Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']Asiowy, ten mniej kochany :placz:[/quote] No wiesz Ty co! :shake: :mad: :angryy: Nie koffam Cię juś. :shake: Do szkoły marsz! :eviltong: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dzisiaj wstałam o 7. :-o :cool1: [/quote]:-o :-o :-o Widać, że chora jesteś :eviltong: Ja wstałam jak zawsze czyli o 6 :eviltong: [quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co! :shake: :mad: :angryy: Nie koffam Cię juś. :shake: Do szkoły marsz! :eviltong:[/quote]Ale ja Cię za to nadal kofam :loveu: Mam jeszcze dokładnie 36 minut :cool3: Na pocztę marsz! :mad: :lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']:-o :-o :-o Widać, że chora jesteś :eviltong: Ja wstałam jak zawsze czyli o 6 :eviltong: Ale ja Cię za to nadal kofam :loveu: Mam jeszcze dokładnie 36 minut :cool3: Na pocztę marsz! :mad: :lol:[/quote] Zobaczę czy mi się będzie chciało... :roll: :eviltong: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Zobaczę czy mi się będzie chciało... :roll: :eviltong:[/quote] to ja też zobaczę czy mi się do szkoły chce iść :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witamy! :multi: [quote name='Asia & Ginger']A gdzieżbym ja Cię miała bić. :shake: :loveu: Chyba muszę zacząć wołać na Gingerkę Ginia, bo takiego zdrobnienia jeszcze nie używałam. :cool3: A muszę przyznać, że tych zdrobnień trochę jest. :cool3: :evil_lol:[/quote] To może Gienia? :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [url]http://i34.tinypic.com/wmbhic.jpg[/url] hehe Gingerka się sama wystawia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magot Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ale powiało wiosną:loveu::cool3: [quote name='RCookie'] To może Gienia? :cool3:[/quote] :roflt: Quote
giselle4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ...sorry za offa:-( błagam o pomoc dla 15 psów w typie husky [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122168[/URL] Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A gdzieżbym ja Cię miała bić. :shake: :loveu: Chyba muszę zacząć wołać na Gingerkę Ginia, bo takiego zdrobnienia jeszcze nie używałam. :cool3: A muszę przyznać, że tych zdrobnień trochę jest. :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']to ja też zobaczę czy mi się do szkoły chce iść :evil_lol:[/quote] Ty tam nie masz nic do gadania. :eviltong: [quote name='RCookie']Witamy! :multi: To może Gienia? :cool3:[/quote] Co to to nie, mam dwia ciocie Gienie, więc odpada. :diabloti: [quote name='basia bonnie'][URL]http://i34.tinypic.com/wmbhic.jpg[/URL] hehe Gingerka się sama wystawia :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jakoś tak ładnie jej wyszło. :cool3: :p [quote name='magda_drakkar']Ale powiało wiosną:loveu::cool3: :roflt:[/quote] Pogoda była rzeczywiście piękna, wiosenna. :multi: [quote name='giselle4']...sorry za offa:-( błagam o pomoc dla 15 psów w typie husky [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122168[/URL][/quote] Zaraz zajrzę. ;) [quote name='Helga&Ares']:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] :p :multi: Quote
Rudi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Hej. ;) Obejrzałam wszystkie fotki w galerii i stwierdzam że, Ginger jest śliczna. :loveu: I po co ja to stwierdzam ? to oczywiste. :diabloti::razz: Zazdroszczę. :cool3: Ma piękne, gęste futro (czy to tylko tak na zdjęciach? :eviltong:) , robi jako 'ocieplacz' w chłodne dni.? :evil_lol: Pozdrawiamy. Dominika&Rudi. Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Rudi']Hej. ;) Obejrzałam wszystkie fotki w galerii i stwierdzam że, Ginger jest śliczna. :loveu: I po co ja to stwierdzam ? to oczywiste. :diabloti::razz: Zazdroszczę. :cool3: Ma piękne, gęste futro (czy to tylko tak na zdjęciach? :eviltong:) , robi jako 'ocieplacz' w chłodne dni.? :evil_lol: Pozdrawiamy. Dominika&Rudi.[/quote] Witam serdecznie w Gingerkowej krainie. :multi: :loveu: Futra to ona ma, muszę się w końcu zabrać za trymowanko i strzyżonko. A tak mi się nie chce. :cool1: Już lecimy do Was. :multi: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ty tam nie masz nic do gadania. :eviltong: [/quote] :placz: :placz: :placz: Jestem moderatorem więc mam sporo do gadania! O! :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']:placz: :placz: :placz: Jestem moderatorem więc mam sporo do gadania! O! :eviltong:[/quote] Moderator jest tylko od sprzątania. :eviltong: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Moderator jest tylko od sprzątania. :eviltong:[/quote] ehhhh.... :ban: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']ehhhh.... :ban:[/quote] [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_6_3.gif[/IMG][/URL] Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O nie :shock: Rose zaczęła śpiewać! :placz: Quote
rose Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 o soleee o soleeee mijoooo!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='rose']o soleee o soleeee mijoooo!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] tyyyyy staaaaaaaaaaaaaarrraaaaa żmiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooooooo :diabloti: Quote
rose Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']tyyyyy staaaaaaaaaaaaaarrraaaaa żmiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooooooo :diabloti:[/quote] to do Asi tak?:evil_lol: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='rose']to do Asi tak?:evil_lol:[/quote]nie. Asia mnie bije więc się jej boję :placz: Quote
rose Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dobra ja jadę tzn idę spać:D ach śpij kochanie niech Ci żaba w gardle stanie:diabloti: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='rose']dobra ja jadę tzn idę spać:D ach śpij kochanie niech Ci żaba w gardle stanie:diabloti:[/quote]bredzisz, bredzisz....ić już, ić :loveu: dobranoc :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='rose']dobra ja jadę tzn idę spać:D ach śpij kochanie niech Ci żaba w gardle stanie:diabloti:[/quote] Ty już idź lepiej spać, bo bredzisz. :mad: Quote
Recommended Posts