Jump to content
Dogomania

AMANDA - sunia po przejściach. bezdomna... mix bull?? Warszawa/ ADOPTOWANA

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amandzie robią się strasznie duże sutki. nie ma bokow, brzucha wiec wyglada to raczej na uronioną, z tym ze by chyba nie miala takich sutkow... w piatek bedzie u niej wet

Posted

tak wczoraj pojechała do lecznicy, USG wykazało ze ma jednego szczeniaka! powinna urodzic juz jakis czas temu, bo musiala przyjsc do nas zaplodniona. siedzi z kastratem :P wiec nie bylo mozliwosci aby u nas zaszla w ciaze. oczywiscie zostanie wysterylizowana

Posted

dzisiaj miała byc zabrana (w sumie przypadkowo bo spotkalismy sie w kilka osob w klinice ;)) to chcielismy juz ją zabrac. było wszystko ok, juz bylismy w samochodzie, super grzeczna lezała mi na kolanach :) i mnie lizała. po czym sie okazało ze jednak nie jest ok. wróciła na SGGW i zostanie tam jeszcze jakis czas poniewaz okazało sie ze ma zapalenie gruczołów.

Posted

Wracają do pierwszej strony i kobiety, która "regularnie" przywozi psy do Azylu to wydaje mi się że jest to osoba wręcz wyszukująca zabiedzone pieski. W swoim mniemaniu czyni im dobro i w pewnym sensie tak jest.
Boi się że zostanie posądzona o to że oddaje swojego psa i nie dbała o niego i dla tego jest w takim stanie. Problem jest raczej w tym żeby takie osoby zachęcić do tego aby działały jawnie a nie z ukrycia.
Co o tym sądzicie? Może jakieś pomysły.

A przecież nie poto tu jestem żeby pisać takie żeczy a po to.

Amanda w górę!!!
Co u niej?

Posted

Wiem, ale to nagminne jest podrzucanie do schronisk, azylów, domów ludzi pomagającym zwierzętom.
Koło moich rodziców na działkach mieszka bezdomny człowiek opiekujący się psami, znalazł cel w tym brutalnym życiu. Codziennie robi objazd okolicznych sklepów i zdobywa dla zwierzaków jedzenie. Ludzie z osiedla mu pomagają.

Ciągle podrzucają mu nowe psy.
Najbardziej mnie wkurza kobieta, która zostawiła tu swojego dobermana i przyjeżdża go odwiedzać.