sara_rokitnica Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):jedna Pani interesowała się Usia, ale ona chciałaby miec pewność, że Uśka jeszcze trochę pożyje, bo nie chce jej tak szybko stracić, przecież nie mogę tego zagwarantowac..... Powiedziała, że jeszcze to przemysli.... :roll: oby sie zgodzila ja zabrac.... trzymam za to kciuki... Quote
Mysia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Trochę dziwne podejscie ma ta Pani, wiadomo, że to starszy psiak i w tym wieku zdrowie się nie polepsza, a pogarsza.... Quote
Sabina02 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Trochę dziwne podejscie ma ta Pani, wiadomo, że to starszy psiak i w tym wieku zdrowie się nie polepsza, a pogarsza.... Nie dziw jej sie tak bardzo... Niektorzy ludzie poprostu bardzo przezywaja smierc swoich pupili. To raczej swiadczy o wrazliwosci tej kobiety.... Oby tylko sie zdecydowala na Usienke... Quote
Mysia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Tzn. mam na myśli to, ze nikt przecież nie może zagwarnatować jej ,ze Usia jeszcze długo pożyje. A ta Pani chciałaby to wiedzieć :roll: Zobaczymy czy się odezwie.... Quote
Sabina02 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Tzn. mam na myśli to, ze nikt przecież nie może zagwarnatować jej ,ze Usia jeszcze długo pożyje. A ta Pani chciałaby to wiedzieć :roll: Zobaczymy czy się odezwie.... To rzeczywiscie dziwne... Musi zapytac Tego na gorze... :lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 nom... takie rzeczy to chyba tylko On wie.... Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 A Usieńka tak bardzo potrzebuje domku! :-( Quote
Sabina02 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Odnowilam Usi Allegro, ostatnio miala zwykle i byla mala ogladalnosc... :shake: Teraz zrobilam z wyroznieniem, moze cos ruszy...;) Quote
Origami-7 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Lepiej, że Pani rozmyśliła się teraz niż by oddawała psiaka póżniej. Quote
Mysia_ Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 dokładnie... :roll: Usiu zostań u góry..... Quote
Mysia_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Jest domek dla Usi :cool3: Potrzebny jest transport na trasie Zabrze -> Cieszyn :p Quote
egradska Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 hm... w srode jadę pociągiem do BB, mogłabym tam zabrac pieska, gdyby ktos z Cieszyna mógł go odebrać... Quote
Mysia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 egradaska a skąd jedziesz? Na Usię czeka domek z ogrodem, w którym mieszka już jedna wysterlizowana sunia i kilka kotów ;) Quote
Recommended Posts