lady_m Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Mysle, ze chciala powiedziec - rzuc mi obroze jeszcze raz :evil_lol: Bo akurat bawilysmy sie Oszynajkowa obrozka :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja jestem usprawiedliwiona z nieobecności. Widzę, że miałaś mały psiowo-koci szpitalik w domu. A co z kocim kaleką? Co mu się stało? Moje baski tez lubia snieg; skaczą, biegają i ganiają padający, leżący na ziemi snieg! Wygląda to po prostu bowsko!!! Cieszę się, że juz zostaniesz z nami na DGM. Bo zostaniesz i będziesz, prawda? Pzdr. Quote
lady_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Asiaczek'] A co z kocim kaleką? Co mu się stało? Kocik juz taki do nas pryszedl... Dostalismy info od znajomej zwiazanej ze schroniskiem, ze szukaja domu dla kotki. Przyjechala do nich z interwencji, ze wstrzymana akzja porodowa. Mogla ulec jakiemus wypadkowi, albo po porstu ktos ja skatowal :roll: Ma problemy z tylnimi lapami- sa sztywne i zle pracuja... Kotka w ogole sie chwieje jak chodzi i czasami traci rownowage ale jest najprzytulasniejszym kotem na swiecie :loveu: Cieszę się, że juz zostaniesz z nami na DGM. Bo zostaniesz i będziesz, prawda? Jesli Dogo znow sie nie wykrzaczy to pewnie ;) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 lady_m napisał(a):Kocik juz taki do nas pryszedl... Dostalismy info od znajomej zwiazanej ze schroniskiem, ze szukaja domu dla kotki. Przyjechala do nich z interwencji, ze wstrzymana akzja porodowa. Mogla ulec jakiemus wypadkowi, albo po porstu ktos ja skatowal :roll: Ma problemy z tylnimi lapami- sa sztywne i zle pracuja... Kotka w ogole sie chwieje jak chodzi i czasami traci rownowage ale jest najprzytulasniejszym kotem na swiecie :loveu: Jesli Dogo znow sie nie wykrzaczy to pewnie ;) Uratowałaś tej Kici zycie. A to bardzo dużo... Czekamy na Wasze foteczki nie tylko akitkowe, ale również kociowe:lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Jakl sie tak przytula do mnie to niewyobrazam sobie, ze moglismy jej nie brac :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 też czekam na przytulaśne foteczki :) Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No, Kochana, zbliża się weekend, to prosze porobic sporo fotek psiowo-kocich! Nalegamy!!!:lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Niestety male szanse, bo kota mieszka z moja gorsza polowa :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No to się staraj, ale tak, aby efekty były!:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):No to się staraj, ale tak, aby efekty były!:evil_lol: Pzdr. No i gdzie te efekty? :razz: Quote
jamnicze Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 lady_m napisał(a):W polu generlanie... :diabloti: A co słychać u freciastego? Quote
lady_m Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Bo taki ze mnie leniuszek troche :oops: Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No nie! Gdzieś sobie zaginęłaś, głosu z siebie nie dałaś, a teraz tylko 3 fotki i słowa wyjaśnienia! Tak się nie robi!!! prosimy o więcej fotek i o odkuranie swojej Galerii przynajmniej raz na tydzień! Ale można i częściej.:lol: pzdr. Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/jeden/DSC06414.jpg śliczna:loveu: Zawsze jak patrze na akity to mam wrażenie, że ona takie poważne i wyniosłe :eviltong: Quote
lady_m Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Iza. napisał(a): Zawsze jak patrze na akity to mam wrażenie, że ona takie poważne i wyniosłe :eviltong: Ale potrafia sie bawic jak male szczeniaczki :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Śliczna kitka, zakochać się można :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gorąco pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Nagareboshi Gin-a Kazoku Kanshin :loveu: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kochaniutka, 11.04.2009 r. był ostatni wpis w tej Galerii:mad:. Co Ty na to? Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS] No to spore zaległości tu są w foteczkach :evil_lol:skoro 11.04 był ostatni wpis... [/FONT] Quote
lady_m Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A wiecie rozne takie... :oops: I Zdzich byl chory ostatnio bardzo :roll: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Wygłaskaj Zdzicha od nas i daj jakieś foteczki. Trzymaj się! Pzdr. Quote
Recommended Posts