inusia00111 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 (edited) 3 psy w różnym wieku, zamieszkują w pomieszczeniu gospodarczym a towarzystwie kilkunastu kotów. Osoba, która je ma jest nieodpowiedzialna, zabiera z ulicy nie dając warunków. Zwierzaki wygłodzone, wypuszczane raz na dwa dni. Panuje świerzbowiec. Ale sama nie dam rady jej pomóc, bo jestem niepełnoletnia. Swego czasu wyprowadzałam psy, ale mam zakaz, i wszystko jest zamknięte na 5 spustów. Jedynie co robię to zostawiam karmę Udało się oddać do DT 2 koty, ze świerzbowcem. Czeka jeszcze jeden DT ale kobieta nie chce kotów oddać. :shake: Posiadamy subkonto z fundacji Vivy , jeżeli ktoś by chciał wspomóc cegiełką to proszę na PW Edited April 27, 2013 by inusia00111 Quote
inusia00111 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='xxxx52']To podajcie kazdemu Advocat[/QUOTE] tak Advocat można podac, ale żeby go podac to trzeba mieć na to fundusze... lek ten działa przez miesiąc a jego koszt to 35zł. Zweirzaków jest 15... 15*35zł =525 zł... Quote
milagros19853201 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 kurcze ciezka sprawa,bo baba moze sie nie zgodzic aby dziewczyna poszla z zwierzakami na zaaplikowanie srodka Jeszcze dziewczyna jest nie letnia z tego co kojarze ,poprzednio chyba viva dala patronat aby zbierac dla nich dla zwierzaczkow srodki na ich konto a jak z pomoca doroslych ? Macie tam jakas organizacje milosnikow zwierzat albo schronisko cos zainterweniowalo? Quote
inusia00111 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='milagros19853201']kurcze ciezka sprawa,bo baba moze sie nie zgodzic aby dziewczyna poszla z zwierzakami na zaaplikowanie srodka Jeszcze dziewczyna jest nie letnia z tego co kojarze ,poprzednio chyba viva dala patronat aby zbierac dla nich dla zwierzaczkow srodki na ich konto a jak z pomoca doroslych ? Macie tam jakas organizacje milosnikow zwierzat albo schronisko cos zainterweniowalo?[/QUOTE] nie schronisko nic nie robi, z pomoca dorosłych też kiepsko... tak mamy z vivy subkonto , zaraz uzupełnie w pierwszym wątku była wizyta z PIW ale tez nic nie dało Quote
Recommended Posts