Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję za dobre slowo, Shiba mial duuzo szczęścia :) i tak to wszystko zorganizowałam by nie musial siedzieć w hoteliku , bo zawsze jest lepiej juz być w domu ;) a i rodzina konkretna zajmie sie dalszymi sprawami zdrowotnymi

przyszła wpłata od beki 50zł- pięknie dziękuję:Rose:

rozliczenie
stan konta minus 325zł ( 20.03.2013)
czekam na zwrot z hoteliku 250zł
po zwrocie stan konta byłby minus 75zł, które pokryję z własnej kieszeni

Benio pozdrawia :)

Posted

Shiba- Benio jest grzeczny, nabiera ciałka, ma wilczy apetyt, Państwo są nim zachwyceni i zadowoleni, grzeczny do kotów, lubi być z rodzina jak wrócą do domu :)

Posted

dominikabankert napisał(a):
joteska mimo wszystko dzis wysylam ci stowke to pokryjesz dlug reszte dasz na innego onka przepraszam ze wczesniej nie zrobilam przerlewu ale bylam w szpitalu i nie mialam glowy

ciocia Dominia:loveu: właśnie przyszła stówka od Ciebie:multi: ślicznie dziękuje:Rose:
mam ogromna prosbę, czy te pieniązki mogą być przekazane na dług Cezarego ( zostało do zapłacenia 420zł) , który został wyciągnięty przez pewne osoby ze schroniska w Pile i przywiezione jako stary schorowany pies do Iwony? Okazalo sie, że psiak ma 1,5 roku, chore stawy ramienne i mial 2x wklucia dostawowe. Owe osoby poniekąd umyły ręce od psa i przejęłam patronat nad nim, że tak powiem ;) bo wielce nie w porzadku byłoby zostawiać Iwonę z kolejnym psiakiem bez pomocy a ma multum starych schorowanych zwierzat
fakture z lecznicy mam w pdf mogę przesłać mailowo

oto watek Cezarego :) i tez moim podpisie ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238652-Do-niedawna-schroniskowy-numer-ZJAWISKOWY-OWCZAREK-BEZ-OGONA

Posted

[quote name='dominikabankert']jotesko oczywiscie ze tak i mam pytanie czy moze byc przeslany do ciebie karton z rzeczami na bazaREK ZROBILABYS BAZAREK NA TAKIEGO ONKA NA JAKIEGOBYS CHCIALA RZECZY WYSLALAM DAWNO ALE BAZARU BRAK[/QUOTE]
mało czasu na dobe i blondynkowo bazarki klecę ;) bo jeszcze nie mam wprawy ale zrobię, jasna rzecz, że zrobie- na starowinki owczarki u czarnej andy bo one wszystkie mają duże potrzeby :)
a pomozesz mi Dominia w ustaleniu cen? i podnoszeniu?

dziś przekazałam 100zł od Ciebie Dominika do pokrycia części długu Cezara w lecznicy:multi: ( zostalo 320zł).

Posted

juz rozmawialam z jola ddonka dostanie rzeczy takze i tak i takpojdzie na onki[quote name='joteska']mało czasu na dobe i blondynkowo bazarki klecę ;) bo jeszcze nie mam wprawy ale zrobię, jasna rzecz, że zrobie- na starowinki owczarki u czarnej andy bo one wszystkie mają duże potrzeby :)
a pomozesz mi Dominia w ustaleniu cen? i podnoszeniu?

dziś przekazałam 100zł od Ciebie Dominika do pokrycia części długu Cezara w lecznicy:multi: ( zostalo 320zł).[/QUOTE]

• 10 months later...