lady_m Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Zdzisiek cale szczesie miewa sie juz o niebo lepiej! A myslalm, ze zle moze sie to skonczyc... :-( Zdzich jak nowy: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Uf, ulżyło nam... W rzadko której Galerii mieszka sobie taki Zdzich... PIękniś! http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC08333.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tak, tak, Zdzichu jest bardzo fotogeniczny, my chcemy więcej fotek Zdzicha :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Hej, Gospodyni! Ty nie szalej z jorkami, tylko dawajnam foteczki swojego zwierzyńca! Widziałam, gdzie byłaś i mam za złe...:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 oj Asia.. groźby chyba nie zadziałały.. Pauliny i zdjęć jak nie było tak nie ma:razz: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hahaha, takie foteczki to ja mogę oglądac godzinami i na tony!:lol: http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC08595.jpg Witaj i nie znikaj! Pzdr. Quote
Agappe Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 wygląda na całkiem szczęśliwą w tej wannie:loveu::loveu: Quote
lady_m Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Wiecie, jak ten czas szybko leci....? :loveu: Oshi konczy dzis 3 lata :loveu: [SIZE=2] Najlepszego moj Rudy Galganku :loveu: Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='lady_m']Wiecie, jak ten czas szybko leci....? :loveu: Oshi konczy dzis 3 lata :loveu: [SIZE=2] Najlepszego moj Rudy Galganku :loveu: No to pięknie :loveu: Wszystkiego dobrego (a zwłaszcza w misce :razz:) :tort::new-bday: Ps. Ślicznie dziękuje za zdjęcia mojego szkraba :p Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 STO LAT, STO LAT, STO LAT :BIG::tort::BIG: Pzdr Quote
lady_m Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dziekujemy :loveu: jamnicze - nie ma sprawy! Ale musimy sie spotkac koniecznie to nagram Ci zdjatka na plytke zebys miala duze oryginaly ;) Wzielo mnie na wspominki... :oops: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='lady_m']Wiecie, jak ten czas szybko leci....? :loveu: Oshi konczy dzis 3 lata :loveu:[SIZE=2] Najlepszego moj Rudy Galganku :loveu: Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat!!!:loveu: Zdrówka, pyszności w miseczkach i Paniusi obok!:lol: [quote name='lady_m'] jamnicze - nie ma sprawy! Ale musimy sie spotkac koniecznie to nagram Ci zdjatka na plytke zebys miala duze oryginaly ;) Wzielo mnie na wspominki... :oops: jamnicze będzie w Sopocie, to może przygotuj na Sopot CD z fotkami... Pzdr. Quote
Matagi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='lady_m']Wiecie, jak ten czas szybko leci....? :loveu: Oshi konczy dzis 3 lata :loveu: [SIZE=2] Najlepszego moj Rudy Galganku :loveu: Jejuuuuuuuuu....a ja ją pamiętam jak miała...3 dni:loveu: WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!:loveu::multi::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='lady_m']Wiecie, jak ten czas szybko leci....? :loveu: Oshi konczy dzis 3 lata :loveu: [SIZE=4]Najlepszego moj Rudy Galganku :loveu: My z Sraikiem do zyczen sie przylaczmy...Wszytskiego naj naj najlepszego Oshi, hm moze przy takiej okazji troszke nowych zdjec bedzie ?! ;) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Shirai - Koki napisał(a):My z Sraikiem do zyczen sie przylaczmy...Wszytskiego naj naj najlepszego Oshi, hm moze przy takiej okazji troszke nowych zdjec bedzie ?! ;) O, niegłupi pomysł. Lady_m - dzisiaj (niedziela) to pewnie jeszcze pracujesz przy wystawie, tak? ale w poniedziałek dałabys jakies foteczki, co? pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Asiaczek napisał(a):O, niegłupi pomysł. Lady_m - dzisiaj (niedziela) to pewnie jeszcze pracujesz przy wystawie, tak? ale w poniedziałek dałabys jakies foteczki, co? pzdr. Z tego co wiem Lady_m dzisiaj też siedzi cały dzień na wystawie :lol:, a ja się zastanawiam czy skoczyć na finały, ale dzisiaj jest większy upał niż wczoraj i tak jakoś średnio mi się chce ;) (chyba na jakiś czas nasyciłam się wystawami :evil_lol:) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jamnicze - jestem pełna podziwu dla Twojego maratonu wystawowego! To ile było tych wystaw? 5 czy 6? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Asiaczek']jamnicze - jestem pełna podziwu dla Twojego maratonu wystawowego! To ile było tych wystaw? 5 czy 6? Pzdr. 5 przez 4 kolejne weekendy :evil_lol: (w domu pukają się w czoło :eviltong:, ale pucharki podziwiają ;)) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ha! Wiem, wiem, że pucharki działają bardziej na psyche niz nagrody rzeczowe...:evil_lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Uuuuuu.... Ile tu kurzu :eviltong: Piszę pracę magisterską - idzie mi powoli, a w lipcu mam się bronić. No nie wiem jak będzie :cool3: Czasami też zajmuję się fotografowaniem. Ostatnio zgłębiam sztukę rozpoznawania ptaków- o proszę tu szpak: Quote
lady_m Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 A - psa też jeszcze mam. Tu się bawi sztucznym kotem :evil_lol: [video]http://s179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/video/?action=view¤t=PICT0476.flv[/video] Quote
Recommended Posts