Daria_13 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Prosimy o nowe fotki i zapraszamy do nas Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Owczarkowa']Doberek :multi: Kiedy będą nowe foty? :razz: Jak ja nie dam przez dwa dni Neski fotek to już źle,a Wy jak nie dodajecie to jest dobrze nie? :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] Bo ja nie obiecuję fotek, a Ty tak i wszyscy wtedy czekają. :cool3: :eviltong: :evil_lol: A tak na serio, to może w końcu wybiorę się na jakiś dłuższy spacerek z Gingerką i aparatem, chociaż pogoda nie za ciekawa, więc fotki magą nie wyjść. :cool1: [quote name='Daria_13']Prosimy o nowe fotki i zapraszamy do nas[/quote] Foteczki będą może dzisiaj, ale nie obiecuję. ;) Na pewno Was odwiedzimy. :p Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 HEjos Fajne nowe obróżki Gingerki :) Ja juz niedługo zbankrutuj na tych komplecikach dla Bobika hehe Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Izabela124.']HEjos Fajne nowe obróżki Gingerki :) Ja juz niedługo zbankrutuj na tych komplecikach dla Bobika hehe[/quote] Dlatego też ja się trochę hamuję przed zakupem kolejnych i kolejnych. :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dlatego też ja się trochę hamuję przed zakupem kolejnych i kolejnych. :evil_lol:[/quote] Ja bym miała z tym problem :-D. Quote
Estera Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kurczę ja to chyba wyrodna Pańcia jestem :( Przy 2 psach mam raptem 6 obróżek i 5 smyczek :roll: Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] To coś rzadko tu zaglądasz. :eviltong:[/quote] A bo zalatana jestem:eviltong: i mnie ucho boli:placz::placz::placz: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Ja bym miała z tym problem :-D.[/quote] Ja też mam, ale się staram, ze wszystkich sił. :cool3: :evil_lol: [quote name='Estera']Kurczę ja to chyba wyrodna Pańcia jestem :( Przy 2 psach mam raptem 6 obróżek i 5 smyczek :roll:[/quote] Oj tak wyrodna :shake:, nie zapominaj jeszcze o kocie i chomiku. :evil_lol: [quote name='rose']A bo zalatana jestem:eviltong: i mnie ucho boli:placz::placz::placz:[/quote] Pożyczyć Ci kropelki na zapalenie ucha od Gingerki? :cool3: Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']J Pożyczyć Ci kropelki na zapalenie ucha od Gingerki? :cool3:[/quote] Nie dziękuję mam swoje:eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Pożyczyć Ci kropelki na zapalenie ucha od Gingerki? :cool3:[/quote] Zrymowało Ci się jak z reklamy :diabloti:. Quote
Cheritka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witam, słyszałam, że masz moje pieski w gazetce :multi::multi::multi:. Śliczna dziewczynka [URL]http://i35.tinypic.com/nwdgdu.jpg[/URL] Ladnemu we wszystkim ładnie [URL]http://i33.tinypic.com/2urnins.jpg[/URL] [QUOTE] Asia & Ginger [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/statusicon/user_offline.gif[/IMG] Twoje pudlisie wcale nie noszą obróżek? :-o A na spacer jak wychodzicie? :roll: :cool3: Już do Was lecimy. :multi: [/QUOTE] moje pieski nie noszą obróżek bo muszą mieś długie grzywy a pod obróżką by się filcowały :roll:. Pudle są bardzo karne i nie muszą chodzić na smyczy. Jeśli juz musze im coś założyć to zakładam im ringówkę wystawową :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='rose']Nie dziękuję mam swoje:eviltong:[/quote] Może jednak? :cool3: Kropelki nie dość, że leczą i zapobiegają zapaleniom, to jeszcze czyszczą uszy. :cool3: Także tylko brać. :cool3: [quote name='Klaudysiaczek']Zrymowało Ci się jak z reklamy :diabloti:.[/quote] O, nawet nie zauważyłam. :evil_lol: [quote name='Cheritka']Witam, słyszałam, że masz moje pieski w gazetce :multi::multi::multi:. Śliczna dziewczynka [URL]http://i35.tinypic.com/nwdgdu.jpg[/URL] Ladnemu we wszystkim ładnie [URL]http://i33.tinypic.com/2urnins.jpg[/URL] moje pieski nie noszą obróżek bo muszą mieś długie grzywy a pod obróżką by się filcowały :roll:. Pudle są bardzo karne i nie muszą chodzić na smyczy. Jeśli juz musze im coś założyć to zakładam im ringówkę wystawową :cool3:[/quote] Dziękujemy. :p To super, że masz takie grzeczne pieski. :cool3: :p Gingerka na widok ptaszków i kotków by chyba nie wytrzymała i poleciała nie patrząc na nic. :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Brat mojej mamy miał kiedyś małą pudelke toy, czarno-białą i też wszędzie chodziła bez smyczy ;) Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Może jednak? :cool3: Kropelki nie dość, że leczą i zapobiegają zapaleniom, to jeszcze czyszczą uszy. :cool3: Także tylko brać. :cool3: [/quote] Tej dzięki, ale uszy to ja mam czyste:eviltong: Quote
Estera Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Oj tak wyrodna :shake:, nie zapominaj jeszcze o kocie i chomiku. :evil_lol: [/quote]O kurczę.... o te to w ogóle nie dbam :shake: Ani kot ani chomik nie mają ani jednej obróżki, ani smyczki :shake: Chyba jak kasę dostanę, zrobię zakupy i każdemu zwierzowi nakupuję po 5 kompletów :eviltong: [quote name='rose']Tej dzięki, ale uszy to ja mam czyste:eviltong:[/quote]:lol: A może Dicortineff ze środkiem grzybobójczym Szyszki chcesz? :eviltong: Quote
PositiveThought Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Przyszłam tutaj z nadzieją na nowe fotki, a właścicielka galerii się obija :cool1: Do roboty się zabierz! Koniec weekendu! :cool1: Obróżkowe tematy, ach i och :loveu: Duś też właściwie chodzi ciągle bez obróżki :hmmmm: Ale nawet jak się zaklada kilka razy w tygodniu, fajnie, jak jest na co popatrzeć :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='BBeta']Brat mojej mamy miał kiedyś małą pudelke toy, czarno-białą i też wszędzie chodziła bez smyczy ;)[/quote] Pudelek Dżekuś od Atki też chodził bez smyczki jak się z nią spotkałam w Gdyni. :cool3: [quote name='rose']Tej dzięki, ale uszy to ja mam czyste:eviltong:[/quote] Nie sprawdzałam, więc nie wiem. :roll: [quote name='Estera']O kurczę.... o te to w ogóle nie dbam :shake: Ani kot ani chomik nie mają ani jednej obróżki, ani smyczki :shake: Chyba jak kasę dostanę, zrobię zakupy i każdemu zwierzowi nakupuję po 5 kompletów :eviltong: :lol: A może Dicortineff ze środkiem grzybobójczym Szyszki chcesz? :eviltong:[/quote] Tak, tak, trzeba dbać o zwierzątka i kupować im ciągle nowe komplety :multi:, które będą leżeć w szafie i ładnie wyglądać. :cool3: :evil_lol: O to jest myśl, może Ania ma grzyba. :-o :hmmmm: [quote name='PositiveThought']Przyszłam tutaj z nadzieją na nowe fotki, a właścicielka galerii się obija :cool1: Do roboty się zabierz! Koniec weekendu! :cool1: Obróżkowe tematy, ach i och :loveu: Duś też właściwie chodzi ciągle bez obróżki :hmmmm: Ale nawet jak się zaklada kilka razy w tygodniu, fajnie, jak jest na co popatrzeć :loveu:[/quote] Wybaczcie, że nie ma fotek, ale jak już zamierzałam wyjść na spacer, to zaczął padać deszcz. :shake: :angryy: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no niestety pogoda okropna:angryy:ale to nie zmienia faktu,że jakaś domowa fotka może być:razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='ariss']no niestety pogoda okropna:angryy:ale to nie zmienia faktu,że jakaś domowa fotka może być:razz::diabloti:[/quote] Obiecuję, że jutro cosik wstawię. :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Nie sprawdzałam, więc nie wiem. :roll: [/quote] mogę Ci zagwarantować, że są czyściutkie:eviltong: przysłać Ci zdjęcie mojego ucha środkowego?:D tylko nie wiem czy aparat tak głęboko wejdzie:evil_lol: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Obiecuję, że jutro cosik wstawię. :cool3: :evil_lol:[/quote] ta odpowiedz mnie bardzo satysfakcjonuje:razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']O to jest myśl, może Ania ma grzyba. :-o :hmmmm:[/quote] Tego chyba nie doczytałaś. :cool3: :evil_lol: [quote name='rose']mogę Ci zagwarantować, że są czyściutkie:eviltong: przysłać Ci zdjęcie mojego ucha środkowego?:D tylko nie wiem czy aparat tak głęboko wejdzie:evil_lol:[/quote] Możesz mi przesłać swoje ucho środkowe, Gingerka lubi sobie pochrupać. :diabloti: [quote name='ariss']ta odpowiedz mnie bardzo satysfakcjonuje:razz::diabloti:[/quote] Cieszę się. :p Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Możesz mi przesłać swoje ucho środkowe, Gingerka lubi sobie pochrupać. :diabloti: . [/quote] O Ty paskudo:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='rose']O Ty paskudo:eviltong:[/quote] Też Cię kocham. :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts