majeczka_ Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 (edited) Witam serdecznie , zrobiłam swoje ogłoszenia już w innym dziale ale może się komuś tutaj przydam. To co oferuję to bezpłatny DT . Ze swojej strony oferuję opiekę wyżywienie, spacery i dużo miłości oraz towarzystwo bardzo przyjacielskiego pieska. Co prawda dopiero zaczynam ale jak tak ostatnio sie zastanawiałam jak mogę pomóc doszłam do wniosku że najlepiej będzie czynnie, a jak bardziej mogę się przysłużyć psiakom jak nie prowadzić BDT:). W swoim życiu już kiedyś pomagałam i znajomej prowadziłam Tymczasy, szło mi to całkiem dobrze. Dzięki mnie znalazło dom już kilkanaście psiaków. Spacery , są u mnie możliwe dzięki temu że mieszkam koło parku dużego, oraz katowickich stawików , posiadam też samochód co pozwala mi np ze swoim psem jeździć na wycieczki . Ostatnia wycieczka z moim psiakiem to odbyła się kilka dni temu do żabnicy k. Żywca:) tam są piękne góry więc wycieczka taka dla psiarni jest idealna Ze swojej strony oczekuję jedynie pomocy w wyżywieniu jeżeli to duży piesek, a tak napewno to pomocy przy opłacaniu wizyt weterynaryjnych jeżeli takowe nastąpią. Nie jestem jakąś oszustką:) tylko studentką zaoczną która ma nadmiar czasu i dużo chęci do pomocy:) Edited May 2, 2013 by majeczka_ Quote
majeczka_ Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 (edited) podnoszę bo może sie komuś przyda moja pomoc.:):) Edited May 2, 2013 by majeczka_ Quote
Jota67 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Podniosę ciekawą propozycję i aż się dziwię, że jeszcze bez odzewu... Może byś sama poszukała wątku, na którym takiej pomocy potrzebują np. taki jak ten: http://www.dogomania.pl/forum/threads/216651-ARES-mądry-spokojny-czarny-pies-wciąż-szuka Quote
madziakato Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Myślę że to kwestai czasu.Super, że są na świecie takie osoby jak założycielka wątku:) Quote
majeczka_ Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Dziękuję pięknie za takie miłe słowa. :) Quote
Jota67 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Czy zaoferowałaś swoją pomoc na jakimś wątku gdzie szukają DT ? Quote
Jota67 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 nie wiem czy ten wątek aktualny , ale tutaj poszukują pilnie DT http://www.dogomania.pl/forum/threads/243514-Malutki-Pierot-przez-miłość-do-człowieka-zginie-pod-kołami-!!!-Pomocy-ds-dt-hotelik?s=f942dbcb70ad1 Quote
madziakato Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Majeczka podałam kontakt do Ciebie, dziewczyny szukają pilnie dt dla małego psiaka. 3mam kciuki! Quote
Lobaria Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 To my szukamy :) madziakoato - dzięki :) Dla tego maluszka http://www.dogomania.pl/forum/threads/243514-Malutki-Pierot-przez-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-do-cz%C5%82owieka-zginie-pod-ko%C5%82ami-!!!-Pomocy-ds-dt-hotelik majeczka_, skontaktujemy się z Tobą :) Quote
madziakato Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Majeczka szukamy z Tobą kontaktu, odbierasz telefony??? Quote
Recommended Posts