Coyote Ugly FCI Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [COLOR=#ff0000][B]znajomi potrzebują transportu z Genewy jesli ktos wraca i ma miejsce i jakimś cudem tu zobaczył proszę o kontakt[/B][/COLOR] Quote
Dream Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 TARANSAY ALEKSANDER - seter szkocki gordon Młodzieżówy Zwycięzca Europy 2013 Junior BOB ;) Quote
cornadore Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Dream']TARANSAY ALEKSANDER - seter szkocki gordon Młodzieżówy Zwycięzca Europy 2013 Junior BOB ;)[/QUOTE] Gratulacje dla Alexa! Quote
Dream Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='cornadore']Gratulacje dla Alexa![/QUOTE] Dziękuję bardzo, jeśli zachowały się może w czeluściach Waszego aparatu zdjęcia to będę bardzo wdzięczny ;) Quote
cornadore Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jeszcze nie miałam okazji spojrzeć na zdjęcia, ale mój prywatny fotograf :evil_lol: mówi, że niestety nie. Bardzo mi przykro :oops: Na pocieszenie dodam, że my moje psy też nie mają żadnych. Chyba go zwolnię :lol: Quote
Recommended Posts