voice_of_silence Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Przepraszam w ogóle nie miałam czasu od wczoraj wejść na forum. Nie wiem zupełnie jak to napisać. Szczeniaczek nie doczekał następnej wizyty u lekarza. Bardzo mi przykro. Był u mnie króciutko, ale już się zdążyliśmy przywiązać. Był taki malutki, niewinny i bezradny. Widocznie zbyt słaby przy przetrwać. Dziękuję za ciepłe słowa, trzymam kciuki za inne, być może zapomniane zwierzaczki. W ogóle nie pojmuję jak można zrobić coś takiego takiej małej , kochanej istotce. :placz::placz::placz: Quote
madzia828 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 tak mi przykro :placz::placz::placz::placz:szkoda maluszka:-(:-( Quote
Kara. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Przykro mi bardzo:-( Ludzie bywają niestety okrutni:angryy: Trzymaj się voice:glaszcze: To boli nawet jeśli to nie był własny psiak:-( Maluszku (*) Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :placz: :placz: :placz: To naprawdę czarny tydzień...:placz: :placz: :placz: Bywaj szczęśliwy Maleńki...biegaj po zielonych, cudownych łąkach...:-( Quote
asiak Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 za TM juz nie bedzie bolało......biegaj szczęśliwy po zielonych, ukwieconych łakach...... kurcze tak mi przykro.... to kolejna psia duszyczka, która odeszła w minionym tygodniu :placz: Quote
wtatara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 następny piesek umiera, a miał całe żecie przed sobą- jaki ten świat a właściwie ludzie są okrutni Quote
Recommended Posts