Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']:multi:w koncu Asia zdjecia dalas:loveu: Ja bym ja jeszcze wytrymowala i bardziej boki zrobila trymerem bo linia gdzie sie konczy trymowanie a klak troche nie tak wyglada.Tyl tez sprpobuj trymowac,ewentualnie degazowki w reke i zdegazuj te klaczki;) Albo recznie sprobuj wyskubac,u mnie jak Negro mial jeszcze puch to sie sprawdzilo;)[/quote]Ale przecież Asia pisała, ze tylko głowę robiła :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Estera']Ja bym z 1,5 cm skróciła :evil_lol: Dzień doberek :loveu:[/quote] Berek! :multi: A dlaczemu akurat 1,5 cm? :cool3: [quote name='Cockermaniaczka']:multi:w koncu Asia zdjecia dalas:loveu: Ja bym ja jeszcze wytrymowala i bardziej boki zrobila trymerem bo linia gdzie sie konczy trymowanie a klak troche nie tak wyglada.Tyl tez sprpobuj trymowac,ewentualnie degazowki w reke i zdegazuj te klaczki;) Albo recznie sprobuj wyskubac,u mnie jak Negro mial jeszcze puch to sie sprawdzilo;)[/quote] Jeśli chodzi o boki, to ona takie ma dziwne te włosy, któtkie i nagle długie, nie wiem czy trymowanie pomoże, ale spróbuję. ;) Ręcznie skubać tył nie ma szans, tylko degażówki wchodzą w grę. :roll: [quote name='BobowitaMW']Gingerka jak zwykle piękna. :loveu::loveu:[/quote] Dziękujemy. :p [quote name='Anka_ZG']czesc:) [URL="http://i34.tinypic.com/2v9yucj.jpg"][COLOR=#000000]http://i34.tinypic.com/2v9yucj.jpg[/COLOR][/URL] całkiem inny pycholek:loveu: slicznie wyglada!!:loveu::loveu: Przy niej to jest co robić:lol:;)[/quote] Oj tak, jest, jest. :evil_lol: Aniu, u Gingerki podobają Ci się takie ucha? :cool3: [quote name='Estera']Ale przecież Asia pisała, ze tylko głowę robiła :eviltong:[/quote] I jeszcze kapcie i doopinkę trochę. ;) Quote
Magot Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Nie mogę się zdecydować, czy zostawić dłuższe kudły, czy skrócić. :roll:[/quote] To drugie:diabloti::cool3: Chciałabym zobaczyć Gingerkę w krótkiej fryzurce:loveu: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Asiu wiesz co akurat na tym zdjeciu co zacytowalam Ginger bardzo mi sie podoba:) Ale chyba jest mniej wyciachane niż spajkusiowe ucho, on to miał tak króciutko, a przynajmniej tak mi sie wydaje ze Ginger ma mniej to uszko wygolone:roll: Ja sie juz do spajkusiowego uszka przyzwyczaiłam, chociaz i tak te przejscie mnie okropnie drazni:shake: ale w miejscu gdzie bylo wygolone juz włosy odrastają, takze nie ma tragedii Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Berek! :multi: A dlaczemu akurat 1,5 cm? :cool3: I jeszcze kapcie i doopinkę trochę. ;)[/quote]A dlatemu, że jakas taką wizję mam :diabloti: No, zapomniałam o tym napisać :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='magda_drakkar']To drugie:diabloti::cool3: Chciałabym zobaczyć Gingerkę w krótkiej fryzurce:loveu:[/quote] W tak całkiem krótkiej to chyba nie zobaczysz :eviltong:, bo ja lubię te jej dłuuugie kłaki. :loveu: [quote name='Anka_ZG']Asiu wiesz co akurat na tym zdjeciu co zacytowalam Ginger bardzo mi sie podoba:) Ale chyba jest mniej wyciachane niż spajkusiowe ucho, on to miał tak króciutko, a przynajmniej tak mi sie wydaje ze Ginger ma mniej to uszko wygolone:roll: Ja sie juz do spajkusiowego uszka przyzwyczaiłam, chociaz i tak te przejscie mnie okropnie drazni:shake: ale w miejscu gdzie bylo wygolone juz włosy odrastają, takze nie ma tragedii[/quote] Te włoski wygolone są bardzo króciutko, goliłam maszynką bez nasadki. A wydaje mi się, że powinnam jeszcze kawałek ucha podgolić, bo wygoliłam chyba mniej niż 1/3. Tak mi się przynajmniej wydaje. :roll: [quote name='Estera']A dlatemu, że jakas taką wizję mam :diabloti: No, zapomniałam o tym napisać :eviltong:[/quote] To mi proszę ładnie rozrysuj, gdzie i ile mam obciąć. :cool3: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] To mi proszę ładnie rozrysuj, gdzie i ile mam obciąć. :cool3:[/quote]:mad: Nie chce mi się, nie umiem i w ogóle :eviltong: Wszystko co wisi skróć :lol: Quote
ariss Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zanudziłaś ją:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://i36.tinypic.com/w7mn9h.jpg[/url] Quote
Magot Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Estera'] Wszystko co wisi skróć :lol:[/quote] :roflt: Jak dobrze, że Gingerka jest suczką:diabloti: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='magda_drakkar']:roflt: Jak dobrze, że Gingerka jest suczką:diabloti:[/quote]Mojemu kotu skróciłam jak zaczynało wisieć :diabloti: Quote
Magot Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Estera']Mojemu kotu skróciłam jak zaczynało wisieć :diabloti:[/quote] Nie wiedział, że tak go za to ukarzesz i pewnie do dziś opłakuje ten dzień:diabloti: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Te włoski wygolone są bardzo króciutko, goliłam maszynką bez nasadki. A wydaje mi się, że powinnam jeszcze kawałek ucha podgolić, bo wygoliłam chyba mniej niż 1/3. Tak mi się przynajmniej wydaje. :roll: [/quote] No właśnie też mi sie tak wydawało, że ma mniej niż 1/3 uszka wygolona:roll:;) Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Estera']:mad: Nie chce mi się, nie umiem i w ogóle :eviltong: Wszystko co wisi skróć :lol:[/quote] To nie cwaniakuj! :eviltong: Uszy też? :shock: [quote name='ariss']zanudziłaś ją:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://i36.tinypic.com/w7mn9h.jpg[/URL][/quote] Ileż można pozować. :evil_lol: [quote name='magda_drakkar'] Jak dobrze, że Gingerka jest suczką:diabloti:[/quote] Umarłam. :mdleje: :roflt: [quote name='Estera']Mojemu kotu skróciłam jak zaczynało wisieć :diabloti:[/quote] Estera! Ty sadystko! :-o [quote name='magda_drakkar']Nie wiedział, że tak go za to ukarzesz i pewnie do dziś opłakuje ten dzień:diabloti:[/quote] Biedny kotecek... :shake: [quote name='Anka_ZG']No właśnie też mi sie tak wydawało, że ma mniej niż 1/3 uszka wygolona:roll:;)[/quote] Podgolę jeszcze trochę. ;) Quote
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [url]http://i37.tinypic.com/30avy51.jpg[/url] Ładna główka :loveu: Skubałaś? ;) Quote
Estera Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='magda_drakkar']Nie wiedział, że tak go za to ukarzesz i pewnie do dziś opłakuje ten dzień:diabloti:[/quote]Wiesz...on jest persem, więc ja myślałam, że te łezki co mu tak lecą, to sprawa genetyczna rasy... :shake: Ale może on opłakuje ścięcie klejnotów? :placz: [quote name='Asia & Ginger']To nie cwaniakuj! :eviltong: Uszy też? :shock: [color=red][b]Uszy nie. Ale włosy na uszach tak :diabloti: Nie cwaniakuję :placz: [/b][/color] Ileż można pozować. :evil_lol: Umarłam. :mdleje: :roflt: [color=red][b]nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj...dżdżownico :evil_lol: [/b][/color] Estera! Ty sadystko! :-o [color=red][b]Nie jestem sadystką, zwierzaki się przynajmniej nie skarżą. Księga zażaleń mamy- zero wpisów :diabloti: [/b][/color] Biedny kotecek... :shake: [color=red][b]trza było kotką się urodzić :diabloti:[/b][/color] Podgolę jeszcze trochę. ;) [color=red][b]co i komu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/b][/color][/quote] Quote
Cockermaniaczka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Asia sorka ze nie na temat-znacie moze kogos z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla wyzla Quote
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Asia sorka ze nie na temat-znacie moze kogos z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla wyzla[/QUOTE] Na mapie pomocy dogomaniaków szukałaś? [url=http://mapapomocy.dogomania.pl]Mapa Pomocy Dogomaniakow[/url] Quote
Cockermaniaczka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Szukalam i pisalam do paru osob ale jak juz to sa z Lodzi a to jakies 50 km jest:-(:cool1: Quote
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Szukalam i pisalam do paru osob ale jak juz to sa z Lodzi a to jakies 50 km jest:-(:cool1:[/QUOTE] Zajrzyj tutaj [url=http://www.dogomania.pl/forum/f98/teraz-piotrkow-s-o-s-slij-maile-do-wladz-piotrkowa-112680]Teraz Piotrków-S.O.S.-ślij maile do władz Piotrkowa - Dogomania Forum[/url] Może [B]Erazm[/B] jest z Piotrkowa lub zna osobe, która podejmie się wizyty Quote
Cockermaniaczka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Do Erazm juz pisalam i dala mi namiary na jedna dziewczyne:loveu: Moze sie uda:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='BBeta'][URL]http://i37.tinypic.com/30avy51.jpg[/URL] Ładna główka :loveu: Skubałaś? ;)[/quote] Dzięki. :p Tak skubałam oczywiście, jeszcze parę malutkich wicherków zostało, ale ogólnie jestem zadowolona. :multi: [quote name='Estera']Wiesz...on jest persem, więc ja myślałam, że te łezki co mu tak lecą, to sprawa genetyczna rasy... :shake: Ale może on opłakuje ścięcie klejnotów? :placz:[/quote] No i wydało się... :shake: :mad: [quote name='Asia & Ginger'] [I]To nie cwaniakuj! :eviltong:[/I] [I]Uszy też? :shock:[/I] [I][COLOR=red][B]Uszy nie. Ale włosy na uszach tak :diabloti: Nie cwaniakuję :placz: [/B][/COLOR][/I] [B]Jęzora sobie obetnij, bo goopoty gadasz.[/B] :eviltong: [I]Ileż można pozować. :evil_lol:[/I] [I]Umarłam. :mdleje: :roflt:[/I] [I][COLOR=red][B]nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj...dżdżownico :evil_lol: [/B][/COLOR][/I] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]Umarłam po raz drugi.[/COLOR][/B] :mdleje::roflt:[/COLOR] [I]Estera! Ty sadystko! :-o[/I] [I][COLOR=red][B]Nie jestem sadystką, zwierzaki się przynajmniej nie skarżą. Księga zażaleń mamy- zero wpisów :diabloti: [/B][/COLOR][/I] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Bo nie dałaś im nic do pisania. [/COLOR]:shake:[/COLOR][/B] [I]Biedny kotecek... [/I] [I][COLOR=red][B]trza było kotką się urodzić :diabloti:[/B][/COLOR][/I] [COLOR=black][B]Biedak się nie urodził kotką, toś go uczyniła.[/B][/COLOR] :placz: [I]Podgolę jeszcze trochę. ;-)[/I] [I][COLOR=red][B]co i komu? :evil_lol: [/B][/COLOR][/I] [B][COLOR=black]A chociażby Tobie. :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Co będziesz chciała.[/COLOR][I] :cool3: :evil_lol:[/I][/COLOR][/B][/quote] [quote name='Cockermaniaczka']Asia sorka ze nie na temat-znacie moze kogos z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla wyzla[/quote] Niestety nie znam nikogo takiego i na dogo też nie znalazłam. :shake: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] No i wydało się... :shake: :mad:[/quote]Ja tylko domniemuję se :evil_lol: [B][quote name='Asia & Ginger'][/B] [I][I]To nie cwaniakuj! :eviltong:[/I] [I]Uszy też? :shock:[/I] [I][COLOR=red][B]Uszy nie. Ale włosy na uszach tak :diabloti: Nie cwaniakuję :placz: [/B][/COLOR][/I] [B]Jęzora sobie obetnij, bo goopoty gadasz.[/B] :eviltong: [color=red][b]nie będę SOBIE nic ucinać :eviltong: [/b][/color] [I]Umarłam. :mdleje: :roflt:[/I] [I][COLOR=red][B]nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj...dżdżownico :evil_lol: [/B][/COLOR][/I] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]Umarłam po raz drugi.[/COLOR][/B] :mdleje::roflt:[/COLOR] [color=red][b] Zombiak :crazyeye: [/b][/color] [I]Estera! Ty sadystko! :-o[/I] [I][COLOR=red][B]Nie jestem sadystką, zwierzaki się przynajmniej nie skarżą. Księga zażaleń mamy- zero wpisów :diabloti: [/B][/COLOR][/I] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Bo nie dałaś im nic do pisania. [/COLOR]:shake:[/COLOR][/B] [color=red] już niech nie kombinuja. Tak to doskonale wiedzą skąd wziąc kredki czy ołówki żeby je....zjeśc, a teraz raptownie ani me ani be? :shake: [/b][/color] [I]Biedny kotecek... [/I] [I][COLOR=red][B]trza było kotką się urodzić :diabloti:[/B][/COLOR][/I] [COLOR=black][B]Biedak się nie urodził kotką, toś go uczyniła.[/B][/COLOR] :placz: [color=red][b]no. Same baby w domu to nie pasował :diabloti: [/b][/color] [I]Podgolę jeszcze trochę. ;-)[/I] [I][COLOR=red][B]co i komu? :evil_lol: [/B][/COLOR][/I] [B][COLOR=black]A chociażby Tobie. :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Co będziesz chciała.[/COLOR][I] :cool3: :evil_lol: [color=red][b] to ja nóżki poproszę :loveu: [/b][/color] [/quote] [/I][/COLOR][/B][/I] Quote
Asia & Ginger Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [SIZE=2][quote name='Asia & Ginger'][/SIZE] [I][SIZE=2]Podgolę jeszcze trochę. ;-)[/SIZE][/I] [I][SIZE=2][COLOR=red][B]co i komu? :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=2][B][COLOR=black]A chociażby Tobie. :cool3:[/COLOR][/B][/SIZE][/I] [I][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Co będziesz chciała.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] :cool3: :evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/B][/I] [COLOR=#ff0000][I][B][COLOR=red][B][SIZE=2]to ja nóżki poproszę :loveu:[/SIZE] [/B][/COLOR][/B][/I] [/COLOR][/quote] [I][B][SIZE=2][COLOR=black]Dobrze, że nie okolice bikini.[/COLOR][/SIZE] :ekmm:[/B][/I] [I][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Ale jeśli masz nóżki jak wnusia, to też podziękuję.[/COLOR][/SIZE] :eek: [/COLOR][/B][/I] Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Nie, nie mam nóżek jak wnusia :lmaa: Okolic bikini nie musisz, sama sobie poradzę :evil_lol: Ale uszy moim psom mozesz jak juz tak chcesz :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 musialam cofnac sie troche zeby zdjecia zobaczyc:mad: Ale za to warto bylo:loveu::loveu: :loveu: ale klaczkow dostala na zime:loveu: Quote
Recommended Posts