Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko:multi:

[quote name='Asia & Ginger']Dzięki dziewczyny za odwiedzinki. :p :loveu: :multi:
Macie za to lizanko od Gingerki. :cool3: :eviltong:[/quote]
Mmm dziękujemy:loveu::eviltong:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']Witanko:multi:

Mmm dziękujemy:loveu::eviltong:[/quote]
Nie ma za co, Gingerka chętnie rozdaje lizanki. :cool3: :eviltong:

[quote name='Mentosowa'][URL]http://i40.tinypic.com/334p1rt.jpg[/URL]
Śliczna jest :lol: a pani jest bardzo podobna do mojej koleżanki z L.O. :lol:[/quote]
[B]Mentosowa[/B], witamy w Gingerkowym świecie. :multi:
Jaka pani? Jaka pani? Asia jestem. :mad:
A masz może gdzieś zdjęcie tej koleżanki, aż ciekawa jestem. :cool3: ;)

[quote name='Izabela124.']Śliczne wielbłądziki widziałam:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Czy takie one śliczne, to bym się kłóciła. :evil_lol:
Najważniejsze, że nie śmierdziały. :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Hej, jak tam mojowy łikend? :cool3:[/quote]
Weekend? Malowanie, sprzątanie, pranie, itp., itd. :cool1:

Aaa, dzisiaj zerwałam pierwsze truskawki! :multi:
Niestety nie można ich jeszcze jeść, bo niedawno były pryskane. :cool1:
Ale chociaż sobie powąchałam. Uwielbiam zapach truskawek. :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Weekend? Malowanie, sprzątanie, pranie, itp., itd. :cool1:

Ale chociaż sobie powąchałam. Uwielbiam zapach truskawek. :loveu:[/quote]

pryskacie truskawki i trujecie ludzi:-o aaaa:placz:

Posted

[quote name='rose']pryskacie truskawki i trujecie ludzi:-o aaaa:placz:[/quote]
Poznaniaków trujemy. :diabloti:

A tak na serio, to za 7 dni truskaweczki będzie już można jeść bez obaw, że się zatruje. Już się nie mogę doczekać! :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Poznaniaków trujemy. :diabloti:

A tak na serio, to za 7 dni truskaweczki będzie już można jeść bez obaw, że się zatruje. Już się nie mogę doczekać! :multi:[/quote]

niech rosną, rosną, żeby było ich duuuużo i Estera miała co robić:evil_lol: najlepiej jak będą takie malutkie jak poziomki, żeby jej się za szybko koszyczek nie napełniał:diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Weekend? Malowanie, sprzątanie, pranie, itp., itd. :cool1:

Ale chociaż sobie powąchałam. Uwielbiam zapach truskawek. :loveu:[/QUOTE]

O truskawki :loveu:
A my nie mamy.. :-( Ale mój wujek mieszka niedaleko i ma plantacje truskawek to zawsze nam przywozi :cool3:

Kiedy Gingerkowe fotki ? :cool3:

Posted

[quote name='rose']niech rosną, rosną, żeby było ich duuuużo i Estera miała co robić:evil_lol: najlepiej jak będą takie malutkie jak poziomki, żeby jej się za szybko koszyczek nie napełniał:diabloti:[/quote]
Aleś Ty wredna. :diabloti:
Niech no tylko Esti się dowie co Ty tu wypisujesz! :mad:

A truskaweczki to akurat mamy ogromne, a nie poziomeczki. :eviltong:

Posted

[quote name='rose']niech rosną, rosną, żeby było ich duuuużo i Estera miała co robić:evil_lol: najlepiej jak będą takie malutkie jak poziomki, żeby jej się za szybko koszyczek nie napełniał:diabloti:[/quote]
Ankaaaaaaaa! Bo, jak to Asia mówi, jak Cię batem po plecach zdziele :mad::mad::mad:

[quote name='Asia & Ginger']Aleś Ty wredna. :diabloti:
Niech no tylko Esti się dowie co Ty tu wypisujesz! :mad:

A truskaweczki to akurat mamy ogromne, a nie poziomeczki. :eviltong:[/quote]Mam nadzieje, że są ogromne a Ania to jeszcze będzie mi zazdrościła :loveu: I pieniążków i truskaweczek przepyszniutkich....[SIZE=2][size=1]za darmo[/size][/SIZE] :diabloti:

Posted

Matko Asiu te zdjęcia z Tunezji powalające:loveu::loveu::loveu:, ja tez kcem:placz:
Ah jak tam pięknie:loveu:

A sesja z Gingunią też świetna, wy do siebie pasujecie jak nie wiem co

Posted

[quote name='Estera']Ankaaaaaaaa! Bo, jak to Asia mówi, jak Cię batem po plecach zdziele :mad::mad::mad:[/quote]
Nie zdzielę, a pościobię i nie batem, a laską. :eviltong:
Tak zawsze moja babcia mówiła. :cool3: :lol:

[quote name='Estera']Mam nadzieje, że są ogromne a Ania to jeszcze będzie mi zazdrościła :loveu: I pieniążków i truskaweczek przepyszniutkich....[SIZE=2][SIZE=1]za darmo[/SIZE][/SIZE] :diabloti:[/quote]
Jakie darmo? Jakie darmo? :-o Będę Cię ważyć przed wejściem na pole i po zejściu z pola. Różnicę wagi pomnożę przez cenę truskawek na giełdzie i to co mi wyjdzie odejmę z wypłaty. :diabloti: :loveu:

[quote name='Patikujek']Matko Asiu te zdjęcia z Tunezji powalające:loveu::loveu::loveu:, ja tez kcem:placz:
Ah jak tam pięknie:loveu:[/quote]
Cześć Pati! :multi:
Pięknie jest to prawda, piękne mają tam góry, takie malownicze i te palemki. Ach, rozmarzyłam się... :p

[quote name='Patikujek']A sesja z Gingunią też świetna, wy do siebie pasujecie jak nie wiem co[/quote]
Jak to się mówi, dobrałyśmy się jak w korcu maku. :cool3: :loveu:

Posted

Na haslo "Tunezja" - wpadlam ! Mam slabosc....
[URL]http://i39.tinypic.com/2ll0knp.jpg[/URL] nie podoba mi sie to, co to kamelatko ma na lapciach!!!
Foty Gingerki - powalaja - buziaki od Gucia mam przekazac!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Na haslo "Tunezja" - wpadlam ! Mam slabosc....
[URL]http://i39.tinypic.com/2ll0knp.jpg[/URL] nie podoba mi sie to, co to kamelatko ma na lapciach!!!
Foty Gingerki - powalaja - buziaki od Gucia mam przekazac!!!!![/quote]
Ja też mam słabość do... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Tunezyjczyków[/COLOR][/SIZE]. :oops: :loveu: :evil_lol:

Kamelątko było przywiązane za łapcię, w innym miejscu kózki były w ten sam sposób przywiązane. Taką metodę sobie znaleźli... :roll:

Dziękujemy za buziolki od Gucia. :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nie zdzielę, a pościobię i nie batem, a laską. :eviltong:
Tak zawsze moja babcia mówiła. :cool3: :lol:
[/quote]
Oj tam troszku mi się pokręciło :roll::lol:

[quote name='Asia & Ginger']
Jakie darmo? Jakie darmo? :-o Będę Cię ważyć przed wejściem na pole i po zejściu z pola. Różnicę wagi pomnożę przez cenę truskawek na giełdzie i to co mi wyjdzie odejmę z wypłaty. :diabloti: :loveu:
[/quote]
Ożesz Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To czy teraz mi się ten cały interes opłaca? :crazyeye:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Ankaaaaaaaa! Bo, jak to Asia mówi, jak Cię batem po plecach zdziele :mad::mad::mad:

Mam nadzieje, że są ogromne a Ania to jeszcze będzie mi zazdrościła :loveu: I pieniążków i truskaweczek przepyszniutkich....[SIZE=2][SIZE=1]za darmo[/SIZE][/SIZE] :diabloti:[/quote]

mam swoje:eviltong: też za darmo:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']nie prawda:eviltong: sama widziałaś kiedyś jakie u mnie mogą truskawki wyrosnąć:eviltong:
a ja mam jeszcze coś truskawkowego:evil_lol: stringi truskawkowo-czekoladowe:diabloti: dostałam na urodzinki:loveu:[/quote]
Nie przypominam sobie tych Twoich truskawek. :hmmmm:

A te stringi to jakieś jadalne cy cóś? :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ale moje są więksiejsze. :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote]

nie prawda:eviltong: sama widziałaś kiedyś jakie u mnie mogą truskawki wyrosnąć:eviltong:
a ja mam jeszcze coś truskawkowego:evil_lol: stringi truskawkowo-czekoladowe:diabloti: dostałam na urodzinki:loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

A te stringi to jakieś jadalne cy cóś? :cool3: :evil_lol:[/quote]

jadalne jadalne:evil_lol: jeszcze nieskonsumowane:eviltong: chcesz? kto pierwszy je ze mnie zje ten lepszy:diabloti:

Posted

[quote name='Estera']Asi są na pewno lepsze, o ! :loveu: :evil_lol:[/quote]
Widzę, że dobrze Esterkę wyszkoliłam. :cool3: :p

[quote name='rose']Asia też ma truskawkowe gacie?:crazyeye:[/quote]
Jeszcze nie, ale mogę sobie zrobić. :cool3: :evil_lol:

[quote name='rose']jadalne jadalne:evil_lol: jeszcze nieskonsumowane:eviltong: chcesz? kto pierwszy je ze mnie zje ten lepszy:diabloti:[/quote]
Ja bym wolała takie jeszcze nie używane. :roll: :eek: