bela51 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jaki błyskawiczny happy end, gratuluję :loveu: Quote
wolf122 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Powodzenia psiaczku :Dog_run:a o Jotesce nie będę już "marudził"-wiadomo :Rose: Quote
joteska Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 dziękuję za dobre slowo, Shiba mial duuzo szczęścia :) i tak to wszystko zorganizowałam by nie musial siedzieć w hoteliku , bo zawsze jest lepiej juz być w domu ;) a i rodzina konkretna zajmie sie dalszymi sprawami zdrowotnymi przyszła wpłata od beki 50zł- pięknie dziękuję:Rose: rozliczenie stan konta minus 325zł ( 20.03.2013) czekam na zwrot z hoteliku 250zł po zwrocie stan konta byłby minus 75zł, które pokryję z własnej kieszeni Benio pozdrawia :) Quote
DONnka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Hura, hura, hura :multi: Bądź szczęśliwy Smyku :loveu: Quote
joteska Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Shiba- Benio jest grzeczny, nabiera ciałka, ma wilczy apetyt, Państwo są nim zachwyceni i zadowoleni, grzeczny do kotów, lubi być z rodzina jak wrócą do domu :) Quote
dominikabankert Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 joteska mimo wszystko dzis wysylam ci stowke to pokryjesz dlug reszte dasz na innego onka przepraszam ze wczesniej nie zrobilam przerlewu ale bylam w szpitalu i nie mialam glowy Quote
joteska Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 dominikabankert napisał(a):joteska mimo wszystko dzis wysylam ci stowke to pokryjesz dlug reszte dasz na innego onka przepraszam ze wczesniej nie zrobilam przerlewu ale bylam w szpitalu i nie mialam glowy ciocia Dominia:loveu: właśnie przyszła stówka od Ciebie:multi: ślicznie dziękuje:Rose: mam ogromna prosbę, czy te pieniązki mogą być przekazane na dług Cezarego ( zostało do zapłacenia 420zł) , który został wyciągnięty przez pewne osoby ze schroniska w Pile i przywiezione jako stary schorowany pies do Iwony? Okazalo sie, że psiak ma 1,5 roku, chore stawy ramienne i mial 2x wklucia dostawowe. Owe osoby poniekąd umyły ręce od psa i przejęłam patronat nad nim, że tak powiem ;) bo wielce nie w porzadku byłoby zostawiać Iwonę z kolejnym psiakiem bez pomocy a ma multum starych schorowanych zwierzat fakture z lecznicy mam w pdf mogę przesłać mailowo oto watek Cezarego :) i tez moim podpisie ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238652-Do-niedawna-schroniskowy-numer-ZJAWISKOWY-OWCZAREK-BEZ-OGONA Quote
dominikabankert Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 jotesko oczywiscie ze tak i mam pytanie czy moze byc przeslany do ciebie karton z rzeczami na bazaREK ZROBILABYS BAZAREK NA TAKIEGO ONKA NA JAKIEGOBYS CHCIALA RZECZY WYSLALAM DAWNO ALE BAZARU BRAK Quote
joteska Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='dominikabankert']jotesko oczywiscie ze tak i mam pytanie czy moze byc przeslany do ciebie karton z rzeczami na bazaREK ZROBILABYS BAZAREK NA TAKIEGO ONKA NA JAKIEGOBYS CHCIALA RZECZY WYSLALAM DAWNO ALE BAZARU BRAK[/QUOTE] mało czasu na dobe i blondynkowo bazarki klecę ;) bo jeszcze nie mam wprawy ale zrobię, jasna rzecz, że zrobie- na starowinki owczarki u czarnej andy bo one wszystkie mają duże potrzeby :) a pomozesz mi Dominia w ustaleniu cen? i podnoszeniu? dziś przekazałam 100zł od Ciebie Dominika do pokrycia części długu Cezara w lecznicy:multi: ( zostalo 320zł). Quote
dominikabankert Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 juz rozmawialam z jola ddonka dostanie rzeczy takze i tak i takpojdzie na onki[quote name='joteska']mało czasu na dobe i blondynkowo bazarki klecę ;) bo jeszcze nie mam wprawy ale zrobię, jasna rzecz, że zrobie- na starowinki owczarki u czarnej andy bo one wszystkie mają duże potrzeby :) a pomozesz mi Dominia w ustaleniu cen? i podnoszeniu? dziś przekazałam 100zł od Ciebie Dominika do pokrycia części długu Cezara w lecznicy:multi: ( zostalo 320zł).[/QUOTE] Quote
joteska Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 gdyby ktoś do Benia zajrzał nie wiem czy pozna tego dorodnego chłopaka ;) Quote
Recommended Posts