Pinkee Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Hej, szukałam i szukałam i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Może dlatego, że duża część zoologicznych nie ma stron www, albo może dlatego, że google zdziadziało :roll: [B] Wie ktoś, gdzie w Szczecinie kupię karmę Brit premium adult m na wagę?[/B] Chcę zobaczyć jak moja psina będzie na nią reagować, nie chcę kupować od razu 15kg worka, a na allegro 1kg z przesyłką wychodzi 30zł - paranoja ;) Teraz je jakiegoś Boscha, którego też kupiłam trochę na wagę w zoologu, ale nie bardzo jej podchodzi. Chcę popróbować różnych, żeby zobaczyć co jej będzie najbardziej służyć. Może oprócz Szczecina wypowiedzą się też inne 'miasta' co do lokalizacji i orientacyjnych cen, to zrobimy małą listę? ;) Quote
kinga_kinga7 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 a pytałam tutaj o próbki [url]http://www.pl.brit-petfood.com/karmy-dla-psow-i-kotow[/url] Quote
kinga_kinga7 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Pinkee']I co? Dostałaś jakieś? ;)[/QUOTE] tak,ja dostałam od brita próbki karmy,chociaż było to już dawno ... ale spróbuj ;) Quote
Besti Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nie widziałam w szczecinie brita na kg... Tylko wielkie worki zazwyczaj i były one zamknięte. Pinkee i co z tymi próbkami? Quote
Pinkee Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Nie pisałam w ich sprawie. Kupiłam 15kg na spółkę z kuzynką. Nasze psiaki chętnie wsuwają, właśnie doszedł do nas 2 worek :) Quote
martq20 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 a ja polecam zooart.pl tam są naprawdę fajne ceny :) już zamowiłam drugi worek (15min temu ;) ) i jutro będę go miała :) Quote
Recommended Posts