magdyska25 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Pięknie dziękuję! Ostatnio Fifek odkrył, że lubi wodę i zanurza się tak,że tylko łepek widać. Kąpiele błotne też są fajne! Wiem, że wszyscy tak mówią o swoich podopiecznych ale on jest świetnym psiakiem i na prawdę nie rozumiem dlaczego taki szmat czasu jest w schronisku. Na spacerach robi furorę- w końcu nietypowy ma wygląd ale jakoś chętnych brak. Promuje go chyba ze zdwojoną siłą + Ty Bea mi pomagasz (dziękuję!) i nadal cisza. A potencjalny domek niech się zastanowić czy podoła- w końcu Fifi to nie taki "prosty" pies. Zwrotów z adopcji nie chce...jak już psiak wyjdzie ze schroniska, trafić tam spowrotem nie powinien. Quote
magdyska25 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 i przygnębiające....nie mam żadnych tel- nawet głupich. Wyjeżdżam w niedzielę ale jeszcze w piątek odwiedzę "swoje" psiaki. Quote
magdyska25 Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 oprócz tego, że co tydzień ma spacery to nic ciekawego...zero odzewu. Tym razem Fifka zgłoszę do gazety- może wtedy ktoś konkretny się zgłosi. Mam straszny zastój adopcyjny... Quote
bea100 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Wiem, adopcje totalnie leżą- o Suzankę tez nie było ani jednego telefonu :shake: Quote
bea100 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 I kolejna niedziela, lato minęło i jesień mija a Filip tkwi w schronie. Tak bardzo mi smutno :-(. Quote
Mysza2 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Bardzo przepraszam Szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty w Warszawie na ul. Kłobuckiej (okolice Okęcia). Quote
magdyska25 Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 niestety... Mysza zaraz napiszę pv Quote
bea100 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 I kolejna niedziela a domku ani widu ani słychu :-( Quote
bea100 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 ,,SCHRONISKO NIECHCIANYCH UCZUĆ Jeśli kiedyś duma nadmierna z człowieczeństwa w tobie zagości, pójdź do schroniska niechcianych uczuć, przechowalni niepotrzebnych miłości. W każdej klatce mieszka ciężka dola. Między pręty smutek wciska nos. I na pewno nie załatwia sprawy wzruszenie ramion, no cóż, taki los. Może, kiedy tam się wybierzesz, smutne oczy zawładną twym sercem i już będzie jedna miłość potrzebna, jednej stanie się kres poniewierce. Potem będziesz miał już samą radość: psa z milionem merdających ogonów. I z pewnością szybko się przekonasz, że to lepsze od fałszywych ukłonów." Barbara Borzymowska. Quote
bea100 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 bea100 napisał(a):I kolejna niedziela a domku ani widu ani słychu :-( I kolejna... Quote
sambo_os1 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 I kolejna zima dla psiaków w schronisku :( To jest naprawdę ciężki okres :( Quote
Recommended Posts