Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Co dzieje się w głowie suczki,którą ktoś wyrzucił w zaawansowanej ciąży i doprowadził do tego,ze urodziła swoje dzieci pod blokiem na trawniku? Pozbawiona poczucia bezpieczeństwa i dachu nad głową urodziła szczenięta wsród przechodzących ludzi i parkujących samochodów.Kiedy ją znalezion[SIZE=2]o, szczenięta już się urodziły.Sati i jej nowo narodzone dzieci zabrano do schroniska.Teraz Sati jest już sama...nie wychodzi z budy,warczy i chce być sama.Nie nawiązuje z nikim kontaktu.Boleje nad stratą dzieci i boi się nowego miejsca pełnego szczekających psów i ludzi.Dotykana próbuje ugryźć.Chcemy dać jej trochę czasu,zeby otrząsnęła się po trudnych przezyciach.Potem spróbujemy ja poznać,wierzymy,że potrzeba czasu,żeby Sati wróciła radość życia.A wtedy,pokażemy ją światu i znajdziemy najlepszy dom.Sati zasługuje na najwspanialszy dom na świecie.Przed adopcja zostanie wysterylizowana i zaczipowana.Jest odrobaczona i zaszczepiona.Kontakt w sparwie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected][/FONT]

Edited by Romka
Posted

GDZIE JEST W KTÓRYM SCHRONISKU BO JEST TAKA SAMA JAK MOJA SUNIA ZNAJDA byc moze ktoś rozmnaża ja swoja znalazłam jako 4 m-czne szczenie jest wspaniała chociaż charakterek też ma

Posted

Gryzia wciąż bardzo się boi,szczeka i nie próbuje nawiązać z nami bezpośredniego kontaktu.Jak nikogo nie ma w pobliżu wychodzi z budy i patrzy.Kiedy tylko podejdziemy,chowa się do budy i szczeka:

...wczoraj pojechała na zabieg sterylizacji.

Posted

Grzyzia wprowadziła się do Reksika:

...i bardzo dobrze.Reksik lubi ludzi i pokaże niuni,że nie ma się czego bać.Gryzia szczeka na wszystkich jak opętana.

• 2 weeks later...
Posted

Mała Gryzia jest przerażona,dowiedziałyśmy się ,że mieszkała w domu z małymi dziećmi i była bardzo przywiązana do swojego nieodpowiedzialnego opiekuna.Mała nie powoli podejść do siebie tylko cały czas szczeka.Olivin zrobiła jej zdjęcia w boksie:

• 3 weeks later...
Posted

I z Reksikiem,kolegą z boksu,który znalazł w piątek dom:

Gryzia wraca do boksu:

a to jest zwykła postawa Gryzi:

Gryzia mieszka teraz sama w boksie,mam nadzieję,że i do niej uśmiechnie się los:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Gryzia wróciła do swojego opiekuna,na którego widok stała się zupełnie innym psem niż w schronisku.Przestała szczekać i rozpłynęła się ze szczęścia.:lol:Jej powrót do domu to najlepszy przykład tego,że "każdy pies powinien mieć swój dom,ale nie każdy dom powinien mieć swojego psa".Mam nadzieję,że teraz domek doceni przywiązanie psiaka i będzie lepiej opiekował się malutką.Powodzenia niuniu...

Posted

Dodam tylko,że niunia była tak szczęśliwa,że pozwoliła dotknąć się p.Szymonowi ,pracownikowi schroniska,wcześniej tylko szczekała i nikt nie mógł jej dotknąć.Pan Szymon wykorzystał chwilę:lol:

• 1 year later...