Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Lirka jest taka poważna, aż bym się jej bała:evil_lol:
Fajnie się dziewczyny wyleniuchowałyście;)

Weekend będziemy mieć bardzo leniwy, ostatni niestety w tym miesiącu... sesja:roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ona tutaj spiewala??:evil_lol:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/63/9ee9f4ee433eb9a6.jpg[/IMG][/URL]
Czy moze nalezalo sie jej bac:crazyeye: ??:diabloti:

Posted

no co to za śmichy-hihy??:cool3:
to najgorźniejsza mina na prawde!! w takich chwilach przeważnie albo staje tyłem albo sobie odchodzę choćby ze 2 metry dalej - chce hałasować-niech radzi sobie sama.... ale jej groza gdzieś szybko myka i jest potulnym baraneczkiem swojej pańci :evil_lol:
dzisiaj jestem w rozjazdach wiec zostawiam głupkowaty filmik. pozazdrosciłam Ineczce kariery filmowej i chciałam nakrecić Lirke... niestety kompletne beztalencie w tej kwestii... kompletnie dostaje amoku :lol:
o nie.. nie załadował się.... :placz: no trudno.. to postaram się poźniej;)
miłego dnia

Posted

filmiku nie ma i nie ma :-( coś mi nie wychodzi wrzucanie filmików na youtube.... eghm. ładował się prawie godzine a potem go nie było!!

dzisiaj byłam u Babci. Schudła 10 kg od czasu wycieczki do szpitala jednego, drugiego, trzeciego... teraz znowu ją wywalają i kierują do innego ech... w poniedziałek mama idzie do szpitala chyba... najlepsze że Babcia jest w szpitalu o 70 km oddalonym a mama będzie w oddalonym o 120km...w przeciwnych kierunkach zresztą!! ech...
pomarudziłam sobie:placz:

po wizycie u Babu pojechałam jeszcze do jej mieszkania. pod domem na podwórku ganiało stadko rudziutkich seterów Irlandzkich :loveu: sąsiad Babci hoduje no i mają maluchy. 9 szt!! 4 dziewczynki reszta chłopaki. przewspaniałe :multi: :lol: oj daj Boże pole z małym domkiem :lol:
Lirutek nie umie czytać na szczęście :cool3: śpi dzieciaczek teraz i śni o nowych dobrych dniach;)

Posted

:loveu: nio pole z małym domkiem to jest to :loveu: :loveu: sznaucer by był i niufek i bida jakaś schroniskowa też..................ehhhhhhh marzyć se można......

Posted

Eria mamy podobne gusta:lol: Ja też marzę o niufku, ale sznaucera zamieniłabym na bearded collie one to dopiero mnie zauroczyły spojrzeniem zwłaszcza na żywo;)

Posted

nie nie nie... żeby było jasne!!
wielkie pole, mały domek,TZ, 2 koniki,Lirunia i 10 jej podobnych:loveu: 2 briardy, 2 setery irlandzkie, 1 kotek i jeże. może być stawek, co by to całe towarzystwo miała się gdzie taplać latem i drzewka by dać cień :lol:

i Mama i Babu gdzieś blisko ;) choć bliżej niż w sercu -się nie da!!:oops:

Posted

oo tak koniki taaak!!!!!!!
briardyyyy teeż!!!!!:loveu:
setery - nie, ale cavalierek tak:loveu: !! uwielbiam cavalierki!
a niufek to moje największe marzenie od jakichś 7 lat:loveu: :loveu: :loveu: kiedyś będzie.......................;)

Posted

Eria, o marzeniach niufkowych czytałam na waszym watku bo na prawdę poświeciłam troche czasu na poznanie Foxi Kreonka i ich Pańci.
bardzo masz ciekawe rodzaje niufka : drobniutka uśmiechnięta jaśniutka Foxi i Kreonik czarny obrońca. ciekawe jak będzie wygladał następny niufek :cool3: serce nie sługa ;)

Posted

z Kreosiem to musiało być przeznaczenie, to nie mógł być przypadek :loveu:

my tu gadu gadu a ja nie pamiętam jak wygląda Lirunia!!!

Posted

Szukaj, szukaj:cool3:
A co myślicie o gęsiach?:oops: Zawsze chciałam takiego ptaka, co chodzi sobie po ogrodzie, a gęsi są bardzo mądre do tego i domu pilnują jak psy, co zwolniło by futrzaki z tego obowiązku:cool3:

Posted

to jest cavalierek :loveu: one są takie wesołe, wiecznie merdające :loveu:
[URL]http://img507.imageshack.us/img507/2505/30fz0.jpg[/URL]

a o gęsi jakoś nie myślałam,pewnie dlatego że nie mam ogrodu, mam mały ogródek, gdzie chętnie bym koze wpuściła wygłodniałą, zrobiłaby porządek z tym rezerwatem:diabloti:
ide na Sopot patrzeć :) w przerwach wpadnę zobaczyć foteczki :)

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/69/6c83c762c4baab20.jpg[/IMG][/URL]

dzisiaj takie śmieszne coś, bo nagle brakuje mi zdjęć :-o :cool3: jutro dorobie!!
to Liruteńka zapatulona w ręczniczek po kąpieli :loveu:

Posted

ostatnio bardzo mnie wciagnęły takie rzeczy. za bardzo chyba ale dzieki temu będzie ładniej graficznie opracowana praca mgr. a ze w większości jest graficzna to bardzo się przydadzą takie rzeczy!!:cool3: mam wytłumaczenie na nie-pisanie :lol:
z przestrachem myślę o zmianie banerka!! to już niedługo przecież. Ineczka przyjeżdża w środe!! jak zakladalam watek nie umialam nic a teraz tyle ,ze chyba rok będę wybierać przebierać udoskonalać az bedzie jak ma być....;) a jak się podobało to może jeszcze coś zaraz wykombinuje:multi:

Posted

uff napracowałam się.. ale oto one LWY SALONOWE!! Misia i Lira :loveu: :lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/69/b9be701b44d9f9fa.jpg[/IMG][/URL]

Posted

To ja cos dlugo Misi nie widzialam w mieszkaniu nigdzie a ona na imprezie z Lira byla :sg168: :grin:

Ten obrazek jest cudny , usmialam sie :loveu:

Edit: U mamy na imieninach :grin::grin::grin: