Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']:multi:w koncu Asia zdjecia dalas:loveu:
Ja bym ja jeszcze wytrymowala i bardziej boki zrobila trymerem bo linia gdzie sie konczy trymowanie a klak troche nie tak wyglada.Tyl tez sprpobuj trymowac,ewentualnie degazowki w reke i zdegazuj te klaczki;)
Albo recznie sprobuj wyskubac,u mnie jak Negro mial jeszcze puch to sie sprawdzilo;)[/quote]Ale przecież Asia pisała, ze tylko głowę robiła :eviltong:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']Ja bym z 1,5 cm skróciła :evil_lol:

Dzień doberek :loveu:[/quote]
Berek! :multi:
A dlaczemu akurat 1,5 cm? :cool3:

[quote name='Cockermaniaczka']:multi:w koncu Asia zdjecia dalas:loveu:
Ja bym ja jeszcze wytrymowala i bardziej boki zrobila trymerem bo linia gdzie sie konczy trymowanie a klak troche nie tak wyglada.Tyl tez sprpobuj trymowac,ewentualnie degazowki w reke i zdegazuj te klaczki;)
Albo recznie sprobuj wyskubac,u mnie jak Negro mial jeszcze puch to sie sprawdzilo;)[/quote]
Jeśli chodzi o boki, to ona takie ma dziwne te włosy, któtkie i nagle długie, nie wiem czy trymowanie pomoże, ale spróbuję. ;)
Ręcznie skubać tył nie ma szans, tylko degażówki wchodzą w grę. :roll:

[quote name='BobowitaMW']Gingerka jak zwykle piękna. :loveu::loveu:[/quote]
Dziękujemy. :p

[quote name='Anka_ZG']czesc:)
[URL="http://i34.tinypic.com/2v9yucj.jpg"][COLOR=#000000]http://i34.tinypic.com/2v9yucj.jpg[/COLOR][/URL] całkiem inny pycholek:loveu: slicznie wyglada!!:loveu::loveu: Przy niej to jest co robić:lol:;)[/quote]
Oj tak, jest, jest. :evil_lol:
Aniu, u Gingerki podobają Ci się takie ucha? :cool3:

[quote name='Estera']Ale przecież Asia pisała, ze tylko głowę robiła :eviltong:[/quote]
I jeszcze kapcie i doopinkę trochę. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Nie mogę się zdecydować, czy zostawić dłuższe kudły, czy skrócić. :roll:[/quote]
To drugie:diabloti::cool3:
Chciałabym zobaczyć Gingerkę w krótkiej fryzurce:loveu:

Posted

Asiu wiesz co akurat na tym zdjeciu co zacytowalam Ginger bardzo mi sie podoba:)
Ale chyba jest mniej wyciachane niż spajkusiowe ucho, on to miał tak króciutko, a przynajmniej tak mi sie wydaje ze Ginger ma mniej to uszko wygolone:roll:
Ja sie juz do spajkusiowego uszka przyzwyczaiłam, chociaz i tak te przejscie mnie okropnie drazni:shake: ale w miejscu gdzie bylo wygolone juz włosy odrastają, takze nie ma tragedii

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Berek! :multi:
A dlaczemu akurat 1,5 cm? :cool3:

I jeszcze kapcie i doopinkę trochę. ;)[/quote]A dlatemu, że jakas taką wizję mam :diabloti:
No, zapomniałam o tym napisać :eviltong:

Posted

[quote name='magda_drakkar']To drugie:diabloti::cool3:
Chciałabym zobaczyć Gingerkę w krótkiej fryzurce:loveu:[/quote]
W tak całkiem krótkiej to chyba nie zobaczysz :eviltong:, bo ja lubię te jej dłuuugie kłaki. :loveu:

[quote name='Anka_ZG']Asiu wiesz co akurat na tym zdjeciu co zacytowalam Ginger bardzo mi sie podoba:)
Ale chyba jest mniej wyciachane niż spajkusiowe ucho, on to miał tak króciutko, a przynajmniej tak mi sie wydaje ze Ginger ma mniej to uszko wygolone:roll:
Ja sie juz do spajkusiowego uszka przyzwyczaiłam, chociaz i tak te przejscie mnie okropnie drazni:shake: ale w miejscu gdzie bylo wygolone juz włosy odrastają, takze nie ma tragedii[/quote]
Te włoski wygolone są bardzo króciutko, goliłam maszynką bez nasadki.
A wydaje mi się, że powinnam jeszcze kawałek ucha podgolić, bo wygoliłam chyba mniej niż 1/3. Tak mi się przynajmniej wydaje. :roll:

[quote name='Estera']A dlatemu, że jakas taką wizję mam :diabloti:
No, zapomniałam o tym napisać :eviltong:[/quote]
To mi proszę ładnie rozrysuj, gdzie i ile mam obciąć. :cool3:

Posted

To mi proszę ładnie rozrysuj, gdzie i ile mam obciąć. :cool3:[/quote]:mad: Nie chce mi się, nie umiem i w ogóle :eviltong:
Wszystko co wisi skróć :lol:

Posted

[quote name='Estera']Mojemu kotu skróciłam jak zaczynało wisieć :diabloti:[/quote]
Nie wiedział, że tak go za to ukarzesz i pewnie do dziś opłakuje ten dzień:diabloti:

Posted

Te włoski wygolone są bardzo króciutko, goliłam maszynką bez nasadki.
A wydaje mi się, że powinnam jeszcze kawałek ucha podgolić, bo wygoliłam chyba mniej niż 1/3. Tak mi się przynajmniej wydaje. :roll:
[/quote]
No właśnie też mi sie tak wydawało, że ma mniej niż 1/3 uszka wygolona:roll:;)

Posted

[quote name='Estera']:mad: Nie chce mi się, nie umiem i w ogóle :eviltong:
Wszystko co wisi skróć :lol:[/quote]
To nie cwaniakuj! :eviltong:
Uszy też? :shock:

[quote name='ariss']zanudziłaś ją:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL]http://i36.tinypic.com/w7mn9h.jpg[/URL][/quote]
Ileż można pozować. :evil_lol:

[quote name='magda_drakkar']

Jak dobrze, że Gingerka jest suczką:diabloti:[/quote]
Umarłam. :mdleje: :roflt:

[quote name='Estera']Mojemu kotu skróciłam jak zaczynało wisieć :diabloti:[/quote]
Estera! Ty sadystko! :-o

[quote name='magda_drakkar']Nie wiedział, że tak go za to ukarzesz i pewnie do dziś opłakuje ten dzień:diabloti:[/quote]
Biedny kotecek... :shake:

[quote name='Anka_ZG']No właśnie też mi sie tak wydawało, że ma mniej niż 1/3 uszka wygolona:roll:;)[/quote]
Podgolę jeszcze trochę. ;)

Posted

[quote name='magda_drakkar']Nie wiedział, że tak go za to ukarzesz i pewnie do dziś opłakuje ten dzień:diabloti:[/quote]Wiesz...on jest persem, więc ja myślałam, że te łezki co mu tak lecą, to sprawa genetyczna rasy... :shake: Ale może on opłakuje ścięcie klejnotów? :placz:

[quote name='Asia & Ginger']To nie cwaniakuj! :eviltong:
Uszy też? :shock:

[color=red][b]Uszy nie. Ale włosy na uszach tak :diabloti: Nie cwaniakuję :placz: [/b][/color]

Ileż można pozować. :evil_lol:

Umarłam. :mdleje: :roflt:
[color=red][b]nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj...dżdżownico :evil_lol: [/b][/color]

Estera! Ty sadystko! :-o
[color=red][b]Nie jestem sadystką, zwierzaki się przynajmniej nie skarżą. Księga zażaleń mamy- zero wpisów :diabloti: [/b][/color]

Biedny kotecek... :shake:
[color=red][b]trza było kotką się urodzić :diabloti:[/b][/color]

Podgolę jeszcze trochę. ;)
[color=red][b]co i komu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/b][/color][/quote]

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Asia sorka ze nie na temat-znacie moze kogos z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla wyzla[/QUOTE]
Na mapie pomocy dogomaniaków szukałaś?

[url=http://mapapomocy.dogomania.pl]Mapa Pomocy Dogomaniakow[/url]

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Szukalam i pisalam do paru osob ale jak juz to sa z Lodzi a to jakies 50 km jest:-(:cool1:[/QUOTE]
Zajrzyj tutaj

[url=http://www.dogomania.pl/forum/f98/teraz-piotrkow-s-o-s-slij-maile-do-wladz-piotrkowa-112680]Teraz Piotrków-S.O.S.-ślij maile do władz Piotrkowa - Dogomania Forum[/url]

Może [B]Erazm[/B] jest z Piotrkowa lub zna osobe, która podejmie się wizyty

Posted

[quote name='BBeta'][URL]http://i37.tinypic.com/30avy51.jpg[/URL]
Ładna główka :loveu: Skubałaś? ;)[/quote]
Dzięki. :p
Tak skubałam oczywiście, jeszcze parę malutkich wicherków zostało, ale ogólnie jestem zadowolona. :multi:

[quote name='Estera']Wiesz...on jest persem, więc ja myślałam, że te łezki co mu tak lecą, to sprawa genetyczna rasy... :shake: Ale może on opłakuje ścięcie klejnotów? :placz:[/quote]
No i wydało się... :shake: :mad:

[I]To nie cwaniakuj! :eviltong:[/I]
[I]Uszy też? :shock:[/I]

[I][COLOR=red][B]Uszy nie. Ale włosy na uszach tak :diabloti: Nie cwaniakuję :placz: [/B][/COLOR][/I]
[B]Jęzora sobie obetnij, bo goopoty gadasz.[/B] :eviltong:

[I]Ileż można pozować. :evil_lol:[/I]

[I]Umarłam. :mdleje: :roflt:[/I]
[I][COLOR=red][B]nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj...dżdżownico :evil_lol: [/B][/COLOR][/I]
[COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]Umarłam po raz drugi.[/COLOR][/B] :mdleje::roflt:[/COLOR]

[I]Estera! Ty sadystko! :-o[/I]
[I][COLOR=red][B]Nie jestem sadystką, zwierzaki się przynajmniej nie skarżą. Księga zażaleń mamy- zero wpisów :diabloti: [/B][/COLOR][/I]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Bo nie dałaś im nic do pisania. [/COLOR]:shake:[/COLOR][/B]

[I]Biedny kotecek... [/I]
[I][COLOR=red][B]trza było kotką się urodzić :diabloti:[/B][/COLOR][/I]
[COLOR=black][B]Biedak się nie urodził kotką, toś go uczyniła.[/B][/COLOR] :placz:

[I]Podgolę jeszcze trochę. ;-)[/I]
[I][COLOR=red][B]co i komu? :evil_lol: [/B][/COLOR][/I]
[B][COLOR=black]A chociażby Tobie. :cool3:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Co będziesz chciała.[/COLOR][I] :cool3: :evil_lol:[/I][/COLOR][/B][/quote]

[quote name='Cockermaniaczka']Asia sorka ze nie na temat-znacie moze kogos z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla wyzla[/quote]
Niestety nie znam nikogo takiego i na dogo też nie znalazłam. :shake:

Posted

No i wydało się... :shake: :mad:[/quote]Ja tylko domniemuję se :evil_lol:

[B][quote name='Asia & Ginger'][/B]
[I][I]To nie cwaniakuj! :eviltong:[/I]
[I]Uszy też? :shock:[/I]

[I][COLOR=red][B]Uszy nie. Ale włosy na uszach tak :diabloti: Nie cwaniakuję :placz: [/B][/COLOR][/I]
[B]Jęzora sobie obetnij, bo goopoty gadasz.[/B] :eviltong:
[color=red][b]nie będę SOBIE nic ucinać :eviltong: [/b][/color]

[I]Umarłam. :mdleje: :roflt:[/I]
[I][COLOR=red][B]nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj...dżdżownico :evil_lol: [/B][/COLOR][/I]
[COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]Umarłam po raz drugi.[/COLOR][/B] :mdleje::roflt:[/COLOR]
[color=red][b] Zombiak :crazyeye: [/b][/color]

[I]Estera! Ty sadystko! :-o[/I]
[I][COLOR=red][B]Nie jestem sadystką, zwierzaki się przynajmniej nie skarżą. Księga zażaleń mamy- zero wpisów :diabloti: [/B][/COLOR][/I]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Bo nie dałaś im nic do pisania. [/COLOR]:shake:[/COLOR][/B]
[color=red] już niech nie kombinuja. Tak to doskonale wiedzą skąd wziąc kredki czy ołówki żeby je....zjeśc, a teraz raptownie ani me ani be? :shake: [/b][/color]

[I]Biedny kotecek... [/I]
[I][COLOR=red][B]trza było kotką się urodzić :diabloti:[/B][/COLOR][/I]
[COLOR=black][B]Biedak się nie urodził kotką, toś go uczyniła.[/B][/COLOR] :placz:
[color=red][b]no. Same baby w domu to nie pasował :diabloti: [/b][/color]

[I]Podgolę jeszcze trochę. ;-)[/I]
[I][COLOR=red][B]co i komu? :evil_lol: [/B][/COLOR][/I]
[B][COLOR=black]A chociażby Tobie. :cool3:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Co będziesz chciała.[/COLOR][I] :cool3: :evil_lol:
[color=red][b] to ja nóżki poproszę :loveu: [/b][/color]
[/quote]
[/I][/COLOR][/B][/I]

Posted

[SIZE=2][quote name='Asia & Ginger'][/SIZE]
[I][SIZE=2]Podgolę jeszcze trochę. ;-)[/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=red][B]co i komu? :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][B][COLOR=black]A chociażby Tobie. :cool3:[/COLOR][/B][/SIZE][/I]
[I][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Co będziesz chciała.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] :cool3: :evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[COLOR=#ff0000][I][B][COLOR=red][B][SIZE=2]to ja nóżki poproszę :loveu:[/SIZE] [/B][/COLOR][/B][/I]
[/COLOR][/quote]
[I][B][SIZE=2][COLOR=black]Dobrze, że nie okolice bikini.[/COLOR][/SIZE] :ekmm:[/B][/I]
[I][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Ale jeśli masz nóżki jak wnusia, to też podziękuję.[/COLOR][/SIZE] :eek: [/COLOR][/B][/I]