapadły mi bardzo w serce.. zwłaszcza ta ruda grubaska.. nie mniej jednak te 7 lat.. nie wróżę jej różowej przyszłości.. :-(

Posted

Pewnie że się uda w końcu jesteście specjalistkami od trudnych adopcji a ja mam po cichu nadzieję że te dwie malutkie sunie też znajdą swoje szczęście 6 lat to w przypadku małego psa nie jest tak dużo .
A Delhi bardzo szkoda jednego dnia straciła wszystko domek i dzieci to zbyt wiele , mam nadzieję że jakoś radzi sobie na boksach zaglądałam do niej ale chyba siedzi w budzie bo widziałam ją tylko pierwszego dnia a teraz nie widzę