Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milagros19853201']hej cioteczko
jak tam po wyjezdzie[/QUOTE]

Nie mogę dojść do siebie ;) Wiesz ciocia, że nie miałam jeszcze czasu zajrzeć do paczki od Ciebie?!
O kastracji zdecydowanie można pomyśleć. LILUtosi, a czy jakaś (dobra) przychodnia z Twojej okolicy bierze udział w marcowej akcji sterylizacji?

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie wiem. Na pewno nie moi zaufani weci. Reszty nie zna. Jak coś we Wrocławiu znajdziecie to pojade.[/QUOTE]

Poszukam, a jak nie to zrobi się w "normalnej" cenie. Tylko muszę najpierw jakieś bazarki wykreować.

Był pierwszy(!) telefon w sprawie Misia. Okazało się, że osoba pracująca jako ochroniarz szuka psa do stróżowania. Odmówiłam...

Posted

Bosz, tyle u mnie się ostatnio dzieje, że nie ogarniam ciągle.. a u Misia bida i problemy....

Wpłynęło na razie 50 zł deklaracji.

Jak już myślałam, że będzie trochę spokoju, to mi się ludzie w stowarzyszeniu wykruszyli, bo dzieci w drodze i musimy znaleźć nowych. A tydzień temu wprowadziła się do nas koleżanka uciekająca od faceta psychopaty.... echhhh

Posted

[quote name='Kamila Proc']moze zle dobrego poczatki?[/QUOTE]

Oby....

[quote name='LILUtosi'][URL]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/MisiekDoAdopcji#5978089657773641522[/URL][/QUOTE]

Misio kochany!
[quote name='AleksandraF']Bosz, tyle u mnie się ostatnio dzieje, że nie ogarniam ciągle.. a u Misia bida i problemy....

Wpłynęło na razie 50 zł deklaracji.

Jak już myślałam, że będzie trochę spokoju, to mi się ludzie w stowarzyszeniu wykruszyli, bo dzieci w drodze i musimy znaleźć nowych. A tydzień temu wprowadziła się do nas koleżanka uciekająca od faceta psychopaty.... echhhh[/QUOTE]

Ja niedługo wpłacę kaskę z bazarków, choć wiele tego nie będzie ..

Posted

U Misia wszystko dobrze, tyłeczek się zagoił ładnie. Co prawda w rance zaczeła zboierać się ropka ale po przemywaniu oktoniseptem wszystko ładnie zaschło. Misiu wesoły i radosny dopomina się własnego domku.

Posted

Wysłałam Misiowi 80 zł: 40 zł od mieszkanki Janowic i 40 zł ze sprzedaży ciuchów poza bazarkiem (wielkie podziękowania dla pewniej pani, ona będzie wiedziała, że o nią chodzi). Czekam na ostatnie wpłaty i będę miała jeszcze 140 zł z bazarków. Na obfocenie czekają fanty od cioci milagros :loveu: tylko cholerka czasu mi brakuje...

Domku nie widać ... Wykupiłam Misiowi pakiet ogłoszeń, tylko napisać muszę...

Posted (edited)

Misiek ma nowe zdjęcia w katalogu :-)
[url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/MisiekDoAdopcji?noredirect=1#5981714595215066658[/url]

Edited by LILUtosi