Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a skad sie panstwo dowiedzieli o zeusiku?
aga nastepnym razem dzwon wczesnije, ja bylam 50 km za olkuszem, nie mialam szans wrocic w 20 minut... :lol:

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani - już chyba mogę pisać- Zeusikowa zobaczyła plakat u swojego weta w Nowym Sączu bo tam nasze kochane wolontariuszki dotarły też. A Państwo znależli się tam bo musieli uśpić swojego staruszka Onka. Pani popatrzyła, przeczytała i postanowiła. A jak przyjechali po Zeuska to Pani przy nim cały czas klęczała i głaskała i to z wielką czułością co było widać !:lol: Cieszę się bardzo, że ma bidulek dobrze- należało mu się :multi::kciuki:

Posted

kiwi napisał(a):
a skad sie panstwo dowiedzieli o zeusiku?
aga nastepnym razem dzwon wczesnije, ja bylam 50 km za olkuszem, nie mialam szans wrocic w 20 minut... :lol:

Aga-ta powiesiła plakat w Sączu :cool3:

Posted

bylam dzis odwiedzic Zeuska i z czystym sumieniem moge powiedziec, ze Zeusek mieszka we wspanialym domku, otoczony opieka i miloscia:loveu: Panstwo mowia na niego "Czlapus". Ma towarzystwo mlodziutkiego kolezki, ktory go uwielbia-czasem naweta, az za bardzo;) ale jak mlody jest zbyt nachalny Zeusek ustawia go do pionu:) Koty nie zwracaja na niego uwagi i jemu tez sa obojetne, wiec kazdy zyje swoim zyciem:)
Zeusek ma do dyspozycji olbrzymi ogrod, po ktorym bardzo lubi spacerowac (moze sobie tak czlapac nawet godzinami;) ). Jak mu jest goraco wchodzi do domu i kladzie sie na parkiecie. Pani Arleta mowi, ze w domu tez radzi sobie juz calkiem niezle, nie wchodzi juz w kwiatki i wie, gdzie ma swoja miseczke z piciem i jedzeniem. Wysylam zdjecia do karusiap, wiec zaraz sami ocenicie "nowe zycie Zeuska":)
A podziekowania naleza sie p.Piotrkowi, wetowi z N.Sacza, ktory wlasnie potrafi wyczarowac taki domek:)

Posted

Ale się poryczałam !:placz:takie cudowne wieści o Zeusiku i piękne fotki!:multi: Czy On nie jest BOSKI ? I znowu będzie miał biały ogonek za przewodnika i przyjaciela! Suuuuuper! A ja widziałam jak Pani Arleta głaskała dziadunia u mnie i nie miałam wątpliwości, że to bardzo dobry człowiek i Jej mąż też !!!:lol:
Podziękowania dla weta Piotra :buzi:oby więcej takich adopcji ! Zeusiku pozdrawiamy Ciebie i Twoją nową , KOCHANĄ RODZINKĘ !!!:laola:

Posted

Kochani, co u Boskiego ? Jak sie dogaduje z maluchem? Ja cierpliwie opowiadam pytającym mnie o Zeuska, jego niesamowitą historię. Historię o szczęsliwym zakończeniu ! I wszystkim, bez wyjątku otwierają się ze zdziwienia buzie , że są jeszcze Tacy Cudowni Ludzie na tym łez padole. :lol: Dziadziuniu kochaniutki już dwa tygodnie biegasz sobie po swoim ogródku- ciesz się jak najdłużej tym rajem !

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

zeus zmarł po kilku miesiacach szczęlsiwego życia w swym domu...dowiedziałam się niedawno..

• 7 months later...