Mysia_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Uśka poz. 3803 do schroniska trafiła w styczniu 2005 roku, już wtedy była staruszką, ale pomimo wieku dość zaradną. Na początku była bardzo wystraszona, ze strachu łapała mnie ząbkami, jednak szybko przekonała się , że z mojej strony nic złego jej nie grozi. Pamiętam doskonale dzień kiedy zobaczyłam ją poraz pierwszy, mam wrażenie jakby to było dopiero co, a od tego momentu mineło już przeszło 2 lata... Czas leci, a lat Usi przybywa, jest coraz bardziej zagubiona w schroniskowej rzeczywistości :( Zauwazyłam, że chudnie i nie daje sobie rady z innymi psami, jest coraz bardziej przerażona. Wzrok już nie ten co kiedyś - oczka metnieją, słuch już też odmawia posłuszeństwa. Niestety jesli jej sytuacja się nie zmieni i nie znajdzie domku to już długo nie pożyje. Ona zupełnie nie nadaje się do schroniska. Starość jes okrutna, coraz częściej coś boli, coraz ciężej jest żyć... Dlatego wóaśnie teraz Usia najbardziej potrzebuje miłości, opieki i domowego ciepła, czy ktoś pozwoli jej dożyć chwili prawdziwego szczęścia? Kontakt: [email protected] tel. 692-581-343 Quote
sara_rokitnica Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 w gore Usia!!! pozostan na pierwszej! Quote
volontariuszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 może więcej zdjęć przyciągnie ludzi. Ale psiak. :p Taki szorściak :cool3: Quote
Pianka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ile ona ma lat? Jest z ulicy? Czy ktos ją oddał? Quote
Mysia_ Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 skąd trafiła musiała bym sprawdzić, napisałam tylko to co wiem na 100% :roll: Ale była chyba z interwencji..... Quote
Mysia_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nie, bo w schronisku bedę chyba dopiero w piątek :-( Quote
Mysia_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 czy nikt nie pokocha takiej slicznej suni??? :-( Quote
sara_rokitnica Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to jest niemozliwe zeby nie pokochac takiej slicznoty... Quote
Mysia_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Uśka trafiła do schroniska 4 stycznia 2005 roku, została przywieziona z interwencji na ul.Pokoju w Zabrzu, jest zaszczepiona na choroby zakaźne i na wściekliznę, jest odrobaczona i wysterlizowana.... Quote
Pianka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Moze ktoś zrobi mały bannerek, bo jeszcze na jeden mam miejsce:eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 już troszkę żal mi lupe ;) Ale co tam szkodzi, moze i dla Usieńki banerek zrobi :p Quote
Recommended Posts