Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to fajnie , jestem za ;) - jak najbardziej spacerniak.:loveu::eviltong:

Asia- jak nie ma czym sie bawić to butelka dobra, a Sor to nawet i starą smyczą jak widac bawi się wyśmienicie:evil_lol::eviltong:

Posted

Apbt_sól napisał(a):

Asia- jak nie ma czym sie bawić to butelka dobra, a Sor to nawet i starą smyczą jak widac bawi się wyśmienicie:evil_lol::eviltong:

Nie ma to jak inwencja twórcza;).

Moja sfora też uwielbia butelki.

A propos butelek, dziewczyny jak się spotkacie, to wypijcie za tych co na emigracji...:drink1::lol:

• 2 weeks later...
Posted

ech coz ja moge napisac najbardziej podoba mi sie Ruda Limka ma sliczna morde i swietna budowe :loveu: no a Halfik to prawie jak Bolus :diabloti: Soranek tez oczywiscie sliczniutki :evil_lol:

Posted

Troche nas nie bylo:diabloti:
ale wracamy ze "spamem" :evil_lol:
Generalnie banda zdrowa i czekamy na TZ-ta , dodatkowo nabylismy klatke .wreszcie , wiec banda moze zostawac w chacie sama, juz nie bede miala zawalów i zatorow na tetnicach :evil_lol: .

Za to pogoda sie popsula , przed wczoraj bylo jakiej oberwanie chmury :mad:
a pada do dzis - nie nawidze chlapy, psy w domu , kota dostają normalnie.
mam nadzieje ze sie polepszy na dniach bo dluzej tego nie zniose :mad:

Troche misz maszu z fotek :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Ciotka, ty się zastanawiasz co taka cisza:razz:. Po prostu dostać się na dogo od paru tygodni to horror:angryy:.

Tengusia, mnie też się to zdjęcie najbardziej podoba:loveu:

Posted

To macie Jaska :evil_lol:
zjadacza gili :cool1:
a wogle czas na kapiele bo smierda troche i nie dlugo muchy beda sie kolo nich krecić :mad:
Jasiek sie odtsanio przestraszyl ptaka wylatujacego z krzkow , w pionie wykonal skok,.a ja nie mialam aparatu :mad: , po czym chcial go gonic, ale to tak jest jak we lbie ma sie sieczke :loveu::cool3: