pumcia02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piękny młodzieniec o imponującej posturze i pogodnym usposobieniu. To straszny pieszczoch, który stale doprasza się o głaskanie i przytulanie. Jest łagodny i delikatny, a przy tym, niespotykanie silny – potrzebuje, kogoś, kto sprosta tej mocy. Nie przepada za innymi psami, ale w ludzi jest ślepo zapatrzony:) Quote
pumcia02 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 nie! absolutnie nie! to jest aniołek :) jest niesamowicei kochany i całuśny Quote
pumcia02 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 pokaz sie ludziom. nie widzieli jeszcze takiego cuda! :D Quote
Kostek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wczoraj przyjechal do nas Pan chcial suczke,ale gdy zobaczylam Pana odrazu widzialam obok Niego Pongoska...nie powiem obydwaj przypadli sobie do gustu,dzisiaj Pan ma wrocic porobic zdjecia i bedzie rozmowa w rodzinie...wiem jedno lepszego omu niz ten Pongo nie znajdzie...oby wszystko poszlo gladko Quote
Kostek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 na razie rodzina sie namawia i intensywnie mysli Quote
pumcia02 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 maly Pongo oszukany przez swojego pana... oddany... dawal mu nadzieje ze go zabierze, ten jednak przestal przychodzic... :( Pongo zostal oddany przez swojego wlasciciela na cvzas sluzby w wojsku. poczatkowo go odwiedzal i wyprowadzal. jednak z czasem przestal sie pojawiac, a gdy "sluzba" powinna sie konczyc telefony nie odpowiadaly... okazalo sie ze nie byl w zadnym wosjku! tylko chcial sie pozbyc psa! Quote
siekowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nawet nie wiedziałam,że to była ściema :( widocznie nie miał warunków na niego jeśli na początku go jeszcze odwiedzał,szkoda tylko że Pongo musiał tyle czekać a przecież mógł już mieć nowy dom Quote
pumcia02 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 wczesniej bylo na niego wiecej chetnych :( stracil kilka szans... a teraz nie ma nawet jednej...:( Quote
siekowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 też trzeba go na allegro dać zaraz go ktś wypatrzy Quote
pumcia02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 trzeba trzeba. wczoraj był na spacerku biegał sobie z Kacprem ;) Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Pongo juz wystarczająco długo kibluje za kratami... Quote
pumcia02 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 spacerek w słoneczku :) droga na "łąkę" i tu już biegniemy! :) fafluny :) :loveu: prosto na mnie! :) skok za patykiem śliczny, szczery uśmiech :) Quote
MaxSta Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 No i trafiłem i tu :-) . Pongo to bardzo ładny pies jak byłem w Azylu z żoną to od razu zwróciła na niego uwagę. No może dla tego że nasz Borys jest sylwetką zbliżony do Ponga tylko mniej masywny i czarny ale charakterek ma zbliżony i to bardzo. Quote
Recommended Posts