emdziolek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 CZERWONY ALARM!!!!!!! Dzisiaj znalazłam pieska ok rocznego, mieszańca bodajże owczarka niemieckiego długowłosego.Jest śliczny. Niestety nie mamy co z nim zrobić a do schroniska nie chcemy go oddawać. Piesek na noc moze zostać u mnie ale jutro musi zniknąć. Mam suczke amstaffa agresywną do innych psów i niestety nie moge go zatrzymać. Postaram sie pod wierczór wkleić fotki pięknego pieska. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMEK PILNIE POTRZEBNY!! CHOĆBY TYMCZAS!! Błagam o pomoc!! Nie chce go oddawać do schroniska, po co tam miałby się męczyć. Wierzę że są tu ludzie którzy mi pomogą! POzdrawiam i czekam!! !!!HELP!!! A oto bohater: tel. 502738168 gg: 4410664 Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agnes B. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wrzuć zdjęcie jak możesz, to pomoże :) a ja wrzucę go ze zdjęciem na owczarek.pl ;) Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Musze poczekać na Ewę ( koń trojański Suwałki) bo ja nie mam cyfrówki a Ewa ma. Postaram sie jak najszybciej! HELP!! Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Wklejam go na kupsprzedaj!! HELP!! Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Help!!!!!!!!!! Nie mam co zrobić z psem!! :placz: :placz: :placz: :placz: Pomocy!!! Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Czekamy na zdjecia, dopiero wtedy mozna go bardziej oglaszac... Emdziolek, a mozesz napisac cos o jego charakterze? Quote
Brucio Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Emidziolek napisz w tytule jakie miasto to powinno sciagnac dogomaniakow z okolicy.Moze powies jakies prowizoryczne plakaty tam gdzie go znalazlas ?Ktos go (mam nadzieje ) szuka pewnie.Mysle ze nie ma co mu szukac domu ,tylko tymczas narazie. Wiem ze sie wymadrzam ,ale niestety nie moge pomoc:-( a tak jeszcze pomyslalam ze trzebaby dac znac moze do schronu ,bo jak komus pies zginie to tam prawdopodobnie(?)bedzie szukal go. Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Więc tak: PIesek jest niezwykle przyjacielski. Przez ok 2 tygodnie chodził u nas po osiedlu dzieciaki wołały na niego Alfons ( tak powiedział mi kolega z placu) , dzieciaki zrzucały sie na odrobaczenie psa( jest odrobaczony) , wykapany i wyczesany. Lgnie do ludzi i chce zeby go głaskać. Ma ok roku. Dodam ze mam CHORĄ suczkę amstaffa i musze wydawać majątek na jej leczenie i nie mam kasy na utrzymanie jeszcze jednego psa .a pewnei kilka dni u nas zostanie:( HELP!! Za chwilkę wkleje zdjęcia. Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 A teraz opowiem małą historię: Max to pies którego znalazłam kiedyś pod koniec stycznia - na następny dzień od czasu kiedy go znalazłam , wziął go mój kolega do domku z ogrodem- myslałam ze bedzie miał cudownie.... DO czasu..... Po ok tygodniu dowiedziałam sie od kolegi ze pies im zwiał - (miał wtedy ok 6 miesięcy) oczywiście zaczełam z nim go szukać chociaż on tego nie chciał i na siłe wyciągałam go z domu zeby poszukac Maxa. Po 3 miesiącach Max sie odnalazł. Dzisiaj idąc do szkoły na biologie zauważyłam go jak szedł za mną , wkońcu się zatrzymałam a on podszedł do mnie i co zobaczyłam - Maxa- psa mojego kolegi.Postanowiłam zwrócić psa dla właścicieli. Ok godzi 18 razem z TZ Ewy pojechalismy odwieźć psa i co tam na nas czekało- z przed domu wyleciała zdenerwowana kobieta- ciotka mojego kolegi i zaczeła do mnie sadzić teksty których wole tu nie pisać... Ojciec Daniela najpierw pociągną go aż pies zapiszczał to zabrałam mu smycz. Po krótkiej rozmowie ta " kochana" rodzinka kazała nam sie wynosic razem z psem :angryy: Co za ludzie!!??:mad: To nie ludzie to jakieś potwory!! Mi sie znade ze wtedy pies im nie uciekł tylko go wyrzucili... NIE MAM CO ZROBIC Z PSEM POTRZEBUJE POMOCY!! Quote
kon trojanski suwalki Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 =============================================== W Suwalkach nie ma ludzi ktorzy mogliby dac pieskowi tymczas.... Potrzebna jest szybka adopcja. Nie jestem optymistka w tej sprawie... Piesek jest cudowny, bardzo lagodny i wielce wyteskniony za czlowiekiem. Jest piekny i bardzo wesolutki. Takie zywe srebro... ============================================== Quote
Agnes B. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wrzuciłam zdjęcia na owczarka... Narazie nikt się nie odezwał :( Powiadomiłam również Astarotha i mam nadzieje, że jeszcze dzis wrzuci psiaka na stronkę o owczarkach w potrzebie :) Może jakieś imię dla psiaka? I w temacie wątku miasto - wtedy ludzie z okolic będą częściej zaglądać:) Czuje się bezsilna ze względu na odległość ale w miarę możliwości rozgłaszam. Teraz masz w domu swoją amstaffkę i dwa inne psy? Ojeja ;/ Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 I na dodatek moja suczka jest chora i kasy na utrzymanie dwóch psów nie mam bo leczenie mojej suczy kosztuje majątek... Rozmawiałam z mamą- pies ma zniknąć do soboty. Nie chcemy mieć kłopotów z psami bo moja suczka nie toletuje innych piesów ale puki jest chora i lekko osowiała moze być u mnie. Takze do soboty domek potrzebny!! Bardzo pilne!! Quote
Agnes B. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No to szukamy dziewczęta! Do góry! A zdjęcia drugiego psa też masz? Też jest ONkowaty? To wrzucaj zdjęcia i na owczarka.pl z nim :D Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Agnes B. napisał(a):No to szukamy dziewczęta! Do góry! A zdjęcia drugiego psa też masz? Też jest ONkowaty? To wrzucaj zdjęcia i na owczarka.pl z nim :D Źle mnie zrozumiałaś - mam dwa psy czyli swoją chorą suczke i Maxa. POMOCY!! Quote
Agnes B. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A przepraszam ;/ Musiałam rzeczywiście xle zrozumiec ;/ gapa ze mnie :( przepraszam Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Nie szkodzi.. Musimy znaleźć małemu domek do soboty.. w sobote w ostatecznosci odwioze go do schroniska:placz: POMOCY!!:placz: Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wrzuce go na strone adopcyjna owczarkow, tylko Emdziolku - przeslij mi zdjecia w wyzszej rozdzielczosci na maila... [email protected] Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Anashar']Wrzuce go na strone adopcyjna owczarkow, tylko Emdziolku - przeslij mi zdjecia w wyzszej rozdzielczosci na maila... [email protected] Anashar nie mam zdjęć o większej rozdzielczości:( POSZUKUJEMY MU DOMKU!!!!!! CZAS DO SOBOTY!! PILNE!! Quote
emdziolek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 MAX POKAZUJ SIE!! POMOCY CIOTECZKI!! :placz: Quote
Agnes B. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hopsa do góry. Jak będziesz u góry, to Cię Maxiu zobaczą :-) Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 emdziolek napisał(a):Anashar nie mam zdjęć o większej rozdzielczości:( Prosze, ktos musi miec... Kto mu robil zdjecie? W ostatecznosci wrzuce te, ale na strone pasowalaby wieksza rozdzilczosc... Quote
Recommended Posts