Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zerduszko kto jak kto ale sądziłam, że ty docenisz moje subtelne pytanie na końcu zdania takie które miało wyciągnąć jakiekolwiek info od malejwaszki :)
cierpliwie to moze nie ale trzymamy!

Posted

właściwie to nie. napisał ze nie wie bo czekamy na wizyte pa a jeszcze termin nie ustalony. jakbym zapytała poprostu ile trza czekac i na co to odpwoiedz była by ze nie powie bo zapeszy :) wiec moim zdaniem jakiekolwiek info udało sie wyciągnąć ;)
malawaszka i co wiadomo kiedy pa?

Posted

[quote name='malawaszka']ooo a skąd ten wniosek? :lol: nic mi o tym nie wiadomo serio serio :lol:[/QUOTE]

e no stąd:

[quote name='ania0112']właściwie to nie. [B]napisał ze nie wie bo czekamy na wizyte pa[/B] a jeszcze termin nie ustalony. jakbym zapytała poprostu ile trza czekac i na co to odpwoiedz była by ze nie powie bo zapeszy :smile: wiec moim zdaniem jakiekolwiek info udało sie wyciągnąć ;-)
malawaszka i co wiadomo kiedy pa?[/QUOTE]

to kto napisał? przyszły domek tak?:razz:

Posted

[quote name='zerduszko']Jak zwykle tajniaczysz i się serio serio idzie pogubić :lol: Człowiek się już doszukuje niewiadomoczego :lol:

Pewnie miało być "napisała" ona malawaszka ;)[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaaa to się nazywa chyba nadinterpretacja :evil_lol:

Posted

no ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać... umawiają się na wizytę, w piątek miała być - w piątek się dziewczyny umówiły i rozmawiały przez tel... po czym w godzinie wizyty przestają odbierać telefon i do spotkania nie dochodzi... qrwaszmać... :angryy: co za niepoważne zachowanie... a tak w rozmowie było pięknie i w ogóle... a ja już myślałam, że on pojedzie wrrr

Posted

ooooo, kurcze to nie wiem... moze nie widzieli ze ktos dzwoni i czekali a osoba od pa nie mog ła sie dodzwonic i nie podjechała, albo tez sciemniaj i np plany im sie zmianily i nie chceli psa a teraz znowu chca... ja bym wysłała ta sama osobę na pa która miał isc teraz i poprosiłabym ją zeby spróbowała dowiedziec sie co sie stało i zeby jeszcze była bardziej ostrozna podczas rozmowy... no ale mysle ze warto spróbowac..