danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 no to teraz mamy tydzień.... dziś już 3 maj... a jeszcze połowa do zebrania...:( Quote
obiezyswiat75 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ech, przydałby się jednak FB. Na dogo juz wszyscy albo zadłużeni, albo podeklarowani... Quote
danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 pisałam już ciocie dlaczego nie robię mu wydarzenia... ja na serio chce mu pomóc...a jak one się zleca to rozwalą wątek... zobaczycie... tu jest link do jego wątku na owczarku.... stamtąd cały czas spływają propozycje pomocy... [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=22777&PN=1[/url] na fb i tak nikt nie da stałej a o to chodzi najbardziej...żeby za miesiąc czy dwa nadal było z czego go utrzymać bo jednorazowe -pstryk- i nie ma jednorazowych... nie dam mu umrzeć, choćbym miała wysyłać zaproszenia non stop i sprzedać ostatnie gacie z zadka... ale nie będę na fb zbierać na prywatne konto.... no way... Quote
Lobaria Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='danavas']pisałam już ciocie dlaczego nie robię mu wydarzenia... ja na serio chce mu pomóc...a jak one się zleca to rozwalą wątek... zobaczycie... tu jest link do jego wątku na owczarku.... stamtąd cały czas spływają propozycje pomocy... [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=22777&PN=1[/URL] na fb i tak nikt nie da stałej a o to chodzi najbardziej...żeby za miesiąc czy dwa nadal było z czego go utrzymać bo jednorazowe -pstryk- i nie ma jednorazowych... nie dam mu umrzeć, choćbym miała wysyłać zaproszenia non stop i sprzedać ostatnie gacie z zadka... ale nie będę na fb zbierać na prywatne konto.... no way...[/QUOTE] Rozmawiałam o Stefanku z Ewą od Bermnardynów, powiedziała, aby Mu zrobić wydarzenie i Jej przesłać, może bedą mieli dla niego dom lub miejsce u siebie. Quote
danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Lobaria']Rozmawiałam o Stefanku z Ewą od Bermnardynów, powiedziała, aby Mu zrobić wydarzenie i Jej przesłać, może bedą mieli dla niego dom lub miejsce u siebie.[/QUOTE] ciocia ale jak to załatwić jak on teraz nie nadaje się do adopcji... i ma na koncie zagryzienie psiaka... wezmą go do siebie jeśli jest agresywny do innych psów? i niebezpieczny dla ludzi? Quote
baster i lusi Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='danavas']ciocia ale jak to załatwić jak on teraz nie nadaje się do adopcji... i ma na koncie zagryzienie psiaka... wezmą go do siebie jeśli jest agresywny do innych psów? i niebezpieczny dla ludzi?[/QUOTE] to że zagryzł psa to nie znaczy że będzie gryzł ludzi.mój Baster też by nie popuścił żadnemu psu a do ludzi oaza spokoju. Quote
Malgoska Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Biedny psiak zachowuje się źle bo ma nieodpowiednich właścicieli, na zdjęciach nie wygląda na agresywnego, nawet jak szczeka. Będę zagladać. Jak się odkuję to mogę ewentualnie pomóc bazarkiem. Quote
danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='baster i lusi']to że zagryzł psa to nie znaczy że będzie gryzł ludzi.mój Baster też by nie popuścił żadnemu psu a do ludzi oaza spokoju.[/QUOTE] my ciocia sami nie mamy pewności... znam tylko relacje wetów którzy jeżdżą go szczepić, oni mówią że masakra... bavesis robił foty, widać na nich rękę właściciela... on jest wpatrzony w tego gościa, jest mu uległy... reszta rodziny się go boi.... tylko nikt nie wie jak jest na prawdę... i jaki jest ten pies... ale trzeba brać to pod uwagę że może być różnie... bazujemy więc na wstępnej opinii psiego trenera... my już postanowiliśmy że nie damy mu umrzeć i zrobimy wszystko by ten psiak doczekał się fajnych dni... jaki by nie był trzeba mu pomóc... Quote
obiezyswiat75 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 A ja się chwalę, że przekopałam już 2 szafy i czego ja na bazarek nie mam :) - płyty, nowe buty, skórzane torebki, biżuteria, ciuchy Ato jeszcze nie koniec.... Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 przybiegam na apel cioci mdk8 ..zapiszę sobie Stefanka :( Quote
danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A ja się chwalę, że przekopałam już 2 szafy i czego ja na bazarek nie mam :) - płyty, nowe buty, skórzane torebki, biżuteria, ciuchy Ato jeszcze nie koniec....[/QUOTE] damy radę:) zabieramy go!!!! mamy sponsora który dopłaci do jednego miesiąca... na drugi już są deklaracje, potem bazarki...a w miedzy czasie można zbierać na zapas prawda:) jak się Stefan okaże bezproblemowy to możemy zmienić hotel na tańszy...albo ponegocjowac cene...:) Quote
DONnka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [SIZE=3][B]W rozmowie z danavas ustaliłyśmy, że najlepiej będzie jak SKARPETA OWCZARKOWA udostępni swoje konto do zbiórki pieniędzy na Stefanka[/B][/SIZE] [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley4.gif[/IMG] Chłopak zostanie przecież naszym beneficjentem :razz: [SIZE=3]SMON ul. Chałubińskiego 22/83 80-807 Gdańsk Numer konta[SIZE=3]:[/SIZE] 89 2490 0005 0000 4500 1264 5830[/SIZE] [B]W tytule przelewu KONIECZNIE proszę pisać: dla ONka STEFANA[/B] Quote
danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 :):):):):) Stefan 11-go na 100% jedzie do hotelu:) klepnięte!!!!!! Tylko niech ktoś swoją stała wycofa to powystrzelam!!!! :eviltong: Quote
danavas Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 konto do wpłat w pierwszym poscie...zaczynamy zbiórkę... tylko pamiętajcie o dopisku że dla Stefanka i o nicku!!! Quote
obiezyswiat75 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='danavas']konto do wpłat w pierwszym poscie...zaczynamy zbiórkę... tylko pamiętajcie o dopisku że dla Stefanka i o nicku!!![/QUOTE] ja nie pamiętałam o nicku:oops: Ale jak wpłynie stówka na onka Stefana od Elżbiety K, to zapewne moja ona będzie :) Quote
wolf122 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [QUOTE]Stefan 11-go na 100% jedzie do hotelu:smile: [/QUOTE] :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts