ania0112 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 zerduszko jak to nie wiemy za co.. jak malawaszka tak pisze to znaczy tylko jedno :lol: trzymamy... teoretycznie jak długo mamy trzymać?:p Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 No jeszcze trzymamy bo czekam na wynik wizyty a nie wiem czy dziś czy kiedy bo się nie mogę dodzwonić Quote
Saththa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 to sie dodzwoń albo oddzwonia niech a my trzymamy cierpliwie! ;) Quote
ania0112 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zerduszko kto jak kto ale sądziłam, że ty docenisz moje subtelne pytanie na końcu zdania takie które miało wyciągnąć jakiekolwiek info od malejwaszki :) cierpliwie to moze nie ale trzymamy! Quote
zerduszko Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 No ja akurat do domyślnych nie należę, ale Waszka mała jak widać do udających, ze nie widzi jak najbardziej :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='zerduszko']No ja akurat do domyślnych nie należę, ale Waszka mała jak widać do udających, ze nie widzi jak najbardziej :diabloti:[/QUOTE] :grins: :eviltong: Quote
ania0112 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 właściwie to nie. napisał ze nie wie bo czekamy na wizyte pa a jeszcze termin nie ustalony. jakbym zapytała poprostu ile trza czekac i na co to odpwoiedz była by ze nie powie bo zapeszy :) wiec moim zdaniem jakiekolwiek info udało sie wyciągnąć ;) malawaszka i co wiadomo kiedy pa? Quote
ania0112 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ale nie wiadomo nie wiadomo czy nic nie powiesz?:mad: Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 nie no taka nie jestem aż :lol: nie wiem nic sama jeszcze Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 nie rozumiem. to DJ ma isc do kogoś od ani0112?:) Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Saththa']nie rozumiem. to DJ ma isc do kogoś od ani0112?:)[/QUOTE] ooo a skąd ten wniosek? :lol: nic mi o tym nie wiadomo serio serio :lol: Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malawaszka']ooo a skąd ten wniosek? :lol: nic mi o tym nie wiadomo serio serio :lol:[/QUOTE] e no stąd: [quote name='ania0112']właściwie to nie. [B]napisał ze nie wie bo czekamy na wizyte pa[/B] a jeszcze termin nie ustalony. jakbym zapytała poprostu ile trza czekac i na co to odpwoiedz była by ze nie powie bo zapeszy :smile: wiec moim zdaniem jakiekolwiek info udało sie wyciągnąć ;-) malawaszka i co wiadomo kiedy pa?[/QUOTE] to kto napisał? przyszły domek tak?:razz: Quote
zerduszko Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Jak zwykle tajniaczysz i się serio serio idzie pogubić :lol: Człowiek się już doszukuje niewiadomoczego :lol: Pewnie miało być "napisała" ona malawaszka ;) Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='zerduszko'] Pewnie miało być "napisała" ona malawaszka ;)[/QUOTE] no raczej tak powinno być w tłumaczeniu Ani :lol: Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='zerduszko']Jak zwykle tajniaczysz i się serio serio idzie pogubić :lol: Człowiek się już doszukuje niewiadomoczego :lol: Pewnie miało być "napisała" ona malawaszka ;)[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaaa to się nazywa chyba nadinterpretacja :evil_lol: Quote
ania0112 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 boszzz człowiek zje "a" i już zamieszanie :) Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='ania0112']boszzz człowiek zje "a" i już zamieszanie :)[/QUOTE] to ja przepraszam :lol: Quote
malawaszka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 no ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać... umawiają się na wizytę, w piątek miała być - w piątek się dziewczyny umówiły i rozmawiały przez tel... po czym w godzinie wizyty przestają odbierać telefon i do spotkania nie dochodzi... qrwaszmać... :angryy: co za niepoważne zachowanie... a tak w rozmowie było pięknie i w ogóle... a ja już myślałam, że on pojedzie wrrr Quote
ania0112 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 :calus: jeszcze znajdzie dobrych i odpowiedzialnych ludzi.. Quote
malawaszka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 no i już nie wiem co myslec, dzisiaj zadzwoniła ta dziewczyna, że czekała w piątek :mdleje: ja mam dość tego wszystkiego naprawdę już... Quote
ania0112 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 ooooo, kurcze to nie wiem... moze nie widzieli ze ktos dzwoni i czekali a osoba od pa nie mog ła sie dodzwonic i nie podjechała, albo tez sciemniaj i np plany im sie zmianily i nie chceli psa a teraz znowu chca... ja bym wysłała ta sama osobę na pa która miał isc teraz i poprosiłabym ją zeby spróbowała dowiedziec sie co sie stało i zeby jeszcze była bardziej ostrozna podczas rozmowy... no ale mysle ze warto spróbowac.. Quote
Recommended Posts