Kaya93 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Witanko:multi: [quote name='Asia & Ginger']Dzięki dziewczyny za odwiedzinki. :p :loveu: :multi: Macie za to lizanko od Gingerki. :cool3: :eviltong:[/quote] Mmm dziękujemy:loveu::eviltong: Quote
Mentosowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [url]http://i40.tinypic.com/334p1rt.jpg[/url] Śliczna jest :lol: a pani jest bardzo podobna do mojej koleżanki z L.O. :lol: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Śliczne wielbłądziki widziałam:loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Kaya93']Witanko:multi: Mmm dziękujemy:loveu::eviltong:[/quote] Nie ma za co, Gingerka chętnie rozdaje lizanki. :cool3: :eviltong: [quote name='Mentosowa'][URL]http://i40.tinypic.com/334p1rt.jpg[/URL] Śliczna jest :lol: a pani jest bardzo podobna do mojej koleżanki z L.O. :lol:[/quote] [B]Mentosowa[/B], witamy w Gingerkowym świecie. :multi: Jaka pani? Jaka pani? Asia jestem. :mad: A masz może gdzieś zdjęcie tej koleżanki, aż ciekawa jestem. :cool3: ;) [quote name='Izabela124.']Śliczne wielbłądziki widziałam:loveu::loveu::loveu:[/quote] Czy takie one śliczne, to bym się kłóciła. :evil_lol: Najważniejsze, że nie śmierdziały. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Izuuus']Hej, jak tam mojowy łikend? :cool3:[/quote] Weekend? Malowanie, sprzątanie, pranie, itp., itd. :cool1: Aaa, dzisiaj zerwałam pierwsze truskawki! :multi: Niestety nie można ich jeszcze jeść, bo niedawno były pryskane. :cool1: Ale chociaż sobie powąchałam. Uwielbiam zapach truskawek. :loveu: Quote
rose Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Weekend? Malowanie, sprzątanie, pranie, itp., itd. :cool1: Aaa, dzisiaj zerwałam pierwsze truskawki! :multi: Niestety nie można ich jeszcze jeść, bo niedawno były pryskane. :cool1: Ale chociaż sobie powąchałam. Uwielbiam zapach truskawek. :loveu:[/quote] pryskacie truskawki i trujecie ludzi:-o aaaa:placz: Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='rose']pryskacie truskawki i trujecie ludzi:-o aaaa:placz:[/quote] Poznaniaków trujemy. :diabloti: A tak na serio, to za 7 dni truskaweczki będzie już można jeść bez obaw, że się zatruje. Już się nie mogę doczekać! :multi: Quote
rose Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Poznaniaków trujemy. :diabloti: A tak na serio, to za 7 dni truskaweczki będzie już można jeść bez obaw, że się zatruje. Już się nie mogę doczekać! :multi:[/quote] niech rosną, rosną, żeby było ich duuuużo i Estera miała co robić:evil_lol: najlepiej jak będą takie malutkie jak poziomki, żeby jej się za szybko koszyczek nie napełniał:diabloti: Quote
Izuuus Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Weekend? Malowanie, sprzątanie, pranie, itp., itd. :cool1: Aaa, dzisiaj zerwałam pierwsze truskawki! :multi: Niestety nie można ich jeszcze jeść, bo niedawno były pryskane. :cool1: Ale chociaż sobie powąchałam. Uwielbiam zapach truskawek. :loveu:[/QUOTE] O truskawki :loveu: A my nie mamy.. :-( Ale mój wujek mieszka niedaleko i ma plantacje truskawek to zawsze nam przywozi :cool3: Kiedy Gingerkowe fotki ? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='rose']niech rosną, rosną, żeby było ich duuuużo i Estera miała co robić:evil_lol: najlepiej jak będą takie malutkie jak poziomki, żeby jej się za szybko koszyczek nie napełniał:diabloti:[/quote] Aleś Ty wredna. :diabloti: Niech no tylko Esti się dowie co Ty tu wypisujesz! :mad: A truskaweczki to akurat mamy ogromne, a nie poziomeczki. :eviltong: Quote
Estera Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='rose']niech rosną, rosną, żeby było ich duuuużo i Estera miała co robić:evil_lol: najlepiej jak będą takie malutkie jak poziomki, żeby jej się za szybko koszyczek nie napełniał:diabloti:[/quote] Ankaaaaaaaa! Bo, jak to Asia mówi, jak Cię batem po plecach zdziele :mad::mad::mad: [quote name='Asia & Ginger']Aleś Ty wredna. :diabloti: Niech no tylko Esti się dowie co Ty tu wypisujesz! :mad: A truskaweczki to akurat mamy ogromne, a nie poziomeczki. :eviltong:[/quote]Mam nadzieje, że są ogromne a Ania to jeszcze będzie mi zazdrościła :loveu: I pieniążków i truskaweczek przepyszniutkich....[SIZE=2][size=1]za darmo[/size][/SIZE] :diabloti: Quote
Patikujek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Matko Asiu te zdjęcia z Tunezji powalające:loveu::loveu::loveu:, ja tez kcem:placz: Ah jak tam pięknie:loveu: A sesja z Gingunią też świetna, wy do siebie pasujecie jak nie wiem co Quote
Asia & Ginger Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Estera']Ankaaaaaaaa! Bo, jak to Asia mówi, jak Cię batem po plecach zdziele :mad::mad::mad:[/quote] Nie zdzielę, a pościobię i nie batem, a laską. :eviltong: Tak zawsze moja babcia mówiła. :cool3: :lol: [quote name='Estera']Mam nadzieje, że są ogromne a Ania to jeszcze będzie mi zazdrościła :loveu: I pieniążków i truskaweczek przepyszniutkich....[SIZE=2][SIZE=1]za darmo[/SIZE][/SIZE] :diabloti:[/quote] Jakie darmo? Jakie darmo? :-o Będę Cię ważyć przed wejściem na pole i po zejściu z pola. Różnicę wagi pomnożę przez cenę truskawek na giełdzie i to co mi wyjdzie odejmę z wypłaty. :diabloti: :loveu: [quote name='Patikujek']Matko Asiu te zdjęcia z Tunezji powalające:loveu::loveu::loveu:, ja tez kcem:placz: Ah jak tam pięknie:loveu:[/quote] Cześć Pati! :multi: Pięknie jest to prawda, piękne mają tam góry, takie malownicze i te palemki. Ach, rozmarzyłam się... :p [quote name='Patikujek']A sesja z Gingunią też świetna, wy do siebie pasujecie jak nie wiem co[/quote] Jak to się mówi, dobrałyśmy się jak w korcu maku. :cool3: :loveu: Quote
sota36 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Na haslo "Tunezja" - wpadlam ! Mam slabosc.... [URL]http://i39.tinypic.com/2ll0knp.jpg[/URL] nie podoba mi sie to, co to kamelatko ma na lapciach!!! Foty Gingerki - powalaja - buziaki od Gucia mam przekazac!!!!! Quote
Asia & Ginger Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='sota36']Na haslo "Tunezja" - wpadlam ! Mam slabosc.... [URL]http://i39.tinypic.com/2ll0knp.jpg[/URL] nie podoba mi sie to, co to kamelatko ma na lapciach!!! Foty Gingerki - powalaja - buziaki od Gucia mam przekazac!!!!![/quote] Ja też mam słabość do... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Tunezyjczyków[/COLOR][/SIZE]. :oops: :loveu: :evil_lol: Kamelątko było przywiązane za łapcię, w innym miejscu kózki były w ten sam sposób przywiązane. Taką metodę sobie znaleźli... :roll: Dziękujemy za buziolki od Gucia. :loveu: Quote
Estera Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Nie zdzielę, a pościobię i nie batem, a laską. :eviltong: Tak zawsze moja babcia mówiła. :cool3: :lol: [/quote] Oj tam troszku mi się pokręciło :roll::lol: [quote name='Asia & Ginger'] Jakie darmo? Jakie darmo? :-o Będę Cię ważyć przed wejściem na pole i po zejściu z pola. Różnicę wagi pomnożę przez cenę truskawek na giełdzie i to co mi wyjdzie odejmę z wypłaty. :diabloti: :loveu: [/quote] Ożesz Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To czy teraz mi się ten cały interes opłaca? :crazyeye: :evil_lol: Quote
rose Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Estera']Ankaaaaaaaa! Bo, jak to Asia mówi, jak Cię batem po plecach zdziele :mad::mad::mad: Mam nadzieje, że są ogromne a Ania to jeszcze będzie mi zazdrościła :loveu: I pieniążków i truskaweczek przepyszniutkich....[SIZE=2][SIZE=1]za darmo[/SIZE][/SIZE] :diabloti:[/quote] mam swoje:eviltong: też za darmo:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='rose']mam swoje:eviltong: też za darmo:evil_lol:[/quote] Ale moje są więksiejsze. :eviltong: :evil_lol: ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='rose']nie prawda:eviltong: sama widziałaś kiedyś jakie u mnie mogą truskawki wyrosnąć:eviltong: a ja mam jeszcze coś truskawkowego:evil_lol: stringi truskawkowo-czekoladowe:diabloti: dostałam na urodzinki:loveu:[/quote] Nie przypominam sobie tych Twoich truskawek. :hmmmm: A te stringi to jakieś jadalne cy cóś? :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ale moje są więksiejsze. :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote] nie prawda:eviltong: sama widziałaś kiedyś jakie u mnie mogą truskawki wyrosnąć:eviltong: a ja mam jeszcze coś truskawkowego:evil_lol: stringi truskawkowo-czekoladowe:diabloti: dostałam na urodzinki:loveu: Quote
rose Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Estera']Asi są na pewno lepsze, o ! :loveu: :evil_lol:[/quote] Asia też ma truskawkowe gacie?:crazyeye: Quote
rose Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] A te stringi to jakieś jadalne cy cóś? :cool3: :evil_lol:[/quote] jadalne jadalne:evil_lol: jeszcze nieskonsumowane:eviltong: chcesz? kto pierwszy je ze mnie zje ten lepszy:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Estera']Asi są na pewno lepsze, o ! :loveu: :evil_lol:[/quote] Widzę, że dobrze Esterkę wyszkoliłam. :cool3: :p [quote name='rose']Asia też ma truskawkowe gacie?:crazyeye:[/quote] Jeszcze nie, ale mogę sobie zrobić. :cool3: :evil_lol: [quote name='rose']jadalne jadalne:evil_lol: jeszcze nieskonsumowane:eviltong: chcesz? kto pierwszy je ze mnie zje ten lepszy:diabloti:[/quote] Ja bym wolała takie jeszcze nie używane. :roll: :eek: Quote
Recommended Posts