wandul 66 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kkisia napisał(a):To tylko ja Kicia która pojechała do Rudy Śląskiej. Już jestem u siebie w domku , śpię z moim przyjacielem Dominikiem który długo na mnie czekał .:multi:witam serdecznie , ponownie namawiam na towarzystwo kocie dla Kici , póki jest młoda i na to pozwoli!!! Mizianka dla Kici i uściski dla Dominka!!!! Quote
wandul 66 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 wandul 66 napisał(a):witam serdecznie , ponownie namawiam na towarzystwo kocie dla Kici , póki jest młoda i na to pozwoli!!! Mizianka dla Kici i uściski dla Dominka!!!!zdradze Wam tajemnicę , Dominik ma jutro Komunie a potem , po całej zawierusze dojedzie jeszcze jedna kotka Bajka od ko dy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patsi Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 wandul 66 napisał(a):zdradze Wam tajemnicę , Dominik ma jutro Komunie a potem , po całej zawierusze dojedzie jeszcze jedna kotka Bajka od ko dy :loveu: :loveu: :loveu: Super:multi: Quote
Ania z Bytomia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 super wiadomość :multi: oby więcej takich było... Quote
wandul 66 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 nowy domek juz się zalogował , otworzył wątek swoich kiciów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5691982#post5691982 Quote
Ania z Bytomia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 u mnie na dach tego co kiedyś było chlewikami znów przywędrowała kocia rodzina :shake: jest czarno biała kotka i 2 maluszki ok dwu - trzy miesięczne :-( jeden jest czarno biały po mamusi a drugi pręgowano biały, także śliczny i bezdomny :placz: Quote
Recommended Posts