bavesis Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Oczywiście, że tak :) Proszę o informację, na co konkretnie mamy je przeznaczyć Niestety nie mogę ich po prostu przelać dla Stefana na konto innej fundacji Muszę mieć cel i rachunek :) Stefan ma kasę na skarpecie ale jest nieopłacony hotel w październiku więc musimy dozbierać do 400zł i przelać do hotelu za rachunek który już macie u siebie. Sam Stefan zmienia sierść, nie da się wyczesać, szczerzy kły i sypie się jak dziki. Quote
DONnka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Stefan ma kasę na skarpecie ale jest nieopłacony hotel w październiku więc musimy dozbierać do 400zł i przelać do hotelu za rachunek który już macie u siebie. Sam Stefan zmienia sierść, nie da się wyczesać, szczerzy kły i sypie się jak dziki. Nie mam u siebie żadnych nieopłaconych rachunków Stefana Wszystkie, które dostałam zostały opłacone. Ostatni był na 200 zł z datą 31.10.2014r. z opisem "hotel - Stefan", więc uznałam, że to jest opłata za październik Wysłałam danavas wykaz z numerami rachunków i datami wpłat od lipca 2014 Ma to wyjaśnić z SONGO Quote
dorcia2 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Sam Stefan zmienia sierść, nie da się wyczesać, szczerzy kły i sypie się jak dziki. Stefanek niestety nie należy do łatwych psiaków Quote
piescofajnyjest Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 I jak sobie dajecie rade z czesaniem??? Quote
bavesis Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Nie mam u siebie żadnych nieopłaconych rachunków Stefana Wszystkie, które dostałam zostały opłacone. Ostatni był na 200 zł z datą 31.10.2014r. z opisem "hotel - Stefan", więc uznałam, że to jest opłata za październik Wysłałam danavas wykaz z numerami rachunków i datami wpłat od lipca 2014 Ma to wyjaśnić z SONGO Już wyjaśnione, prześlą duplikat pominiętego rachunku i poczekają aż uzbieramy na opłatę Quote
bavesis Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 I jak sobie dajecie rade z czesaniem??? Nie ma na niego mocnych, nie da sobie założyć kagańca, nie da się wyczesać. Nie stresujemy go .... albo siebie :) Jutro wyprawa do Songo, będą zdjęcia. :) Quote
dorcia2 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Nie ma na niego mocnych, nie da sobie założyć kagańca, nie da się wyczesać. Nie stresujemy go .... albo siebie będzie Stefek chodził potargany jak on się czuję, może jakieś badania mu zrobić stała deklaracja wpłacona Quote
bavesis Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 będzie Stefek chodził potargany jak on się czuję, może jakieś badania mu zrobić stała deklaracja wpłacona On jest w świetnej kondycji :) Songo wystawiło duplikat faktury za październik która nadal nieopłacona. Jakoś musimy jeszcze dozbierać na konto skarpety żeby to zostało pokryte, bo wisi i wisi;) Quote
dorcia2 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 On jest w świetnej kondycji cieszę się bardzo , że nasz seniorek tak się dobrze trzyma ile brakuje ? wiadomo? stała wpłacona chwilę temu Quote
DONnka Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Dnia 02.03.2015r na konto Skarpety wpłynęło dla Stefana 90 zł od Adama Z. Tym samym Stefan ma u nas do dyspozycji kwotę 153,50 zł Quote
dorcia2 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 zaglądam do Stefcia, jak on się miewa stała poleciała Quote
dorcia2 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 odwiedzam Stefcia, Stefcio chociaż schyłek swojego życia ma szczęśliwy , dziękuję wszystkim dobrym duszkom w imieniu Stefulka :) stała wpłacona Quote
dorcia2 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 stała dla Stefcia poleciała buziaczki przesyłam dla niego Quote
dorcia2 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 stała Stefulkowa wpłacona , coś nie mogę na FB wejść Quote
panibuzza Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Na fb są fajne zdjęcia pływającego Stefcia :-) Quote
dorcia2 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 mam problemy z wejściem an FB , w Stefcia wszystko dobrze ? Quote
dorcia2 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 stał Stefkowa poleciała , coś nie mogę na Facebooka wejść , żeby zobaczyć co u chłopaczka słychać Quote
Recommended Posts