Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poniżej link do wystawy w Kosicach/SK 11-12.03.2013 r. To jest 2-dniowa wystawa rangi CACIB:
[url]http://vystava.spzke-mesto.sk/[/url]

Pierwszy termin mija 22.03.2013 r.

Mamy jeszcze 1-2 miejsca w busie - ktoś chetny?

pzdr.

Posted

ja sie zastanawiam nad wyjazdem, Piskay juz nas ocenial, nie zrobil na mnie dobrzego wrazenia, chodzil wkurzony po ringu i strzelal fochy... To bylo w grudniu w Nitrze.
Asiaczek mozesz mi na priv wyslac koszty? Musze przekalkulowac co mi sie bardziej oplaca ;-)

Posted

Czy po wysłaniu zgłoszenia przychodzi jakieś potwierdzenie ?
Bo ja wysłałam zgłoszenia, ale nie ma potwierdzenia a na e-maile nie odpisują .

Posted

[quote name='iza']Czy po wysłaniu zgłoszenia przychodzi jakieś potwierdzenie ?
Bo ja wysłałam zgłoszenia, ale nie ma potwierdzenia a na e-maile nie odpisują .[/QUOTE]

Wiele osób czeka na potwierdzenie. Wysyłaj e-maile z potwierdzeniem ich przeczytania, prznajmniej upokoi Ciebie wyświetlona infpormacja na kompie, że przecztali Twojego e-maila.
A dopoki nie odpiszą, będziesz się niepokoić.

Posted

[quote name='Guciek']ja sie zastanawiam nad wyjazdem, Piskay juz nas ocenial, nie zrobil na mnie dobrzego wrazenia, chodzil wkurzony po ringu i strzelal fochy... To bylo w grudniu w Nitrze.
[B]Asiaczek mozesz mi na priv wyslac koszty?[/B] Musze przekalkulowac co mi sie bardziej oplaca ;-)[/QUOTE]
Niestety, z uwagi na nnikłe zainteresowanie wspólna jazda - nie organizuje busa....
Bardzo żałuje tej wystawy:(

pzdr.

• 5 weeks later...
Posted

Czy może ktoś polecić niedrogi nocleg ale z łazienka ? Pytam bo mam zamiar jechać w okolice Kosic w innym terminie :) i z chęcią skorzystałabym z waszego doświadczenia :) No i powodzenia na wystawie :) dla wszystkich :)