Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem usprawiedliwiona z nieobecności.

Widzę, że miałaś mały psiowo-koci szpitalik w domu. A co z kocim kaleką? Co mu się stało?

Moje baski tez lubia snieg; skaczą, biegają i ganiają padający, leżący na ziemi snieg! Wygląda to po prostu bowsko!!!

Cieszę się, że juz zostaniesz z nami na DGM. Bo zostaniesz i będziesz, prawda?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

A co z kocim kaleką? Co mu się stało?

Kocik juz taki do nas pryszedl... Dostalismy info od znajomej zwiazanej ze schroniskiem, ze szukaja domu dla kotki. Przyjechala do nich z interwencji, ze wstrzymana akzja porodowa. Mogla ulec jakiemus wypadkowi, albo po porstu ktos ja skatowal :roll: Ma problemy z tylnimi lapami- sa sztywne i zle pracuja... Kotka w ogole sie chwieje jak chodzi i czasami traci rownowage ale jest najprzytulasniejszym kotem na swiecie :loveu:

Cieszę się, że juz zostaniesz z nami na DGM. Bo zostaniesz i będziesz, prawda?

Jesli Dogo znow sie nie wykrzaczy to pewnie ;)

Posted

lady_m napisał(a):
Kocik juz taki do nas pryszedl... Dostalismy info od znajomej zwiazanej ze schroniskiem, ze szukaja domu dla kotki. Przyjechala do nich z interwencji, ze wstrzymana akzja porodowa. Mogla ulec jakiemus wypadkowi, albo po porstu ktos ja skatowal :roll: Ma problemy z tylnimi lapami- sa sztywne i zle pracuja... Kotka w ogole sie chwieje jak chodzi i czasami traci rownowage ale jest najprzytulasniejszym kotem na swiecie :loveu:

Jesli Dogo znow sie nie wykrzaczy to pewnie ;)

Uratowałaś tej Kici zycie. A to bardzo dużo...

Czekamy na Wasze foteczki nie tylko akitkowe, ale również kociowe:lol:

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

No nie! Gdzieś sobie zaginęłaś, głosu z siebie nie dałaś, a teraz tylko 3 fotki i słowa wyjaśnienia! Tak się nie robi!!!

prosimy o więcej fotek i o odkuranie swojej Galerii przynajmniej raz na tydzień! Ale można i częściej.:lol:

pzdr.

Posted

Iza. napisał(a):

Zawsze jak patrze na akity to mam wrażenie, że ona takie poważne i wyniosłe :eviltong:

Ale potrafia sie bawic jak male szczeniaczki :loveu:

• 2 months later...